takie coś znalazłem na allegro. wygląda na straszna tandete i jeden wielki plastik, ale gładka szybka ro fajna rzecz...
szkoda, że do htb-ków dostać takie coś ciężko...
www.mazdaspeed.pl
seba323f napisał(a):http://pl.youtube.com/watch?v=Ch_Z7CMnNHA – Biedna efcia![]()
seba323f napisał(a):Historia tej efci... Rzygać się chce.
Palkerson napisał(a):seba323f napisał(a):Historia tej efci... Rzygać się chce.
troszke chyba się zgodze ale tylko i wyłącznie z tego względu że takie lepienie istnie z poloneza ale pracy włożone bardzo dużo i nie wszystkim to ma się podobac ale 90% ludzi nie zrobiło by czegoś takiego
jak widać ta mazda ma ospoilerowanie ZENDER(takie jak Pałkerson). Pytalem goscia ile chce za zderzaki odpisal ze odda za 500zł obydwa! Ja niestety ich nie kupie bo brak kasy:(
Powrót do góry
seba323f napisał(a):Lexusy w efci...
TomK napisał(a):
jak widać ta mazda ma ospoilerowanie ZENDER(takie jak Pałkerson). Pytalem goscia ile chce za zderzaki odpisal ze odda za 500zł obydwa!! Ja niestety ich nie kupie bo brak kasy:(
Don Szturchen napisał(a):heheh Palkerson,seba323f pewnie nie spodziewaliście się że ktoś jest w stanie takie rzeczy mówić o tym zestawie, co?Szczerze mówiąc ja też nie
Don Szturchen napisał(a):heheh Palkerson,seba323f pewnie nie spodziewaliście się że ktoś jest w stanie takie rzeczy mówić o tym zestawie, co? Szczerze mówiąc ja też nie
TomK napisał(a):jak widać ta mazda ma ospoilerowanie ZENDER(takie jak Pałkerson). Pytalem goscia ile chce za zderzaki odpisal ze odda za 500zł obydwa! Ja niestety ich nie kupie bo brak kasy:(
GT NEMESIS macius napisał(a):TE OSPOJLEROWANIE NIE JEST WART NAWET ZLOTOWKI JEST BRZYDKIE
Cukierek napisał(a): ja jestem w szoku
seba323f pakiety które wymieniłeś najbardziej współgrają z sylwetką eFki!
Don Szturchen napisał(a):heheh Palkerson,seba323f pewnie nie spodziewaliście się że ktoś jest w stanie takie rzeczy mówić o tym zestawie, co? Szczerze mówiąc ja też nie
Palkerson napisał(a):no wiesz są ludzie którzy wolą made in allegro <>
Palkerson napisał(a):mi to wisi jeden nie dał by złotówki za zendera inny dał by się pokroić
lukaszek323f napisał(a):jeden normalny
lukaszek323f napisał(a):są wyjatki nie sztuka miec mazde z allegro beznadziejną sztuka miec ZEDNERA ATH POSTERTA TWR..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje