Kills on Road & Street

Postprzez Marco7 » 4 wrz 2007, 20:46

MadziaForever napisał(a):To jak mieć piękną kobiete.. bo ma się kase, lub dlatego że jest sie kimś. I Ty jesteś kimś.

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha <głaszcze>
RX-8 SP Titanium Grey Aero Kit :: Borla :: Greddy Air Diversion Panel :: Agency Power Pulley :: Tokico D-Spec Shocks + Tanabe GF Springs :: Racing Beat Endlinks ::
"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson
Obrazek
Forumowicz

Od: 12 paź 2006, 00:08
Auto: RX-8

Postprzez MAXX » 5 wrz 2007, 11:10

Ja wczoraj myknełęm nowego passata 2.0 tdi

1bieg – poczatek rowno pod koniec wyskoczył do przodu o pół auta
2bieg – cale auto i jeszcze troche
3bieg – widze go w lusterko juz jakies kilka dluosci
Forumowicz

Od: 22 cze 2004, 15:59
Auto: Nissan Primera 2.0 GT SR20DEH

Postprzez MadziaForever » 5 wrz 2007, 23:47

Marco
..widze że masz jeden z najleprzych wozów w klubie...
Tylko czytając pierwszą strone twojej prezentacji niebardzo rozumiem czym Ty sie chwalisz... stanełeś do wyścigu z fokusem i dostałeś w D...
Gdybyś zignorował rywalizacje- rozumiem,
gdybyś dysponował fiatem- rozumiem,
ale Ty prubójesz i dajesz ciała... No Bullit to Ty niejesteś.
Forumowicz

Od: 10 mar 2007, 17:55
Auto: 626 GEA 2,0 DOHC

Postprzez Marco7 » 6 wrz 2007, 00:37

MadziaForever napisał(a):Marco
..widze że masz jeden z najleprzych wozów w klubie...
Tylko czytając pierwszą strone twojej prezentacji niebardzo rozumiem czym Ty sie chwalisz... stanełeś do wyścigu z fokusem i dostałeś w D...
Gdybyś zignorował rywalizacje- rozumiem,
gdybyś dysponował fiatem- rozumiem,
ale Ty prubójesz i dajesz ciała... No Bullit to Ty niejesteś.

O jakim focusie mowisz, nie kojarze ??
RX-8 SP Titanium Grey Aero Kit :: Borla :: Greddy Air Diversion Panel :: Agency Power Pulley :: Tokico D-Spec Shocks + Tanabe GF Springs :: Racing Beat Endlinks ::
"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson
Obrazek
Forumowicz

Postprzez promyczek001 » 6 wrz 2007, 01:24

Ja sie od dawna czaje na jakas rx-8 :] moze kiedys trafie ta slabsza zeby mi morale wzrosly :D Najbardziej drazni mnie fakt ze co staje na swoatlach nikt niechce sie cigac w modre jeza :|

Co chcecie od Marco7 po tych modach ciezko znalezc zawodnika na rx-a
Ostatnio edytowano 6 wrz 2007, 10:32 przez promyczek001, łącznie edytowano 1 raz
Mercedes SLK kompressor
Forumowicz

Od: 21 kwi 2006, 11:02
Auto: Mercedes SLK

Postprzez Pyton162 » 6 wrz 2007, 07:16

ale tam za wiele nie wzrosło, seryjna honda s2000 gania ta mazde tak mi sie wydaje
Pyton162

Postprzez Adaś » 6 wrz 2007, 10:29

Marco7 napisał(a):O jakim focusie mowisz, nie kojarze pytajnik

no właśnie :|
Forumowicz

Od: 8 paź 2004, 16:11
Auto: 323F BA Japan Muscle V6

Postprzez MadziaForever » 6 wrz 2007, 11:43

Marco7 napisał(a):A teraz historia rodem z 'Szybcy sie wsciekli' zeby
Lokacja: UK, Birmingham, Birchfield Road
Cel: Marco jedzie do pracy

Jade normalnie przepisowo srodkowym pasem (lewy zielony jest tylko dla autobusow 'bus lane') ok 50 km/h a tu slysze po mojej lewej cos sie zbliza, zooom zooooooooooooom niebieski RX-8 sciga sie z pomaranczowym Focusem ST z bialymi pasami. Dlugo sie nie zastanawialem. Bus lane. Focus Vs. 2x RX-8 zeby Takich emocji jeszcze nigdy w zyciu nie mialem. Szkoda ze ktos tego nie nagral. Wszyscy jechalismy sznurkiem, wyprzedzajac wszystkich na drodze, czarne brzydkie angielskie taksowki, jeden za drugim, pierwszy byl Focus, potem oba RX-8, najmniejsza luka miedzy samochodami: wyprzedzanie. Jeden za drugim!! Jak sie zatrzymalismy na swiatlach ludzie palcami nas pokazywali hehehe. Zielone i od nowa zeby Jeeee to byla jazda.

