Sprężyny progresywne JAMEX
no tak ale jaki to model te czarne 
- Od: 8 paź 2007, 21:55
- Auto: Mazda 626 '98 GF
2.0 + LPG
Dragi napisał(a):no tak ale jaki to model te czarne
A nie wiem.. zobacze na felgach co jest napisane, ale na wiosnę dopiero
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

ok poczekam na wiosne wlasnie zamierzam kupic fele:D
2.0 + LPG
radekkm napisał(a):sorki chlopaki zagoniony bylem,wysylam dopiero dzis
ok, nic sie nie stało
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
dzieki
Dostałem, super gadżety 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
radekkm napisał(a):i jak tam mikolaj dojechal??
do mnie dziś również dotarł, dziękuję bardzo:)
radekkm napisał(a):po co zawracasz sobie glowe jakims zonkiem zak za 5 stow mozesz miec Lesjoforsa
No wlasnie. Pamietam ze gdzies widzialem takie lekko obnizajace Lesjoforsy do MX-3. Wiesz moze gdzie je sprzedaja ? One obnizaly chyba o 1.5/2 cm i to by mi odpowiadalo.
radekkm napisał(a):zagadaj do mordera on je mial
Ponoć były cholernie twarde.
radekkm napisał(a):na wiosne bede w polsce,przyjade samochodem,jak cos potrzeba do dawac znac
Ja bym sie pisał na korek OIL MS bo sie zgapiłem przy poprzedniej turze

- Od: 1 lis 2005, 13:02
- Auto: Xedos 6 KF '94 / B 1600 '83 / Vivaro 1,9DI '03 / Fazer1 '11 /
Czy miał ktoś JAMEXy w 323 BG hathbacku ?? W poniedziałek będę miał już swój komplet. Zakup był trochę wymuszony pęknięciem starej sprężyny. Cena jest naprawde atrakcyjna w porównaniu z serią która waha się od 120-170zł za sztukę.Po przeczytaniu tego forum mam mieszane uczucia. Czy -35mm to naprawde duża różnica od stanu fabrycznego ??
- Od: 30 gru 2007, 14:27
- Auto: Mazda 323 (BG) 1.3 16V '92 LPG
Sprężyny już są założone
Montaż trwałby mniej niż 4 godziny gdyby nie przypadkowo urwany przewód hamulcowy. Samochód nie poszedł aż tak w dół jak myślałem, zawias jest trochę twardszy, ale wciąż dosyć komfortowy (jak na 323BG), nie pojawiły się żadne nowe stuki itp. W prowadzeniu jest jednak dużo pewniejszy, na zakrętach zmniejszyły się przechyły nadwozia co za tym idzie wzrosła prędkość ich pokonywania
Mam nadzieje, że amorki się szybko nie posypią. Generalnie jest 

- Od: 30 gru 2007, 14:27
- Auto: Mazda 323 (BG) 1.3 16V '92 LPG
skoro wszyscy sa zadowoleni z jamexow to i ja je zakladam teraz juz na 100 % gdzies w marcu bede je kupowal i zakladal. Poki co szukal ladnych alu dla siebie.
Moze jak kiedys byloby wiecej chetnych i zrobilibysmy zakup jako grupa z forum i bylaby znizka ?
jesli jest ktos chetny na jamexy to niech da znac i cos pokombinujemy co wy na to
Moze jak kiedys byloby wiecej chetnych i zrobilibysmy zakup jako grupa z forum i bylaby znizka ?
jesli jest ktos chetny na jamexy to niech da znac i cos pokombinujemy co wy na to
2.0 + LPG