Pomoze jak gosc wie co z czym ( jak widzę chyba nie bardzo jest w temacie – kto regeneruje od podstaw głowicę nie robiąc dolu silnikaKEEL napisał(a):powinno być wtedy ok

www.mazdaspeed.pl
Pomoze jak gosc wie co z czym ( jak widzę chyba nie bardzo jest w temacie – kto regeneruje od podstaw głowicę nie robiąc dolu silnikaKEEL napisał(a):powinno być wtedy ok
CIEYO napisał(a):zdecydowałem się na środki o których pisze GofNet.Także wczoraj zalałem ceramizera i zobaczymy co bedzie się działo usmiech
gadula88 napisał(a):często pozwalam mu poczuć że jest to benzynówka
Uszczelki muszą być oryginalne!
Może były jakieś kiepskie pierścienie zastosowane i stąd problemy. Na FORUM jest opisane, jakich należy użyć...
Angel napisał(a):Ale mój temat się rozrósł, chodz chciałbym juz tutaj więcej nie zaglądac, ale chyba nie będzie mi to pisane...
Jestem po remoncie silnika-pierścienie,prowadnice, ten śmieszny łańcuszek(ponad 5stów...).Było ok przez 11k km...
Znów zaczął kopcić, puszcza maly dymek, nie taką zadyme jak kiedys, oczywiście na zimnym silniku, po nagrzaniu tego nie ma-standart.
Z czym mam sie liczyc?Samochód na pewno nie był zajeżdzony ani przegrzany. Za 1k km musze udać sie na wymiane oleju, wtedy ładnie ich opier...nicze.
Jakieś rady?Jeśli znowu remont pierścieni(2k zł...) to ja naprawde dziękuje =/
Ten felerny warsztat znajduje się we Wrocławiu, do tego drugi raz cieknie spod klawiatury, raz uszczelka została wymieniona, teraz i za to musze się z nimi kłócić. W tej Polsce nikt nie umie porządnie zrobić samochodu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości