Kogo widziałem / widziałam
A my dzisiaj jadą do Rybnika widzieliśmy jadącego z przeciwka Kostka
Niestety był spory ruch i nie miałem jak zawrócić żeby za nim pogonić.
A najlepsze jest to że wracając (jakieś 1,5h później) zobaczyłem (gdzieś na śląsku to było) na drugim pasie właśnie Kostka.
Szybkie zrównanie się z nim, obtrąbienie i najlepsza była mina Kostka jak zaskoczył kto jedzie obok
Zjechaliśmy na pobocze i parę minutek pogadali.
Fajne takie spotkanie.
Pozdrowionka Kostuś
Niestety był spory ruch i nie miałem jak zawrócić żeby za nim pogonić.
A najlepsze jest to że wracając (jakieś 1,5h później) zobaczyłem (gdzieś na śląsku to było) na drugim pasie właśnie Kostka.
Szybkie zrównanie się z nim, obtrąbienie i najlepsza była mina Kostka jak zaskoczył kto jedzie obok

Zjechaliśmy na pobocze i parę minutek pogadali.
Fajne takie spotkanie.
Pozdrowionka Kostuś
pozdro dla kierowcy czarnej 323 BG widzianej w Zabkach ok 17 nie widzialam podkladek ale ktos mi swiatlami mrugal 
Była 626 GE KL | Była 323 BG B6 "małyszolot"; Będzie... :D | Kiedyś zdobywczyni 997 obecnie 69 ;) |
- Od: 7 wrz 2006, 22:19
- Auto: mazda 6
CAM-VID napisał(a):Xedosa na numerach WRA .... jadącego w korku w stronę Puławskiej
A to chyba ja :–) Nie wiśniowy lecz ciemnogranatowy, ale ciemność już nadchodziła to prawda.
Dzięki i pozdrawiam również !

- Od: 1 mar 2004, 17:40
- Auto: Cherokee XJ 4.0, Chevrolet Chevelle '68
Dzisaj ok.13 przy powązkach widziałem bordowego xeda9 na klubowych podkładkach ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 21 paź 2006, 10:40
- Auto: 323fBA i PuntoII sporting
Pozdrawiam kierowników: czarnej MX6 i czarnej MX5 widzianych dzisiaj około godz. 11:30 na ulicy Arkuszowej, tudzież już Wólczyńskiej w tamtym miejscu
, oraz kierownika czerwonej MX3 widzianej dzisiaj około 15:30 na ulicy Lazurowej, tudzież Kaliskiego już w tamtym miejscu
. Same emiksy
.
- Od: 20 cze 2007, 13:03
- Auto: Mazda MX3, 1.6, '97 | Hondon
tez pozdrawiam kolege z czerwonej mx6 czyli promyczek001 stojacego zarem ze mna w tym paskudnym korku 
-
Gość
Pozdrawiam kierowce: czerwonej 323F BA zaparkowanej na Pulawskiej przy jakims sklepie w strone Piaseczna (za Neste), czerwonej MX-3, tez na Pulawskiej ok. 2 min pozniej jadacej od strony Piaseczna i granatowej 323F BA na parkingu przy Fashion House. A wszystko to w przeciagu 10min, dzis ok. godz. 17.40-18ej.
A ja dzisiaj widziałem białe 626 GD u elektryka na Arkuszowej....nawet wiem czyje to było autko 

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Dokładnie....Riki napisał(a):Olcia
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
logimen 10 min wczesniej i bys zobaczyl tez mnie
w tej okolicy trafiam na wieeeeele mazd, ale bez oznaczen, dzis w drodze do pracy 626 GD x 2, 626 GE, MX3, 323F BA, 323 F BG i MX5..... to wszystko w Konstancinie w korku....
to MX5 to czesto mijam z blond kierowniczka na WD
to MX5 to czesto mijam z blond kierowniczka na WD

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
marcys napisał(a):tez pozdrawiam kolege z czerwonej mx6 czyli promyczek001
A tak dokladnie wracalismy z Arkuszowej. Marcys miales rejestracje WA....
Mercedes SLK kompressor
- Od: 21 kwi 2006, 11:02
- Auto: Mercedes SLK
malutka napisał(a):logimen 10 min wczesniej i bys zobaczyl tez mnie
moze kiedys i Ciebie "ustrzelę"

promyczek001 nie mialem WE .to ja jestem kolesiem z zielonej madzi 323f z DC na klapie baku wleklismy sie w korku na polczynskiej w strone fortu wola.
-
Gość
pozdrowienia dla właściciela bezowej BJ widzianej na ulicy Krasińskiego koło Pl. Wilsona ok 8.35 na czerwonych podkładkach klubowych.
- Od: 13 lis 2006, 21:46
- Auto: M323F/BJ/FP