Jeee.... Ja bym to wyciął z życiorysu ;)
Ja jak byłem młodszy jeździłem VW Caddy w dieslu (taki kurier) a próbowałem sie ze starszymi BMW
hahaha Skończyło sie to dla mnie rowem i dachowaniem przy 140km/h

Teraz mam GE z silnikiem Cronosa 2,0 i Focusowi ST 220 potrafie siedzieć na ogonie na krętej drodze...
Człowieku posiadanie RX8 :] zobowiązuje... skoro już podejmujesz wyzwania... nie to puść głupków bokiem i tyle...
Forumowicz

Postprzez Sokool » 6 wrz 2007, 11:54

MadziaForever napisał(a):Jeee.... Ja bym to wyciął z życiorysu

:| A gdzie to niby jakiś kill był? Jechali jeden za drugim i gdzie było miejsce wyprzedzali inne pojazdy.

MadziaForever napisał(a):Teraz mam GE z silnikiem Cronosa 2,0 i Focusowi ST 220 potrafie siedzieć na ogonie na krętej drodze...

Jak sobie gościu jedzie na lajcie to nie dziwota że mu siedzisz na ogonie...
Forumowicz

Od: 28 sie 2004, 18:10
Auto: na gaz

Postprzez Fiveopac » 6 wrz 2007, 12:40

Teraz mam GE z silnikiem Cronosa 2,0 i Focusowi ST 220 potrafie siedzieć na ogonie na krętej drodze...

Ale tylko wtedy jesli kierowca focusa st jest sparalizowany od pasa w dół...
Less roof, more fun
Obrazek
Forumowicz
CUP 2017 miejsce 3
CUP 2018 miejsce 3

Od: 25 kwi 2005, 20:07
Auto: MX5 NC 2.5T
RX8 R3

Postprzez Marco7 » 6 wrz 2007, 13:32

MadziaForever napisał(a):
Marco7 napisał(a):A teraz historia rodem z 'Szybcy sie wsciekli' zeby
Lokacja: UK, Birmingham, Birchfield Road
Cel: Marco jedzie do pracy

Jade normalnie przepisowo srodkowym pasem (lewy zielony jest tylko dla autobusow 'bus lane') ok 50 km/h a tu slysze po mojej lewej cos sie zbliza, zooom zooooooooooooom niebieski RX-8 sciga sie z pomaranczowym Focusem ST z bialymi pasami. Dlugo sie nie zastanawialem. Bus lane. Focus Vs. 2x RX-8 zeby Takich emocji jeszcze nigdy w zyciu nie mialem. Szkoda ze ktos tego nie nagral. Wszyscy jechalismy sznurkiem, wyprzedzajac wszystkich na drodze, czarne brzydkie angielskie taksowki, jeden za drugim, pierwszy byl Focus, potem oba RX-8, najmniejsza luka miedzy samochodami: wyprzedzanie. Jeden za drugim!! Jak sie zatrzymalismy na swiatlach ludzie palcami nas pokazywali hehehe. Zielone i od nowa zeby Jeeee to byla jazda.

Jeee.... Ja bym to wyciął z życiorysu ;)
Ja jak byłem młodszy jeździłem VW Caddy w dieslu (taki kurier) a próbowałem sie ze starszymi BMW
hahaha Skończyło sie to dla mnie rowem i dachowaniem przy 140km/h

Człowieku posiadanie RX8 :] zobowiązuje... skoro już podejmujesz wyzwania... nie to puść głupków bokiem i tyle...

Ehhh widac ze nie przeczytales do konca z zrozumieniem. To nie byl wyscig na torze, ani na cwiartke ani na rolke itd. Poprostu ja stojac w prawie korku, zostalem wyprzedzony jak zreszta z 20 innych aut przez 2woch szajbusow jadacym pustym pasem, po czym dolaczylem sie do sznureczka i zaczelismy jechac razem. Nie wiem kto musialby siedziec za kierownica rexa wtedy zeby wyprzedzic ich w badz co badz tloku na ulicy, chyba ze przeleciec nad reszta aut ;) . Tak na marginesie, auto mialem wtedy chyba z 2 miesiace, prawko 3. W przeciwienstwie do innych nie bede sie rozpisywal nad killami wyssanymi z palca w stylu wzialem 'lambo' ktore sobie jechalo normalnie... itd. Zwij to sobie jak chcesz, czy dostalem w pupę czy tez nie, mam to gdzies, nie widziales jak to wygladalo a dla mnie to byla sama frajda. Dostalem baty tez od kolegi w 350Z Twin Turbo (to chyba logiczne...), BMW M3 Evo (to chyba tez...), za to z S2000 mikro bacik, ale za to najciekawszy wysicg od zera na prostej jaki mialem, do 85 wygrywalem, potem esie sie wlaczyl drugi walek rozrzadu, z jednej dlugosci auta za mna, przeskoczyla na jedna do przodu i tak juz mniej wiecej zostalo do ok 130 kmh.
Nie sztuka jest sie chwalil tylko killami czy tez bajko-killami, mysle ze warto jest porozmawiac o tym z kim sie przegralo i wyciagac z tego wnioski.

