Właśnie skończyłem jak widać zajeło mi to trochę czasu 2 niedziele i pół soboty, heh , muszę przyznać że nie było łatwo szczególnie z przejściem spod maski do kabiny – kable z instalacji gazowej , alarm itp. ale się udało. Kabel zasilania niestety strasznie wędruje: z akumulatora na stronę pasażera do przelotki i później znów na stronę kierowcy, ale w żadnym miejscu prócz przy samym wzmacniaczu kable zasilania i sygnałowe nie idą obok siebie, jedno mnie tylko martwi :/ kable tweeterów wymieniłem na gróbsze od samego początku, ale do średniotonowych idą początkowo grubsze a później niestety przechodzą w fabryczne cienkie, ponieważ japońce wymyślili sobie kostkę między drzwiami a kabiną, a nie zwykłą przelotkę jak miałem w poldku. I żeby dostać się do tej kostki musiałbym najlepiej ściągnąć drzwi, heh ...
Teraz wrażenia
bez porównania, wiadomo głośniej, ale co najważniejsze czyyysto, nie ma już buczenia jest poprostu dźwięk

niestety nie mam instrukcji do tego wzmaka i nie wiem do końca do czego służą wszystkie jego funkcje ale mam nadzieję że znajdę i z nich skorzystam.
Mam tylko małem pytanko : Wzmacniacz przymocowałem do tylnego siedzenia, czyli jak złożę siedzenie jest on pod skosem górą w dół, czy może być w takiej pozycji??
I jeszcze jedno : chciałbym podłączyć do wzmaka odtwarzacz mp3 ale on jak wiadomo nie ma wyjścia remote , skąd mółbym pociągnąć taki sygnał, oprócz stacyjki ponieważ tam się nie orientuję w kabelkach

, czy mógłbym z zapalniczki wstawiając po drodze wyłącznik
Dzięki Wielkie jeszcze raz za pomoc, bardzo dużo mi pomogłeś

, niestety pożyczyłem siostrze aparat i nie mogłem zrobić fotorelacji z montażu, mogę jedynie zrobić jak wygląda na gotowo pod maską i w bagażniku
szkoda tylko tych kabelków od średnich :/
Pozdrawiam i Dziękuje