bkapust napisał(a):chcialem poglaskac i drzazga mi weszla
Dobrze że nie polizać

www.mazdaspeed.pl
MadziaForever napisał(a):A ja wam powiem że u mnie nawet natężenie prądu w instalacji elektrycznej ma niebagatelne znaczenie tzn.. wyłanczam światła- silnik zwiększa obroty, mam kiepsko naładowany akumulator- obroty są bardzo niskie.. i jak się ma w tym miejscu ta cała teoria osób wszechwiedzących ? Upada.
bkapust napisał(a): Zamiast teamu rajdowego BP Ford nie ma Ceramizer Polonez?
brii napisał(a):Tak samo ludzie po zalaniu benzyny 98 zamiast 95 twierdzą, że samochód jest silniejszy, ale hamownia mówi coż zupełnie innego...
marcinkosky napisał(a):ja mam tylko takie jedno pytanie: jaskiej firmy ceramizery stosujecie??
qbass napisał(a):MadziaForever napisał(a):A ja wam powiem że u mnie nawet natężenie prądu w instalacji elektrycznej ma niebagatelne znaczenie tzn.. wyłanczam światła- silnik zwiększa obroty, mam kiepsko naładowany akumulator- obroty są bardzo niskie.. i jak się ma w tym miejscu ta cała teoria osób wszechwiedzących ? Upada.
A wiesz w jaki sposób działa "silniczek krokowy"? To nie jest żaden silniczek jak można sobie wyobrazić, tylko zawór dodatkowych obrotów. włączeniu świateł i innych odbiorników prądu silnik musi utzymać obroty na takim samym poziomie...
Fiveopac napisał(a):21 stron juz chyba styknie
Kenichi napisał(a):Temat dalej nie tonieale do rzeczy http://www.motokibic.tv/?s=wideo&g=bez_oleju i tak w sumie pomysleć i zreasumując to wszystko to niema dowodów na to że jest to handlowy kit, w przypadku magnetyzerów udowodniono że nic nie dają , udowodniono że szeroka gama dodatków do olejów szkodzą a nie pomagają, w przypadku ceramizera brak jest doniesien żeby zaszkodził więc w sumie chyba to nie jest taki zły srodek jak go malują no nie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości
Moderatorzy Opinie i Poradniki