TomK napisał(a):jak widać ta mazda ma ospoilerowanie ZENDER(takie jak Pałkerson). Pytalem goscia ile chce za zderzaki odpisal ze odda za 500zł obydwa! Ja niestety ich nie kupie bo brak kasy:(
no i
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
co w zwiazku z tym ?
GT NEMESIS macius napisał(a):TE OSPOJLEROWANIE NIE JEST WART NAWET ZLOTOWKI JEST BRZYDKIE
przydupas sie odedzwał
Cukierek napisał(a): ja jestem w szoku
seba323f pakiety które wymieniłeś najbardziej współgrają z sylwetką eFki!
jeden normalny

masz browareczka
Don Szturchen napisał(a):heheh Palkerson,seba323f pewnie nie spodziewaliście się że ktoś jest w stanie takie rzeczy mówić o tym zestawie, co? Szczerze mówiąc ja też nie
są wyjatki nie sztuka miec mazde z allegro beznadziejną sztuka miec ZEDNERA ATH POSTERTA TWR..
Palkerson napisał(a):no wiesz są ludzie którzy wolą made in allegro <>
własnie ja mówiłem ci jak sie nazywaja tacy ludzie na gadu prawda?? g . . . kakaowo – bananowe
Palkerson napisał(a):mi to wisi jeden nie dał by złotówki za zendera inny dał by się pokroić
np ja. Bo to ode mnie sie zaczeło z tym zenderem to ja siedziałem non stop przez rok na allegro to ja jezdziłem po szrotach ja szukałem ospoilerowania i ? opłacało sie, zendera dostrzegłem jako pierwszy na allegro potem wysłąłem link pałkersonowi szaremu i sebie.. niestety nie pomałpowałem po Pałkersonie i nie kupiłem zendera bo by beznadziejnie dwa auta wygladały tak samo
a co kupiłem ? koledzy c. d . n
i ten co powiedział ze ZENDER nie jest wart 1zł niech pokaże lepsze ospoilerowanie... bo nie sztuka pomalowac samochód na niebiesko dodac glebe plastiki i wyrywac pasztety pod disco

szpanowac po wsi przed chato wójta .. trzeba miec troche rozumu i z głową robic wszystko ale niestety niektórym wiele brakuje ...