Ups....zapomniałem .... juz wysyłamJerry napisał(a):Jareczku a czy do mnie też fotki ida......
07.11.2004 – SpotKANIE regionu mazowieckiego – KANIE
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Dobra, to i ja wrzuce swoja galeryjkę. Zdjęcia
Filmiki są do pobrania:
Parkowanie Danio
Parkowanie... yyy... fajne fale na Tomasz760
Parkowanie Krasnal
Slalom Gonzo626
Slalom Dizzy
Filmiki są do pobrania:
Parkowanie Danio
Parkowanie... yyy... fajne fale na Tomasz760
Parkowanie Krasnal
Slalom Gonzo626
Slalom Dizzy
Ostatnio edytowano 8 lis 2004, 00:37 przez Xionc, łącznie edytowano 1 raz
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Krzysiu , te fajne fele ma Tomasz760

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Gratuluje spotkania i tez zaluje, ze mnie nie bylo – grunt fajna atmosfera
Pierwsza partia zdjec => www.mazdaspeed.pl/klub/zloty/041107/01.php Reszta we srode, a wszyscy czekamy na obszerna relacje 
Bylo super. Zaluje ze musielismy troche wczesniej wracac, bo chetnie zostalibysmy dluzej. Po powrocie do domu zrobilem dwie "dokumentalne" fotki, ktore przesle Globy'emu z prosba o wklejenie.
Pozdrawiam...
Pozdrawiam...
- Od: 14 wrz 2004, 15:45
- Auto: był SR13 D-Spec, jest Sky R33 Type M Spec II
Witeczka
Było to moje pierwsze spotkanine i musze powiedzieć a właściewie napisać że byłem pod wrażeniem i mimo tego że moje czasy przejazdu plasowały się na końcy to i tak jestem zadowolony ze spotkania, żałuję tylko tego że musiałem szybciej się urwać ( trudno ale do knajpki nie można wprowadzać zwierzaków a nie mniałem sumienia zostawiać MUCHY -to coś małe czarne co kręciło się po placu- w samochodziku)
P.S.
Mam kilka fotek tylko napiszcie mi gdzie mam je wysłać.
Pozdrawiam
DRWAL
Było to moje pierwsze spotkanine i musze powiedzieć a właściewie napisać że byłem pod wrażeniem i mimo tego że moje czasy przejazdu plasowały się na końcy to i tak jestem zadowolony ze spotkania, żałuję tylko tego że musiałem szybciej się urwać ( trudno ale do knajpki nie można wprowadzać zwierzaków a nie mniałem sumienia zostawiać MUCHY -to coś małe czarne co kręciło się po placu- w samochodziku)
P.S.
Mam kilka fotek tylko napiszcie mi gdzie mam je wysłać.
Pozdrawiam
DRWAL
Gdy mężczyzna utrzymuje kilka samochodów, to jest to dla niego uczuciowy odpowiednik haremu.
- Od: 23 sie 2004, 11:25
- Auto: Cronos,95',2,0i,GE,FS,manual
Zdjecia przesylajcie prosze na klub@mazdaspeed.pl
Swoje "dokumenty" wyslalem na Twoje konto Globy. Jednoczesnie chcialbym (razem z Edyta) serdecznie podziekowac Ani i Marcinowi za zestaw zimowy – dzieki wam zima jest teraz niestraszna 
- Od: 14 wrz 2004, 15:45
- Auto: był SR13 D-Spec, jest Sky R33 Type M Spec II
Była ukryta kamera....Jerry napisał(a):A czy ktoś zfilmował może moje parkowanie na starcie.Mój artystyczny majstersztykowy wyczyn moja piękną Efcią.Ona przepieknie umie robić piruety .............No uwiecznił to ktoś???Pewnie nikt

Globy,moje poszły wszystkie....ogolnie jakos mało tych fotek , gdzie reszta?Globy napisał(a):Zdjecia przesylajcie prosze na
no ja żałuje że nie dotarłem ,ale londowanie w rowie madzio przez maluszka(który wyjechał mi na czołówke) poprosu popsuło mi wszystkie plany. Ale myśle że następny spot będzie niedługo i będzie jeszce lepszy i ja będe.
- Od: 18 maja 2004, 13:14
- Auto: Biała Mazda Protege 1.8 16V-DX SOHC 93' 103KM
a moze na następnym spocie pobijemy światowy rekord w ilości osób wewnątrz 323 ,mx-3, mx-6 , 626, bądź 929
co wy na to ... lol
MÓJ WARSZTACIK DOBRYCH CEN :) www.mstechnik.dbv.pl
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
- Od: 10 gru 2003, 17:02
- Auto: M323BG, Rover 200si 1.4l 103HP