GofNet napisał(a):A ten "mechanik", to przypadkiem nie był z ASO FSO?RobsonH napisał(a):mam wątpliwości co do opinii pana mechanika
Stawiam na termostat.
Powodzenia
..::GofNet::..
Mechanik w ASO Mazda, przeszłości nie znam
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
www.mazdaspeed.pl
GofNet napisał(a):A ten "mechanik", to przypadkiem nie był z ASO FSO?RobsonH napisał(a):mam wątpliwości co do opinii pana mechanika
Stawiam na termostat.
Powodzenia
..::GofNet::..
Polecam...RobsonH napisał(a):chyba zacznę od termostatu
dplus napisał(a):Filipo – jak możesz ocenić efekt po odkamienianiu? po wylaniu płynu dużo wyleciało syfu? bo ja gdy robiłem to octem w temp pokojowej przy płukaniu nic nie wyleciało – nie iem czy to kamień się tak rozpuścił czy po prostu odkamienianie było słabe. Zacząłem się tym znów interesować, bo przy ostatnich chłodnych dniach musze sporo poczekać aż w samochodzie zrobi się ciepło, chociaż i tak jest o wiele lepiej niż przed płukaniem.
Raczej tak. Bardzo dobrze w toalecie odkamienia (aż się wręcz gotuje) Cilit kamień i rdza – cytrynowy. Czyściłem też nim części alumiowe armatury, itp. i uszkodzeń żadnych nie poczynił. Plastik też nie ruszył. A śdorek na kamieniu aż się samoczynnie pieni! Sądzę, że nie uszkodzi nagrzewnicy, wręcz w to wątpię. Tani nie jest, ale skuteczności można mu pozazdrościć!czyli twierdzisz, że zalanie nagrzewnicy octem w temp. pokojowej na 14 godzin nic mi nie dało?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości