Dudson napisał(a):Waluś +10 do respectu ale Twoje fotki były już publikowane wcześniej tak mi się wydaje
No właśnie jak zobaczyłem ankietę, to zaraz mi się skojażyły. Ale nieważne
Gratki
www.mazdaspeed.pl
Dudson napisał(a):Waluś +10 do respectu ale Twoje fotki były już publikowane wcześniej tak mi się wydaje
AndiCo napisał(a):Skoro żądza wygrania przewyższa obiektywna ocenę wartości estetycznej zdjęć, i to zarówno pod względem realizacji samego tematu jak i kompozycji zdjęcia.
AndiCo napisał(a):Jak można głosować na samego siebie ?
AndiCo napisał(a):Zastanawiam się czy istnieje sens robienia konkursów.
AndiCo napisał(a):Zastanawiam się czy istnieje sens robienia konkursów. Skoro żądza wygrania
AndiCo napisał(a):Czyżby nagroda była aż takim motorem do nakręcania sobie głosów
Waluś napisał(a):Pozatym proszę mnie zdyskwalifikować bo rzeczywiście moje zdjęcie było w Nazsych Mazdach, zapomniałem język
Waluś napisał(a):zdyskwalifikować
AndiCo napisał(a):Jak można głosować na samego siebie ?
AndiCo napisał(a):pod względem realizacji samego tematu
AndiCo napisał(a):a może sie mylę
Waluś napisał(a):AndiCo dziwny z ciebie człowiek
Panowie organizatorzy w imieniu własnymproszę o przekazanie mojej nagrody jeśli taka istnieje
koledze AndiCo. Kolega poczuł sie jak widzę strasznie niedowartościowany.
Dla mnie istotą tego konkursu była wyłącznie zabawa, a że i załapałem sie na 3 miejsce to fajnie. Pozatym proszę mnie zdyskwalifikować bo rzeczywiście moje zdjęcie było w Nazsych Mazdach, zapomniałem
AndiCo gwoli twojej informacji nie głosowałem na siebie, a szkoda, byłbym drugi. A jeśli wylewamy szczerości to niestety twoje zdjęcie wogóle mi się nie podobało i nawet nie brałem go pod uwagę, choć powiem że auto jest cudne
Natomiast moja furka to stary złom, ale na zdjęciach wygląda ładnie
To jest tylko zabawa do licha!!
Waluś napisał(a):AndiCo dziwny z ciebie człowiek
Panowie organizatorzy w imieniu własnymproszę o przekazanie mojej nagrody jeśli taka istnieje
koledze AndiCo. Kolega poczuł sie jak widzę strasznie niedowartościowany.
Dla mnie istotą tego konkursu była wyłącznie zabawa, a że i załapałem sie na 3 miejsce to fajnie. Pozatym proszę mnie zdyskwalifikować bo rzeczywiście moje zdjęcie było w Nazsych Mazdach, zapomniałem
AndiCo gwoli twojej informacji nie głosowałem na siebie, a szkoda, byłbym drugi. A jeśli wylewamy szczerości to niestety twoje zdjęcie wogóle mi się nie podobało i nawet nie brałem go pod uwagę, choć powiem że auto jest cudne
Natomiast moja furka to stary złom, ale na zdjęciach wygląda ładnie
To jest tylko zabawa do licha!!
AndiCo napisał(a):Jak również to ... że kolesiostwo głosuje pod namową a nie obiektywnie
Badyl napisał(a):AndiCo napisał(a):Jak również to ... że kolesiostwo głosuje pod namową a nie obiektywnie
chcialem z tego miejsca serdecznie podziekowac wszystkim kolesiom, ze zgodnie z tym jak sie umowilismy, glosowali tylko i wylacznie na mnie, oraz prosilbym wszystki glosujacych o podanie numerow kont – tez zgodnie z ustaleniami. Niedlugo zlicituje wygrana smycz i rowno podziele ten majatek![]()
ps – moze zamknac juz ten temat, bo kolega AndiCo wrzodow dostanie?
AndiCo napisał(a):Skoro żądza wygrania przewyższa obiektywna ocenę wartości estetycznej zdjęć, i to zarówno pod względem realizacji samego tematu jak i kompozycji zdjęcia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości