Ups....zapomniałem .... juz wysyłamJerry napisał(a):Jareczku a czy do mnie też fotki ida......
07.11.2004 – SpotKANIE regionu mazowieckiego – KANIE
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Dobra, to i ja wrzuce swoja galeryjkę. Zdjęcia
Filmiki są do pobrania:
Parkowanie Danio
Parkowanie... yyy... fajne fale na Tomasz760
Parkowanie Krasnal
Slalom Gonzo626
Slalom Dizzy
Filmiki są do pobrania:
Parkowanie Danio
Parkowanie... yyy... fajne fale na Tomasz760
Parkowanie Krasnal
Slalom Gonzo626
Slalom Dizzy
Ostatnio edytowano 8 lis 2004, 00:37 przez Xionc, łącznie edytowano 1 raz
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH | 2 x CX-5
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH | 2 x CX-5
Krzysiu , te fajne fele ma Tomasz760

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Gratuluje spotkania i tez zaluje, ze mnie nie bylo – grunt fajna atmosfera
Pierwsza partia zdjec => www.mazdaspeed.pl/klub/zloty/041107/01.php Reszta we srode, a wszyscy czekamy na obszerna relacje 
Bylo super. Zaluje ze musielismy troche wczesniej wracac, bo chetnie zostalibysmy dluzej. Po powrocie do domu zrobilem dwie "dokumentalne" fotki, ktore przesle Globy'emu z prosba o wklejenie.
Pozdrawiam...
Pozdrawiam...

- Od: 14 wrz 2004, 15:45
- Auto: był SR13 D-Spec, jest Sky R33 Type M Spec II
Witeczka
Było to moje pierwsze spotkanine i musze powiedzieć a właściewie napisać że byłem pod wrażeniem i mimo tego że moje czasy przejazdu plasowały się na końcy to i tak jestem zadowolony ze spotkania, żałuję tylko tego że musiałem szybciej się urwać ( trudno ale do knajpki nie można wprowadzać zwierzaków a nie mniałem sumienia zostawiać MUCHY -to coś małe czarne co kręciło się po placu- w samochodziku)
P.S.
Mam kilka fotek tylko napiszcie mi gdzie mam je wysłać.
Pozdrawiam
DRWAL
Było to moje pierwsze spotkanine i musze powiedzieć a właściewie napisać że byłem pod wrażeniem i mimo tego że moje czasy przejazdu plasowały się na końcy to i tak jestem zadowolony ze spotkania, żałuję tylko tego że musiałem szybciej się urwać ( trudno ale do knajpki nie można wprowadzać zwierzaków a nie mniałem sumienia zostawiać MUCHY -to coś małe czarne co kręciło się po placu- w samochodziku)
P.S.
Mam kilka fotek tylko napiszcie mi gdzie mam je wysłać.
Pozdrawiam
DRWAL
Gdy mężczyzna utrzymuje kilka samochodów, to jest to dla niego uczuciowy odpowiednik haremu.

- Od: 23 sie 2004, 11:25
- Auto: Cronos,95',2,0i,GE,FS,manual
Zdjecia przesylajcie prosze na klub@mazdaspeed.pl
Swoje "dokumenty" wyslalem na Twoje konto Globy. Jednoczesnie chcialbym (razem z Edyta) serdecznie podziekowac Ani i Marcinowi za zestaw zimowy – dzieki wam zima jest teraz niestraszna 

- Od: 14 wrz 2004, 15:45
- Auto: był SR13 D-Spec, jest Sky R33 Type M Spec II
Była ukryta kamera....Jerry napisał(a):A czy ktoś zfilmował może moje parkowanie na starcie.Mój artystyczny majstersztykowy wyczyn moja piękną Efcią.Ona przepieknie umie robić piruety .............No uwiecznił to ktoś???Pewnie nikt
fakt dobrze to zrobiłeś,tez tak chcę...... Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Globy,moje poszły wszystkie....ogolnie jakos mało tych fotek , gdzie reszta?Globy napisał(a):Zdjecia przesylajcie prosze na
no ja żałuje że nie dotarłem ,ale londowanie w rowie madzio przez maluszka(który wyjechał mi na czołówke) poprosu popsuło mi wszystkie plany. Ale myśle że następny spot będzie niedługo i będzie jeszce lepszy i ja będe.

- Od: 18 maja 2004, 13:14
- Auto: Biała Mazda Protege 1.8 16V-DX SOHC 93' 103KM
a moze na następnym spocie pobijemy światowy rekord w ilości osób wewnątrz 323 ,mx-3, mx-6 , 626, bądź 929
co wy na to ... lol
MÓJ WARSZTACIK DOBRYCH CEN :) www.mstechnik.dbv.pl
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL

- Od: 10 gru 2003, 17:02
- Auto: M323BG, Rover 200si 1.4l 103HP