Adaś napisał(a):nie mając już czasu ruszyłem do pracy, więc wrażeniami podzielę się jutro dopiero.
Kurde, w czwartek wróciłem w nocy z roboty, odpaliłem kompa i znowu

www.mazdaspeed.pl
Adaś napisał(a):nie mając już czasu ruszyłem do pracy, więc wrażeniami podzielę się jutro dopiero.
magicadm napisał(a):A moze cos takiego kup?
magicadm napisał(a):To raczej kiepscy z nich fachowcy usmiech
tarkan napisał(a):Adaśko, coś Ci się nie szczęści z tym nowym kompem. Chyba masz anielską cierpliwość...
i byłbyś wtedy niegrzeczny na warszawskich drogachAdaś napisał(a):internetowa mogłaby się źle skończyć:)
Karwoś napisał(a):Odświerzam trochę już zakurzony temat i od razu pytanie pewnie trochę głupię ale wybaczcie
Jak odinstalować to świństwo – Laptop Compaq NR – na początku wszystko było cacy a teraz ciągłe niebieskie ekrany uruchamia się 3 razy zanim się uruchomi itp. Ale jak wkładam Płytę XP to niesety opcja zainsalowania oprogramowania jest niedostępna. P
Podpowiedzcie jak sformatowac dysk albo jak po prostu wyrzucić Vistę i wrócić do XP – który najważniejsze że nie zabiera tyle pamięci – u mnie Vista przy 512+256 Ramu zajmuje 70% pamięci – co prawda wszystko działa dobrze – ale tylko wtedy jak wogóle działa – bo potrafi wogóle nie działać.
Dzięki za podpowiedzi.
Karwoś napisał(a):no tak ale co jeśli ja mam tylko 1 dysk – drugi z XP leży w szafie ale nie mam jeszcze kieszeni na SATA – jakby co to podłącze dysk z XP a dysk z Vistą jako kieszeń i spróbuje go po prostu sformatować
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości