Ja dziekuje wszystkim za przybycie i cierpliwość – jednak posklejanie w kupe takiego spontana na tydzien przed jego odbyciem wymagało od nas troche pracy ... Serdecznie dziekuje wszystkim, którzy pomagali mi i Winetowi przy organizacji tej imprezy – tutaj wilkie ukłony z mojej strony dla Pyrusków – dzięki Poznań
Myślę, że impreza się udała – następnym razem nie pozwólcie mi na katowanie zajechanych juz kapciow na slalomie

... ale co przejazd kreciłam sekundę mniej

....
Karaoke pobiło wszystko...

... mam nadzieje, że nikt nie kręcił spiewanego rapu do piosenek Kasi Kowalskiej....

. Bez watpienia dało się zauważyc, że mamy w klubie kilka osób, które można wysłać do programu Tańcz z gwiazdami czy coś takiego

... no normalnie panowie tak wywijali, że aż miło (kto tańczył z krzesłem??? bo nie wiem gdzie sie zapisać na kurs....

)
Kinki gratuluje rekordu

... i obiecuje, ze nastepnym razem zrobie specjalnie tylko dla ciebie sałatke – byłeś taki słodziutki jak gdzies tak koło 2 w nocy siedziales z miska i mowiles do mnie ....pyyyyszzznaaa.....

(wtedy to miales koło 6 we krwi i to jak nic....

)
I proponuje do menu zlotowego wprowadzic obowiazkowo bialy ser ze śmietaną i rzodkiweką.... no normalnie idzie jak swierze bułeczki w środku nocy
A tak wogóle to ja własnie usiłuje doprac ciuchy po tancu w deszczu i pływaniu w kałużach.... masakra

... ale jak mame kocham na nastepnym zlocie jak popada to tez nie odpuszcze
Ogólnie dzięki i do nastepnego

pewnie w miare szybko cos wymyslimy

In this white wave I am sinking...
In this silence... In this white wave... In this silence... I believe...
I have seen you, in this white wave, you are silent...
You are breathing in this white wave ...I am free...