nightcomer napisał(a):to yle wam wyszlo finalnie za to cudenko?
Trzysta.
nightcomer napisał(a):som jeszcze wolne egzemplaze?
Niestety już nie mam.
www.mazdaspeed.pl
nightcomer napisał(a):to yle wam wyszlo finalnie za to cudenko?
nightcomer napisał(a):som jeszcze wolne egzemplaze?
orsn napisał(a):Czy ja dobrze rozumiem, ze "cisza" na wyswietlaczu moze oznaczac koniecznosc lutowania?
Piogron napisał(a):orsn napisał(a):Czy ja dobrze rozumiem, ze "cisza" na wyswietlaczu moze oznaczac koniecznosc lutowania?
Myślę,że musisz lutować, u mnie właśnie tak było, po podłączeniu wtyczki oprócz świecenia diody w penie nic się nie działo. To lutowanie to nic strasznego. Dobrze jest mieć tylko lutownice z cieniutką końcówką.
orsn napisał(a):Lutowac kaza od 2004. Co robic droga redakcjo?
orsn napisał(a):Jeszcze jedno. Pisales wczesniej, ze na wyswietlaczu miales "No disc". Ja nawet tego nie mam.
orsn napisał(a):Niestety na glownej stronie pisza, ze sprzet kompatybilny z Mazda6 2003-2008. Moja to 2002. Lutowac kaza od 2004. Co robic droga redakcjo?
Myjk napisał(a):Udało się po palcu?
momores napisał(a):Niestety musiałem rozebrać konsolę, ale okazało się to łatwe i uwinąłem się w jakieś...15 min.
momores napisał(a):A swoją drogą zazdroszczę palca grzebalca, swoim nie dałem rady chyba za gruby albo za krótki jakiś
rafi102 napisał(a):orsn śmiało rozbieraj radio i sprawdź czy jest zworka jeśli jest to jakaś trefna sztuka ci sie trafiła.
Ale na 99% myślę że jej brakuje i dlatego masz kłopot.
orsn napisał(a):efekt taki, ze ja mam lekko zadrapane tylne nadkole i zdezak a biedny peugeot 206
Myjk napisał(a):orsn napisał(a):Niestety na glownej stronie pisza, ze sprzet kompatybilny z Mazda6 2003-2008. Moja to 2002. Lutowac kaza od 2004. Co robic droga redakcjo?
Będziesz na siłach aby rozebrać radyjko i sprawdzić czy jest lut?
Jeśli nie, to po prostu wyślę Ci w poniedziałek drugi egzemplarz do testowania.
Piogron napisał(a):orsn napisał(a):efekt taki, ze ja mam lekko zadrapane tylne nadkole i zdezak a biedny peugeot 206
Współczuje.
A czym nagrywłeś kartę SD. Spróbuj nagrać w czytniku dołaczonym do XCl. Próbowałeś tylko SD czy przez USB też?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje