MAXX napisał(a):tomekrvf napisał:
Ja kupiłem Modecom i jest bardzo cichy
bardzo dobre zailacze szczegolnie wersje gt
Tak mi powiedzieli na giełdzie żeby zamiast chiefteca w tej cenie wziąć modecom
www.mazdaspeed.pl
MAXX napisał(a):tomekrvf napisał:
Ja kupiłem Modecom i jest bardzo cichy
bardzo dobre zailacze szczegolnie wersje gt
tomekrvf napisał(a):Tak mi powiedzieli na giełdzie żeby zamiast chiefteca w tej cenie wziąć modecom
jazzzy napisał(a):jednak IBM'a tez mozna zajechac w kwestii klawiszy odbitych na matrycy i wyslizganego touchpada na max
Nie jestem fachowcem od komputerów ale słyszałem od ludzi ze w obecnych czasach na rynku liczy sie HP i Toshiba , ja mam HP nc8230 pracuje na nim 2 latka ( HP ma 3 letnią gwarancje ). Dlaczego te sprzęty tak szybko sie starzeją ? Byłem ostatnio w jakims sklepie z kompami , przeczytałem parametry nowszych modeli i...... stwierdziłem ze czas na zmianyCzolgista napisał(a):Marcin jeśli Twój informatyk poleca Ci acera – zmień informatyka
Jaksa napisał(a):Nie jestem fachowcem od komputerów ale słyszałem od ludzi ze w obecnych czasach na rynku liczy sie HP i Toshiba , ja mam HP nc8230 pracuje na nim 2 latka ( HP ma 3 letnią gwarancje ). Dlaczego te sprzęty tak szybko sie starzeją ? Byłem ostatnio w jakims sklepie z kompami , przeczytałem parametry nowszych modeli i...... stwierdziłem ze czas na zmianyCzolgista napisał(a):Marcin jeśli Twój informatyk poleca Ci acera – zmień informatyka
Xionc napisał(a):Nikt widzę nie docenia fujitsu-siemens, a na prawde dobre laptopiki. Za to zawiodłem się na asusie, a serwis asusa to już jest w ogole do... (3 bite miesiace czekalem na wymiene matrycy!)
jazzzy napisał(a):mowie co znam z rzeczywistosci, ojciec ma od lat T40 i uzywa go prawie non stop (taki juz jest ze preferuje touchpad) bez rzucania i gniecenia
Czolgista napisał(a):wydaje mi się, że w przypadku laptopa te parametry nie są aż tak ważne jak przy komputerze stacjonarnym – lapka rzadko do gier się używa a raczej pracy/internetu/filmów, za to ważniejsza jest trwałość oczko a jak loockas pisał już np. w takim Acerze plastiki są bardzo tandetne i sprawiają wrażenie, jakby mogły się połamać od najmniejszego uderzenia język
Xionc napisał(a):Nikt widzę nie docenia fujitsu-siemens, a na prawde dobre laptopiki.
jazzzy napisał(a):Amilo to straszny badziew
Xionc napisał(a):Za to zawiodłem się na asusie, a serwis asusa to już jest w ogole do... (3 bite miesiace czekalem na wymiene matrycy!)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości