Witam
Prosze o szybkie odpowiedzi pilne:) potrzebuje kilku informacji a mianowicie jakie tarcze i jakie klocki do mojej Madzi 626 v6 2.5 chodzi mi o przód konkretne modele i ceny i gdzie najlepiej w lublinie to zrobić?? I drugie pytanko o świece jakie (samochodzik docelowo na gaz) i ceny oczywiscie 
pozdrowienia

Hamulce i świece szybkie pytanie PILNE

Strona 1 z 1

Tarcze załóż Brembo, jakieś 120 PLN za sztukę a świece tylko i wyłącznie NGK, ale cena to około 25 PLN za sztukę.
Dowiem się jeszcze dokładniej i dam znać w tym wątku...
P.S. Pogadaj ze Smirnoffem, bo on chyba dość niedawno kupował to i to..

Dowiem się jeszcze dokładniej i dam znać w tym wątku...
P.S. Pogadaj ze Smirnoffem, bo on chyba dość niedawno kupował to i to..
Ostatnio edytowano 4 paź 2004, 19:09 przez xXx, łącznie edytowano 1 raz

Witam  
Co do świeczek, to polecam oczywiscie NGK ZFR6F-11 – to jesli mowisz, ze docelowo bedzie gaz A poki co moga byc ZFR5F-11
 A poki co moga byc ZFR5F-11  Mysle, ze wiekszosc powiedziala by dokaldnie to, co ja na temat swieczek.
 Mysle, ze wiekszosc powiedziala by dokaldnie to, co ja na temat swieczek.
Pozdrawiam.

Co do świeczek, to polecam oczywiscie NGK ZFR6F-11 – to jesli mowisz, ze docelowo bedzie gaz
Pozdrawiam.
XXX napisał(a):Tarcze załóż Brembo
Patryk,jak oceniasz tę firmę bo Ja parę razy miałem zwroty i w tej chwili zakładam tylko oryginały ( 250 szt do V6 ) a do 626 GE 2,0/1,8 180zł
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl  Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
		To musiałem trafic na kiepską dostawęXXX napisał(a):Jarku, w zasadzie nie mogę jej ocenić. Ale jeździ na nich nasz lubelski klubowicz i nie narzeka
 ale i tak obstawiam oryginaly sam juz zrobiłem ok 25 tysi i zero wibracji.
  ale i tak obstawiam oryginaly sam juz zrobiłem ok 25 tysi i zero wibracji.Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl  Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
		Świece NGK kosztują 78 zł w hurtowni niedziałek w CMT (4 sztuki) więc potrzebujesz jeszcze dwie  
Ja mam hamulce Mikoda (tarcze) za 115 zł i klocki Nishibo za ok 100 zł – mam je krótko, ale na razie spełniają swoje zadanie wyśmienicie. Jak bedziesz kupować w Niedziałku u pani Kuzdralińskiej i zrobisz wieksze zakupy to nie zgadzaj się na proponowaną cenę tylko się targuj. Może zejść o 10%. A jeśli chcesz, to mogę Ci kupić (jestem teraz w Lublinie codziennie), bo już mam tam zniżke cały czas.

Ja mam hamulce Mikoda (tarcze) za 115 zł i klocki Nishibo za ok 100 zł – mam je krótko, ale na razie spełniają swoje zadanie wyśmienicie. Jak bedziesz kupować w Niedziałku u pani Kuzdralińskiej i zrobisz wieksze zakupy to nie zgadzaj się na proponowaną cenę tylko się targuj. Może zejść o 10%. A jeśli chcesz, to mogę Ci kupić (jestem teraz w Lublinie codziennie), bo już mam tam zniżke cały czas.
No cóz, widzę, ze jush ktoś o mnie wspominał.   

To się wypowiem 
Co do tarcz –> polecam Oryginały albo Brembo. U mnie ATM (mikoda) nie wytrzymały ostrego hamowania ze 180kph i je wygło 
Co do klocków –> polecam wyłącznie Ferodo Premier (półsportowe). Jest problem ze zdobyciem, ale jak jush się zakupi, to zadowolenie murowane.
Moim zdaniem akurat te klocki są lepsze od Ori mazdy (lepsze w wysokich temp.).
Co do świec –> polecam NGK ZFR6F-11
To chyba tyle.
Ahas, ceny : Tarcze Brembo – ok 120/szt, Klocki Ferodo bodajże chyba coś ok 180/kpl, świece po ok 20-25pln/szt.
Pozdr
SM

To się wypowiem
Co do tarcz –> polecam Oryginały albo Brembo. U mnie ATM (mikoda) nie wytrzymały ostrego hamowania ze 180kph i je wygło
Co do klocków –> polecam wyłącznie Ferodo Premier (półsportowe). Jest problem ze zdobyciem, ale jak jush się zakupi, to zadowolenie murowane.
Moim zdaniem akurat te klocki są lepsze od Ori mazdy (lepsze w wysokich temp.).
Co do świec –> polecam NGK ZFR6F-11
To chyba tyle.
Ahas, ceny : Tarcze Brembo – ok 120/szt, Klocki Ferodo bodajże chyba coś ok 180/kpl, świece po ok 20-25pln/szt.
Pozdr
SM

- Od: 20 paź 2003, 17:16
- Auto: ma$da CA KL-ZE – już nie ;) & CA B6
Hi hi.....a to fabryka mebli teraz filtry robi?Khirali napisał(a):filtr ze swarzędza
Wszystkie Mazdy powinny jezdzic na półsyntetyku 10W/40 moze byc Mobil,Shell......firma mało istotna, dodam jeszcze ze musisz kupic 4 litry (3,7 dm)Khirali napisał(a):powiedżcie mi jeszcze jaki olej i ile musze kupić
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl  Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY

Strona 1 z 1