On Ci pomoże

Pozdrawiam

www.mazdaspeed.pl
pawelc napisał(a):emmarek przeciez nikt nie mówi ze masz odpala silnik z zalaną nafta ,wystarczy kilka razy obrócic rozrusznikiem bez świec i nafte pieknie wydmucha o ile nie spłynie ona do oleju
arni0000 napisał(a):Rano odpalasz normalnie motor możesz chwile poczekać z odkręconym korkiem oleju nafta sama odparuje.
yaaro napisał(a):Załużmy, że chcę zeSWAPować mojego KF na KL. Czy operacja taka przyniesie jakiś efekt gdy pozostanę przy swoim kompie i przepływomierzu? O ile oczywiście to możliwe. Drugie pytanie: czy skrzynia biegów będzie pasowała? Ostatnie....wiem, ze kolektory ssące pasują zamiennie między K8, KF, KL, KLZE, Gdybym zdobył kolektor ssący od KLZE, który ponoć VRISów nie ma, to czy jestem w stanie nakłonić kompa od KL do pracy z silnikiem bez VRIS ?
xXx napisał(a): napiszcie co was konkretnie interesuje, czy chodzi o remont, czy chodzi o SWAP.
yaaro napisał(a): Załużmy, że chcę zeSWAPować mojego KF na KL. Czy operacja taka przyniesie jakiś efekt gdy pozostanę przy swoim kompie i przepływomierzu? O ile oczywiście to możliwe. Ostatnie....wiem, ze kolektory ssące pasują zamiennie między K8, KF, KL, KLZE. Gdybym zdobył kolektor ssący od KLZE, to czy jestem w stanie nakłonić kompa od KL (albo jeszcze lepiej od KF) do pracy z KLZE
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6