Witam
Prosze o szybkie odpowiedzi pilne:) potrzebuje kilku informacji a mianowicie jakie tarcze i jakie klocki do mojej Madzi 626 v6 2.5 chodzi mi o przód konkretne modele i ceny i gdzie najlepiej w lublinie to zrobić?? I drugie pytanko o świece jakie (samochodzik docelowo na gaz) i ceny oczywiscie
pozdrowienia
Hamulce i świece szybkie pytanie PILNE
Strona 1 z 1
Tarcze załóż Brembo, jakieś 120 PLN za sztukę a świece tylko i wyłącznie NGK, ale cena to około 25 PLN za sztukę.
Dowiem się jeszcze dokładniej i dam znać w tym wątku...
P.S. Pogadaj ze Smirnoffem, bo on chyba dość niedawno kupował to i to..
Dowiem się jeszcze dokładniej i dam znać w tym wątku...
P.S. Pogadaj ze Smirnoffem, bo on chyba dość niedawno kupował to i to..
Ostatnio edytowano 4 paź 2004, 19:09 przez xXx, łącznie edytowano 1 raz
Witam
Co do świeczek, to polecam oczywiscie NGK ZFR6F-11 – to jesli mowisz, ze docelowo bedzie gaz
A poki co moga byc ZFR5F-11
Mysle, ze wiekszosc powiedziala by dokaldnie to, co ja na temat swieczek.
Pozdrawiam.
Co do świeczek, to polecam oczywiscie NGK ZFR6F-11 – to jesli mowisz, ze docelowo bedzie gaz
Pozdrawiam.
XXX napisał(a):Tarcze załóż Brembo
Patryk,jak oceniasz tę firmę bo Ja parę razy miałem zwroty i w tej chwili zakładam tylko oryginały ( 250 szt do V6 ) a do 626 GE 2,0/1,8 180zł
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
To musiałem trafic na kiepską dostawęXXX napisał(a):Jarku, w zasadzie nie mogę jej ocenić. Ale jeździ na nich nasz lubelski klubowicz i nie narzeka

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Świece NGK kosztują 78 zł w hurtowni niedziałek w CMT (4 sztuki) więc potrzebujesz jeszcze dwie
Ja mam hamulce Mikoda (tarcze) za 115 zł i klocki Nishibo za ok 100 zł – mam je krótko, ale na razie spełniają swoje zadanie wyśmienicie. Jak bedziesz kupować w Niedziałku u pani Kuzdralińskiej i zrobisz wieksze zakupy to nie zgadzaj się na proponowaną cenę tylko się targuj. Może zejść o 10%. A jeśli chcesz, to mogę Ci kupić (jestem teraz w Lublinie codziennie), bo już mam tam zniżke cały czas.
Ja mam hamulce Mikoda (tarcze) za 115 zł i klocki Nishibo za ok 100 zł – mam je krótko, ale na razie spełniają swoje zadanie wyśmienicie. Jak bedziesz kupować w Niedziałku u pani Kuzdralińskiej i zrobisz wieksze zakupy to nie zgadzaj się na proponowaną cenę tylko się targuj. Może zejść o 10%. A jeśli chcesz, to mogę Ci kupić (jestem teraz w Lublinie codziennie), bo już mam tam zniżke cały czas.
No cóz, widzę, ze jush ktoś o mnie wspominał.
To się wypowiem
Co do tarcz –> polecam Oryginały albo Brembo. U mnie ATM (mikoda) nie wytrzymały ostrego hamowania ze 180kph i je wygło
Co do klocków –> polecam wyłącznie Ferodo Premier (półsportowe). Jest problem ze zdobyciem, ale jak jush się zakupi, to zadowolenie murowane.
Moim zdaniem akurat te klocki są lepsze od Ori mazdy (lepsze w wysokich temp.).
Co do świec –> polecam NGK ZFR6F-11
To chyba tyle.
Ahas, ceny : Tarcze Brembo – ok 120/szt, Klocki Ferodo bodajże chyba coś ok 180/kpl, świece po ok 20-25pln/szt.
Pozdr
SM
To się wypowiem
Co do tarcz –> polecam Oryginały albo Brembo. U mnie ATM (mikoda) nie wytrzymały ostrego hamowania ze 180kph i je wygło
Co do klocków –> polecam wyłącznie Ferodo Premier (półsportowe). Jest problem ze zdobyciem, ale jak jush się zakupi, to zadowolenie murowane.
Moim zdaniem akurat te klocki są lepsze od Ori mazdy (lepsze w wysokich temp.).
Co do świec –> polecam NGK ZFR6F-11
To chyba tyle.
Ahas, ceny : Tarcze Brembo – ok 120/szt, Klocki Ferodo bodajże chyba coś ok 180/kpl, świece po ok 20-25pln/szt.
Pozdr
SM
- Od: 20 paź 2003, 17:16
- Auto: ma$da CA KL-ZE – już nie ;) & CA B6
Hi hi.....a to fabryka mebli teraz filtry robi?Khirali napisał(a):filtr ze swarzędza
Wszystkie Mazdy powinny jezdzic na półsyntetyku 10W/40 moze byc Mobil,Shell......firma mało istotna, dodam jeszcze ze musisz kupic 4 litry (3,7 dm)Khirali napisał(a):powiedżcie mi jeszcze jaki olej i ile musze kupić
Strona 1 z 1