Kogo widziałem / widziałam
Kogo mogłem widzieć niedaleko Kolna, rejestracja BKL, srebrna 626GE? Jeździ tam ktoś Mazdą prócz rodziny Globusa
? Podkładek nie miała...
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Pozdrówka dla wszystkich Mazdeczek widzianych między 15.08-18.08 na trasie Kraków-Lublin-Kraków (przez Sandomierz, Annopol, a w międzyczasie Nałęczów i Kaziemierz Dolny
)
Duuużo jeździ tam fajnych mazdeczek, ale numerów nie spamiętałem, a żona nie była skora do zapisywania każdej minionej Madzi
P.S. I szczególne pozdrowionka dla kierownika srebrnego Audi A4 (chyba kombi), który dzielnie dotrzymywał mi tempa w drodze z Krakowa przez następne ~150km![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Duuużo jeździ tam fajnych mazdeczek, ale numerów nie spamiętałem, a żona nie była skora do zapisywania każdej minionej Madzi
P.S. I szczególne pozdrowionka dla kierownika srebrnego Audi A4 (chyba kombi), który dzielnie dotrzymywał mi tempa w drodze z Krakowa przez następne ~150km
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 18 kwi 2007, 10:08
- Auto: biała 323F BJ 1.8GT 16V DOHC
Xionc napisał(a):rejestracja BKL, srebrna 626GE
Sliwka, kumpel starego
pozdrowienia dla KAMILA V6 widzianego dzisiaj na ul.Gagarina rog Czerniakowskiej ok godziny 10 (cyba
)
heh zeby nie naklejki KMS to bym Cie nie zauwazyl

heh zeby nie naklejki KMS to bym Cie nie zauwazyl

V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
jak to jest? lubicie pozdrawiać ? w jaki sposób to robicie? czy tylko mrugnięcie długimi czy jeszzcze jakieś inne dziwne pomysły macie??
cieszycie się jak ktoś do was mrugnie z przeciwka w geście uznania jaką furką śmigacie??
cieszycie się jak ktoś do was mrugnie z przeciwka w geście uznania jaką furką śmigacie??
- Od: 22 paź 2006, 12:10
- Auto: mazda 323F BA. Z5 16V
Przenosze temat na Ogolny i prosze Moderatora o korekte tematu.
Mamy nieco wyzej swoj watek do pozdrowien, a sa one rozne – swiatla, usmiech, machanie w szybie, az wreszcie krotkie pogaduchy
Mamy nieco wyzej swoj watek do pozdrowien, a sa one rozne – swiatla, usmiech, machanie w szybie, az wreszcie krotkie pogaduchy
Dziś pomiędzy Rypinem a Lipnem widziana Mazda 323 C koloru niebieskiego lub granatowego (coś w tym stylu) na tablicach PUG XXXX(stare blachy) i niebieskich podkładkach klubowych
Pozdrawiam kierowcę i pasażerów 
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
Mariusz 323C z Lodzi 
TALREP napisał(a):pozdrowienia dla blondwlosej kierowniczki czerwonej mx3 na klubowych podkladkach widzianej dzisiaj pomiedzy Broniszami a Piastowem kolo 16: 30
no przecież ja, już nie pierwszy raz sie widzimy
" o czym myśli młodzież co z paskami nosi odzież" :–)
- Od: 25 sty 2005, 01:24
- Auto: Premacy 2.0 DiTD, 03r.
Alexs napisał(a):TALREP napisał(a):pozdrowienia dla blondwlosej kierowniczki czerwonej mx3 na klubowych podkladkach widzianej dzisiaj pomiedzy Broniszami a Piastowem kolo 16: 30
no przecież ja, już nie pierwszy raz sie widzimy
faktycznie, przepraszam za to moje niedopatrzenie
- Od: 29 lis 2005, 16:30
- Auto: była mazda 323f BG 1.6 1991r
jest toyota avensis T25 2.0 2003r
Pozdrowienia dla właściciela czerwonej Mazdy MX-3 numer rej DWR ( coś tam dalej z 6 , 9 i chyba jakiś X /Y
) na podkładkach klubowych, widzianego około godziny 17:00 na zjeździe z estakady na Strzegomską. Kierownika strasznie drażnił krawat na szyi i go niemiłosiernie rozciągał 

a ja minąłem sie z zielona BA na podkładkach klubowych wczoraj w Laskach k/Warszawy ok godziny 18
pozdrawiam
pozdrawiam
- Od: 13 lis 2006, 21:46
- Auto: M323F/BJ/FP
Pozdrowienia dla blondynki spotkanej na zakopiance za Rabka w dniu 13.8.2007 w srebrnej 323 f ba z rejestracja KR.... po wymienie usmiechu odjechala .... a mi tylko obroty wzrosly ... i pozdrowka dla paru innych mazdek spotkanych w okolicach Zakopanego
pozdrowka
dziubek
pozdrowka
dziubek
Mazda + saperka – prawie jak Jeep ;)
+
była BeAtka i GabrYsia jest Renifer ;)
Moje ostanie mazdowe maleństwo- http://tnij.org/mazda6gy
+
była BeAtka i GabrYsia jest Renifer ;)
Moje ostanie mazdowe maleństwo- http://tnij.org/mazda6gy