MadziaForever napisał(a):To jak mieć piękną kobiete.. bo ma się kase, lub dlatego że jest sie kimś. I Ty jesteś kimś.

www.mazdaspeed.pl
MadziaForever napisał(a):To jak mieć piękną kobiete.. bo ma się kase, lub dlatego że jest sie kimś. I Ty jesteś kimś.
MadziaForever napisał(a):Marco
..widze że masz jeden z najleprzych wozów w klubie...
Tylko czytając pierwszą strone twojej prezentacji niebardzo rozumiem czym Ty sie chwalisz... stanełeś do wyścigu z fokusem i dostałeś w D...
Gdybyś zignorował rywalizacje- rozumiem,
gdybyś dysponował fiatem- rozumiem,
ale Ty prubójesz i dajesz ciała... No Bullit to Ty niejesteś.
Marco7 napisał(a):O jakim focusie mowisz, nie kojarze pytajnik
Marco7 napisał(a):A teraz historia rodem z 'Szybcy sie wsciekli' zeby
Lokacja: UK, Birmingham, Birchfield Road
Cel: Marco jedzie do pracy
Jade normalnie przepisowo srodkowym pasem (lewy zielony jest tylko dla autobusow 'bus lane') ok 50 km/h a tu slysze po mojej lewej cos sie zbliza, zooom zooooooooooooom niebieski RX-8 sciga sie z pomaranczowym Focusem ST z bialymi pasami. Dlugo sie nie zastanawialem. Bus lane. Focus Vs. 2x RX-8 zeby Takich emocji jeszcze nigdy w zyciu nie mialem. Szkoda ze ktos tego nie nagral. Wszyscy jechalismy sznurkiem, wyprzedzajac wszystkich na drodze, czarne brzydkie angielskie taksowki, jeden za drugim, pierwszy byl Focus, potem oba RX-8, najmniejsza luka miedzy samochodami: wyprzedzanie. Jeden za drugim!! Jak sie zatrzymalismy na swiatlach ludzie palcami nas pokazywali hehehe. Zielone i od nowa zeby Jeeee to byla jazda.
MadziaForever napisał(a):Jeee.... Ja bym to wyciął z życiorysu
MadziaForever napisał(a):Teraz mam GE z silnikiem Cronosa 2,0 i Focusowi ST 220 potrafie siedzieć na ogonie na krętej drodze...
MadziaForever napisał(a):Marco7 napisał(a):A teraz historia rodem z 'Szybcy sie wsciekli' zeby
Lokacja: UK, Birmingham, Birchfield Road
Cel: Marco jedzie do pracy
Jade normalnie przepisowo srodkowym pasem (lewy zielony jest tylko dla autobusow 'bus lane') ok 50 km/h a tu slysze po mojej lewej cos sie zbliza, zooom zooooooooooooom niebieski RX-8 sciga sie z pomaranczowym Focusem ST z bialymi pasami. Dlugo sie nie zastanawialem. Bus lane. Focus Vs. 2x RX-8 zeby Takich emocji jeszcze nigdy w zyciu nie mialem. Szkoda ze ktos tego nie nagral. Wszyscy jechalismy sznurkiem, wyprzedzajac wszystkich na drodze, czarne brzydkie angielskie taksowki, jeden za drugim, pierwszy byl Focus, potem oba RX-8, najmniejsza luka miedzy samochodami: wyprzedzanie. Jeden za drugim!! Jak sie zatrzymalismy na swiatlach ludzie palcami nas pokazywali hehehe. Zielone i od nowa zeby Jeeee to byla jazda.
Jeee.... Ja bym to wyciął z życiorysu![]()
Ja jak byłem młodszy jeździłem VW Caddy w dieslu (taki kurier) a próbowałem sie ze starszymi BMW
Skończyło sie to dla mnie rowem i dachowaniem przy 140km/h
Teraz mam GE z silnikiem Cronosa 2,0 i Focusowi ST 220 potrafie siedzieć na ogonie na krętej drodze...
Człowieku posiadanie RX8zobowiązuje... skoro już podejmujesz wyzwania... nie to puść głupków bokiem i tyle...
Fiveopac napisał(a):Teraz mam GE z silnikiem Cronosa 2,0 i Focusowi ST 220 potrafie siedzieć na ogonie na krętej drodze...
Ale tylko wtedy jesli kierowca focusa st jest sparalizowany od pasa w dół...
marcinkosky napisał(a):Marco7 moim zdaniem takie "przejazdzki" sa o wiele fajniejsze i ciekawsze (przynajmniej z fotela kierowcy) niz palowanie auta ze swiatel na prostej....
marcinkosky napisał(a):Marco7 moim zdaniem takie "przejazdzki" sa o wiele fajniejsze i ciekawsze (przynajmniej z fotela kierowcy) niz palowanie auta ze swiatel na prostej....
Adaś napisał(a):Nie sztuką jest mocniejszym autem zrobić kogoś od świateł do świateł
Fiveopac napisał(a):Teraz mam GE z silnikiem Cronosa 2,0 i Focusowi ST 220 potrafie siedzieć na ogonie na krętej drodze...
Ale tylko wtedy jesli kierowca focusa st jest sparalizowany od pasa w dół...
marcinkosky napisał(a):Adaś napisał(a):Nie sztuką jest mocniejszym autem zrobić kogoś od świateł do świateł
racja ale nie mozna powiedziec ze czasem przynajmniej ja mam chec "zarzadzic" a przynajmniej staram sie zarzadzic ze swiatelale wariowanie na drodze, wciskanie sie miedzy inne auta, szybkie zmiany pasow, wyprzedzanie itd daje wiekszy zastrzyk adrenaliny niz wyscigi od swiatel do swiatel
Marco7 napisał(a):...Tak na marginesie, auto mialem wtedy chyba z 2 miesiace, prawko 3.
Pozdro8!
MadziaForever napisał(a):Marco7 napisał(a):...Tak na marginesie, auto mialem wtedy chyba z 2 miesiace, prawko 3.
Pozdro8!
Czizus... to skąd Ty masz ten samochód... ja pracuje od 7lat i jak narazie stać mnie na GE.
Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje