wczesniej ok godziny 19.30 widziałem znaną mi
Kogo widziałem / widziałam
Przed chwila widziałem się z pinky ..dzięki za spotkanie
pozdrawiam
złotą eFkę BJ (miała czerwone podkładkach klubowe)... na ul. Mochnackiego, stałem GFka obok Ciebie
pozdrawiam właściciela raz jeszcze

Zula napisał(a):A no tym, co można się z Pizzerii albo z Lasek szybko udać do Klaudyna a z niego szybko na Bemowo albo do Centrum albo do Tesko usmiech. Tam jest taki fajny tunel z drzew zeby. Bo jeszcze jest jeden skrót z chyba właśnie Sierakowa do Bożęcina... oczko
kawałek za tym laskowym tunelem są korty tenisowe, a drugi skrót to przy kościele – fajna droga w lesie (jak się jedzie w nocy) i mostek niedaleko osiedla Kampinos
przy okazji pozdrowienia dla kierownika czerwonej BA na blachach WW... spotkanej na Górczewskiej vis a vis Wola Park – ładne autko i piękny dźwięk

- Od: 13 lis 2006, 21:46
- Auto: M323F/BJ/FP
Jackyk napisał(a):buziaki dla Violetki, którą dzisiaj widziałem na rogu Kasprzaka i Prymasa 1000-lecia...
...trochę mi zajęło wciskanie klaksonu zanim zwróciła na mnie uwagę...
a na wzajem Jacusiu, ja do dzisiaj nie byłam świadoma kto siedział za kierką tego niebieskiego potwora

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Zula napisał(a):A no tym, co można się z Pizzerii albo z Lasek szybko udać do Klaudyna a z niego szybko na Bemowo albo do Centrum albo do Tesko . Tam jest taki fajny tunel z drzew . Bo jeszcze jest jeden skrót z chyba właśnie Sierakowa do Bożęcina...
NBR napisał(a):kawałek za tym laskowym tunelem są korty tenisowe, a drugi skrót to przy kościele – fajna droga w lesie (jak się jedzie w nocy) i mostek niedaleko osiedla Kampinos
Cześć, skróty a i owszem fajne, tylko ja niestety rzadko poruszam sie w tym kierunku, jeżeli już to rekraacyjnie, ale miło by było Was spotkać

- Od: 10 paź 2006, 16:01
- Auto: Mazda 323f 1,5 1994 BA
Kiedy jechałem sobie dziś rano rowerem zobaczyłem Mazda 6 nr rej. WW8088 z mocno strzaskanym przodem. Stała na lawecie na Rondzie Zesłańców Syberyjskich w Warszawie, Była tylko policja więc chyba nikomu nic się nie stało. Drugiego pojazdu nie było (ciężarówka chyba czy co).
- Od: 19 sty 2007, 13:31
- Auto: 626 GE Sedan 1993r 2.0 Gaz
Ja wczoraj na trasie A2 jadąc w stronę Poznania widziałem jadącą w przeciwnym kierunku BJ-ke identyczną jak Papajo, ale nie zauważyłem tablic ... Pozdrawiam ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
NBR napisał(a):przy okazji pozdrowienia dla kierownika czerwonej BA na blachach WW... spotkanej na Górczewskiej vis a vis Wola Park – ładne autko i piękny dźwięk
HE HE dzięki za pozdrowienia . Również pozdrawiamy. Tylko rejestracja zaczyna się na WX
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Moja mazda to już tylko wspomnienie . . .
- Od: 28 mar 2006, 23:28
- Auto: 323F 1.6 :)
zAgatka napisał(a):NBR napisał(a):przy okazji pozdrowienia dla kierownika czerwonej BA na blachach WW... spotkanej na Górczewskiej vis a vis Wola Park – ładne autko i piękny dźwięk
HE HE dzięki za pozdrowienia . Również pozdrawiamy. Tylko rejestracja zaczyna się na WXDlaczego nie wpadłeś na ognisko
![]()
WX no jasne

co do ogniska to żałuje ale nie mogłem wpaść nie wyrobiłem się z czasem, może następnym razem
BTW: patent z ogniskiem jest pierwsza klasa

- Od: 13 lis 2006, 21:46
- Auto: M323F/BJ/FP
Pozdrowionka dla uśmiechnietego kierownika czerwonej BA który dzisiaj mnie sledził na trasie łazienkowskiej od ronda jazdy polskiej az do zjazdu na wisłostrade:):)..Numer tablic WS....coś tam, nie widziałem tez czy ma podkładki klubowe ;/
- Od: 2 kwi 2007, 20:11
- Auto: Sebring Limited Convertible
krzysioww napisał(a):Namierzone w dniu dzisiejszym:
626 GE – WM... – 1 Praskiego Pułku
Oczywiście wszystkie na klubowych podkładkach.
Pozdrawiam
Możliwe że ja.
Dziś na ul.Rosoła przy Statoilu zawracała niebieska 121 WJ... na podkładkach.
- Od: 20 maja 2004, 19:53
- Auto: PEUGEOT 607 2,7HDI
Pozdrawiam Tatiana ktorego widziałem dzisiaj u siebie w serwisie ...
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Jaksa napisał(a):Pozdrawiam Tatiana ktorego widziałem dzisiaj u siebie w serwisie ...
To prawda, niestety. Albowiem jak wiadomo spotkania z Jaksą i jego kompanią – chociaż są sympatyczne, zawsze kończą się wykonaniem rentgena portfela gościa.
Oczywiście pozdrawiam wzajemnie. Dziękuję.
„Zegar tyka. Wszystkich.”
Taszi napisał(a):MARRUD, zdaje się, że przejechałeś mi (w kierunku Mokotowa) wczoraj (wtorek) o 17.50 na Placu Konstytucji przed nosem. Pozdrawiam
zgadzało by się – również pozdrawiam
Sprzedam różne części do mx-6
- Od: 23 sie 2005, 08:49
- Auto: Q50 3,0 TT, było 3 BL 2,3 MPS, mx6,626, 6 GH 2,5
Pozdro dla właściciela czerwonej 323bg DBL Sxxx którego policja właśnie kasuje za parkowanie na zakazie :/
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
KyRy napisał(a):Pozdro dla właściciela czerwonej 323bg DBL Sxxx którego policja właśnie kasuje za parkowanie na zakazie :/
LOL – Adresat pozdrowień nie będzie zbytnio zachwycony pozdrówkami

[Sam wiem jak mnie koleżanka spytała raz w pracy, czy przypadkiem policja mnie nie spisywała na zakazie, bo akurat tamtędy przejeżdżała
- Od: 18 kwi 2007, 10:08
- Auto: biała 323F BJ 1.8GT 16V DOHC
pozdrowienia dla wampira widzianego dzisiaj ok 17 na wólczyńskiej
chyba że coś mi się
chyba że coś mi się

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Widzę ze kolega trafił na ArkuszowąVioletka napisał(a):pozdrowienia dla wampira widzianego dzisiaj ok 17 na wólczyńskiej

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
A ja widziałam dzisiaj na Młocinach, tam, gdzie się ostatnio bawiliśmy granatowe coś takie jak Jaksy na numerach WOR (czyli chyba Ostrów?)... ale nie widziałam podkładek ani nic z powodu iż ciemno było
. Przyjechał ten ktoś z jakimś ciemnym Avensisem chyba w kombi?
- Od: 20 cze 2007, 13:03
- Auto: Mazda MX3, 1.6, '97 | Hondon