Riki napisał(a):bartezm a jak Twoja DiTD? zeby
wlasnie co zrobilem zawieszenie – cena 5000 hrywien (okolo)...
jak sie tylko rozlicze za robote to bede myslal dalej – najpierw o wymianie sterownika... na ten od 626
www.mazdaspeed.pl
bartezm napisał(a):wlasnie co zrobilem zawieszenie – cena 5000 hrywien (okolo)...
bartezm napisał(a):najpierw o wymianie sterownika... na ten od 626
Riki napisał(a):ile to jest.. te 5000 hrywien? łoł zeby
Riki napisał(a):poprawiałeś czy poprostu naprawa? usmiech
Riki napisał(a):Rozumiem... a dokładasz czujniki ktorych obecnie nie posiadasz? (np od EGR-u czy Sensor Boost na dolocie?)
Riki napisał(a):Jeśli chodzi o montaż modułu... juz mejlowałem chyba ze wszystkimi firmami łoł najlepsze przyrostu mocy daje box z VTG (25KM i 65NM) tylko cena... 2400PLN :/ troche drogo.. V-tech tylko 15KM i 35-moze 40NM (1500zl)
mzat napisał(a):Oto pierwszy pomiar z hamowni:
151 KM (111) przy 3766 obr/min
max moment 337 Nm przy 2655 obr/min
mzat napisał(a):taki bonus od mazdy?
mzat napisał(a):Wykres z hamowni postaram się zamieścić wkrótce
Jak to nie ma ? w Krakowie i gdzies w Warszawie montują Boxy do tego silnika.Jajcek napisał(a):Skoro niema specjalistów od chipa w DiTD w 626
Jajcek napisał(a):Skoro niema specjalistów od chipa w DiTD w 626
Jaksa napisał(a):w Krakowie i gdzies w Warszawie montują Boxy do tego silnika
Jaksa napisał(a):Jak to nie ma ? w Krakowie i gdzies w Warszawie montują Boxy do tego silnika.Jajcek napisał(a):Skoro niema specjalistów od chipa w DiTD w 626
Jajcek napisał(a):ja bym wolał chipem go potraktować
Riki napisał(a):DiTD i chiptuning? ....na to nie ma mocnych![]()
![]()
Jajcek napisał(a):czytalem wszystkie posty
Jajcek napisał(a):i nie wiem czy to niemozliwe czy po prostu naprawde brak fachowcow ?
xANDy napisał(a):Jednak po Twoim ostatnim pytaniu wywnioskować można jednoznacznie, że chyba nie przeczytałeś wszystkich postów...
Program w DiTD jest zapisany na sztywno w kości firmy denso – a tego nikt nie rozgryzł i tyle. Nie ma możliwości programowania tego komputera. Można go jedynie oszukiwać.
Te informacje są skrótowo opisane w poradniku...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje