Tez tak mysle – jedyny minus tej operacji to brak czasuscichy napisał(a):Albo coś jest zwarte na stałe przy 'zatrzasku' od pasa... Najprostsze rozwiązanie

www.mazdaspeed.pl
Tez tak mysle – jedyny minus tej operacji to brak czasuscichy napisał(a):Albo coś jest zwarte na stałe przy 'zatrzasku' od pasa... Najprostsze rozwiązanie
Jaksa napisał(a):Powinien , kazda szóstka posiada , u mnie brak bo niemiec gdzies to wyłączył , szukałem juz tu i tam – nie wiem gdzie i jak to zrobił ( moze ktos miał ten problem ? )dzieno napisał(a):Czy w mazdzie 6 z 2003 roku powinien być brzęczyk niezapiętych pasów?
....heh....pewnie ten sam niemiaszek łapki tam wkładał aby pozbyć sie brzęczykadomin1979 napisał(a):U mnie identyko jak u Jaksy
Mnie to sie wydaje ze cos dłubnięte jest w zegarach , zegary w szostce są zdecydowanie inaczej zbudowane niz w poprzednich modelach – potrzeba wiecej czasu i spokoju czego mi brakuje ( w ogole za nerwowy jestem do napraw zegarmistrzowskichdomin1979 napisał(a):Zobaczymy co "wymodzi" Jaksa
gstr napisał(a):Czy u Was świeci się kontrolka pasów, jeżeli ktoś na siedzeniu pasażera ich nie zapnie?
Myjk napisał(a):Kontrolka się nie świeci, ale wyje brzęczyk.
Grzesiu , w Twojej szostce jest tak jak w kazdej ( przed liftem )gstr napisał(a):Czy u Was świeci się kontrolka pasów, jeżeli ktoś na siedzeniu pasażera ich nie zapnie
Jaksa napisał(a):( pasazer moze płacic mandaty za brak pasa )
Mysle ze kolega nie zrozumiał co miałem na mysli , wszyscy wiemy dlaczego samochody posiadają pasy .Kerad napisał(a):wiec myslę że bardziej o bezpiczenstwo chodzi w tym jak to określiłes "przypominajka " niż o mandat
Przypominajka jest dla kierowcy i pasarzera z przodu. Włancza się co jakiś czas.Oczywiście sygnalizuje też tył.Jaksa napisał(a):Grzesiu , w Twojej szostce jest tak jak w kazdej ( przed liftem )gstr napisał(a):Czy u Was świeci się kontrolka pasów, jeżeli ktoś na siedzeniu pasażera ich nie zapnie"przypominajka " jest tylko dla kierowcy ( pasazer moze płacic mandaty za brak pasa
)
ketome napisał(a):Przypominajka jest dla kierowcy i pasarzera z przodu. Włancza się co jakiś czas.Oczywiście sygnalizuje też tył.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6