Sprężyny progresywne JAMEX
no tak ale jaki to model te czarne 

- Od: 8 paź 2007, 21:55
- Auto: Mazda 626 '98 GF 
 2.0 + LPG
Dragi napisał(a):no tak ale jaki to model te czarne
A nie wiem.. zobacze na felgach co jest napisane, ale na wiosnę dopiero
Noś odblaski i żyj                      When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

ok poczekam na wiosne wlasnie zamierzam kupic fele:D

2.0 + LPG
radekkm napisał(a):sorki chlopaki zagoniony bylem,wysylam dopiero dzis
ok, nic sie nie stało
 Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o  
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
dzieki  Dostałem, super gadżety
 Dostałem, super gadżety 

Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o  
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
radekkm napisał(a):i jak tam mikolaj dojechal??
do mnie dziś również dotarł, dziękuję bardzo:)
radekkm napisał(a):po co zawracasz sobie glowe jakims zonkiem zak za 5 stow mozesz miec Lesjoforsa
No wlasnie. Pamietam ze gdzies widzialem takie lekko obnizajace Lesjoforsy do MX-3. Wiesz moze gdzie je sprzedaja ? One obnizaly chyba o 1.5/2 cm i to by mi odpowiadalo.
radekkm napisał(a):zagadaj do mordera on je mial
Ponoć były cholernie twarde.
radekkm napisał(a):na wiosne bede w polsce,przyjade samochodem,jak cos potrzeba do dawac znac
Ja bym sie pisał na korek OIL MS bo sie zgapiłem przy poprzedniej turze

- Od: 1 lis 2005, 13:02
- Auto: Xedos 6 KF '94 / B 1600 '83 / Vivaro 1,9DI '03 / Fazer1 '11 /
Czy miał ktoś JAMEXy w 323 BG hathbacku ?? W poniedziałek będę miał już swój komplet. Zakup był trochę wymuszony pęknięciem starej sprężyny. Cena jest naprawde atrakcyjna w porównaniu z serią która waha się od 120-170zł za sztukę.Po przeczytaniu tego forum mam mieszane uczucia. Czy -35mm to naprawde duża różnica od stanu fabrycznego ??

- Od: 30 gru 2007, 14:27
- Auto: Mazda 323 (BG) 1.3 16V '92 LPG
Sprężyny już są założone  Montaż trwałby mniej niż 4 godziny gdyby nie przypadkowo urwany przewód hamulcowy. Samochód nie poszedł aż tak w dół jak myślałem, zawias jest trochę twardszy, ale wciąż dosyć komfortowy (jak na 323BG), nie pojawiły się żadne nowe stuki itp. W prowadzeniu jest jednak dużo pewniejszy, na zakrętach zmniejszyły się przechyły nadwozia co za tym idzie wzrosła prędkość ich pokonywania
  Montaż trwałby mniej niż 4 godziny gdyby nie przypadkowo urwany przewód hamulcowy. Samochód nie poszedł aż tak w dół jak myślałem, zawias jest trochę twardszy, ale wciąż dosyć komfortowy (jak na 323BG), nie pojawiły się żadne nowe stuki itp. W prowadzeniu jest jednak dużo pewniejszy, na zakrętach zmniejszyły się przechyły nadwozia co za tym idzie wzrosła prędkość ich pokonywania  Mam nadzieje, że amorki się szybko nie posypią. Generalnie jest
 Mam nadzieje, że amorki się szybko nie posypią. Generalnie jest  

Montaż trwałby mniej niż 4 godziny gdyby nie przypadkowo urwany przewód hamulcowy. Samochód nie poszedł aż tak w dół jak myślałem, zawias jest trochę twardszy, ale wciąż dosyć komfortowy (jak na 323BG), nie pojawiły się żadne nowe stuki itp. W prowadzeniu jest jednak dużo pewniejszy, na zakrętach zmniejszyły się przechyły nadwozia co za tym idzie wzrosła prędkość ich pokonywania
  Montaż trwałby mniej niż 4 godziny gdyby nie przypadkowo urwany przewód hamulcowy. Samochód nie poszedł aż tak w dół jak myślałem, zawias jest trochę twardszy, ale wciąż dosyć komfortowy (jak na 323BG), nie pojawiły się żadne nowe stuki itp. W prowadzeniu jest jednak dużo pewniejszy, na zakrętach zmniejszyły się przechyły nadwozia co za tym idzie wzrosła prędkość ich pokonywania 

- Od: 30 gru 2007, 14:27
- Auto: Mazda 323 (BG) 1.3 16V '92 LPG
skoro wszyscy sa zadowoleni z jamexow to i ja je zakladam teraz juz na 100 % gdzies w marcu bede je kupowal i zakladal. Poki co szukal ladnych alu dla siebie.
Moze jak kiedys byloby wiecej chetnych i zrobilibysmy zakup jako grupa z forum i bylaby znizka ?
jesli jest ktos chetny na jamexy to niech da znac i cos pokombinujemy co wy na to

Moze jak kiedys byloby wiecej chetnych i zrobilibysmy zakup jako grupa z forum i bylaby znizka ?
jesli jest ktos chetny na jamexy to niech da znac i cos pokombinujemy co wy na to

2.0 + LPG