Pozdro8!

Fiveopac napisał(a):

<spoko>
Obrazek
Forumowicz

Postprzez marcinkosky » 6 wrz 2007, 13:37

Marco7 moim zdaniem takie "przejazdzki" sa o wiele fajniejsze i ciekawsze (przynajmniej z fotela kierowcy ;) ) niz palowanie auta ze swiatel na prostej....
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Forumowicz

Od: 26 paź 2005, 15:14
Auto: Prius P2

Postprzez slav » 6 wrz 2007, 13:47

Fiveopac napisał(a):Ale tylko wtedy jesli kierowca focusa st jest sparalizowany od pasa w dół...

hahaha
Forumowicz

Od: 29 maja 2005, 23:38
Auto: rozne

Postprzez Marco7 » 6 wrz 2007, 13:49

marcinkosky napisał(a):Marco7 moim zdaniem takie "przejazdzki" sa o wiele fajniejsze i ciekawsze (przynajmniej z fotela kierowcy ;) ) niz palowanie auta ze swiatel na prostej....

Dokladnie, i chyba do dzis dzien nie mialem ciekawszej przygody na drodze :) .
Obrazek
Forumowicz

Postprzez Adaś » 6 wrz 2007, 13:56

marcinkosky napisał(a):Marco7 moim zdaniem takie "przejazdzki" sa o wiele fajniejsze i ciekawsze (przynajmniej z fotela kierowcy ;) ) niz palowanie auta ze swiatel na prostej....

Też tak uważam:) dlatego najfajniejszym killem jakiego miałem był niedawno opisany na Hondzie Accord 2,4 który się ciągnął prawie 10 kilometrów w nocy:)
Nie sztuką jest mocniejszym autem zrobić kogoś od świateł do świateł
Forumowicz

Postprzez marcinkosky » 6 wrz 2007, 15:54

Adaś napisał(a):Nie sztuką jest mocniejszym autem zrobić kogoś od świateł do świateł

racja ale nie mozna powiedziec ze czasem przynajmniej ja mam chec "zarzadzic" a przynajmniej staram sie zarzadzic ze swiatel <diabełek> ale wariowanie na drodze, wciskanie sie miedzy inne auta, szybkie zmiany pasow, wyprzedzanie itd daje wiekszy zastrzyk adrenaliny niz wyscigi od swiatel do swiatel <faja>
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Forumowicz

Od: 26 paź 2005, 15:14
Auto: Prius P2

Postprzez MadziaForever » 6 wrz 2007, 16:24

Fiveopac napisał(a):

Wyprzedzić sie niedał... Jak leciał 140/170 na krętej drodze której nieznał (w przeciwieństwie do mnie- jestem kierowcą zawodowym.. na codzień jeżdze ciężarówką) to chyba jednak Mazda zagrała mu na ambicji....

Fakt faktem finał był taki że w jednym z zakrętów dotknął nogą hamulca... u niego zadziałał ESR a ja ledwie wyprowadziłem samochód...
To niemiał być wyścig, on poprostu podążał mniejszą prędkością odemnie, ale kiedy zobaczył Madzie w lusterku podkręcił tępo.

Nieznajomość drogi, nachylenia kolejnych zakrętów jest jak paraliż.. i tu sie zgadzam....
Forumowicz

Postprzez Adaś » 6 wrz 2007, 16:31

marcinkosky napisał(a):
Adaś napisał(a):Nie sztuką jest mocniejszym autem zrobić kogoś od świateł do świateł

racja ale nie mozna powiedziec ze czasem przynajmniej ja mam chec "zarzadzic" a przynajmniej staram sie zarzadzic ze swiatel <diabełek> ale wariowanie na drodze, wciskanie sie miedzy inne auta, szybkie zmiany pasow, wyprzedzanie itd daje wiekszy zastrzyk adrenaliny niz wyscigi od swiatel do swiatel <faja>

100% racji, bo wtedy ściga się kierowca a nie samochód:)
Forumowicz

Postprzez MadziaForever » 6 wrz 2007, 16:35

Marco7 napisał(a):...Tak na marginesie, auto mialem wtedy chyba z 2 miesiace, prawko 3.

Pozdro8!

<spoko>

Czizus... to skąd Ty masz ten samochód... ja pracuje od 7lat i jak narazie stać mnie na GE.
Pozdrawiam.
Forumowicz

Postprzez Marco7 » 6 wrz 2007, 17:18

MadziaForever napisał(a):
Marco7 napisał(a):...Tak na marginesie, auto mialem wtedy chyba z 2 miesiace, prawko 3.

Pozdro8!

<spoko>

Czizus... to skąd Ty masz ten samochód... ja pracuje od 7lat i jak narazie stać mnie na GE.
Pozdrawiam.

Kradne, rabuje i takie tam :|
Obrazek
Forumowicz