www.mazdaspeed.pl
Gardol napisał(a):czasu więcej i zapisałem się na prawko
Waluś napisał(a):i do tego źle ją założył
Waluś napisał(a):jak otworzyłem manetkę na full łoł nie spodziewałem sie takiego kopa
nemi napisał(a):Ciekawe, czy dla zażyłej znajomości z długonogą blondynką też byłaby tolerancyjna
Pilne pytanie ! Proszę o pomoc ! Potrzebuję wyczerpującej odpowiedzi i to jak najszybciej
Z góry dziękuję... no więc...
Jakis czas temu zacząłem podejrzewać swoją dziewczynę o zdradę. Skąd się dowiedziałem?
No bo zachowywała się typowo dla takich sytuacji. Gdy odbierałem telefon w domu, po drugiej stronie odkładano słuchawkę.
Miała często spotkania z koleżankami, niespodziewane wyjscia na kawę (z mleczkiem ), do zoologika po żarcie dla rybek, do sklepu metalowego, do kiosku kupić zdrapkę Popa albo odebrać paszport Polsatu czy takie tam kwasy
Na pytanie: "z kim z naszych wspólnych znajomych się spotyka?" odpowiadała, że są to nowe przyjaciółki i że ja ich nie znam
Zazwyczaj czekam cierpliwie w oknie na taksówkę, którą moja ukochana Myszka wraca do domu, jednak ona wysiada teraz kilkaset metrów wczesniej i resztę drogi idzie na nogach, tak że nigdy nie widzę jakim samochodem przyjeżdża i z kim
Kiedys wziąłem jej komórkę, tylko aby zobaczyć która godzina... Wtedy ona po prostu dostała szału i zakazała dotykać jej telefonu
Przez cały ten czas nie mogłem się zdecydować, by porozmawiać z nią o tym wszystkim (nie chciałem mojej Myszki denerwować) i pewnie nie dowiedziałbym się prawdy, gdyby nie przypadek.
Pewnej nocy moja dziewczyna niespodziewanie gdzieś wyszła. Odrazu się zainteresowałem, że cos jest nie tak, więc poszedłem niepostrzeżenie do garażu i uchyliłem bramę. Postanowiłem podglądać wszystko przez szczelinkę tuż obok zaparkowanego w garażu skutera, skąd był doskonały widok na całą ulice, co pozwoliłoby mi zobaczyć, do jakiego samochodu wsiądzie.
Kucnąłem więc przy swoim maxi i nagle z niepokojem zauważyłem, że tarcze hamulcowe przy przednim kole mają jakieś dziwne, bardzo głębokie rysy
Proszę mi odpowiedzieć, czy ja mogę jezdzić z takimi tarczami hamulcowymi, czy może trzeba je np. przetoczyć?
Jeżeli natomiast trzeba je wymienić, to czy można zamontować tańszy nie oryginalny zamiennik a jeżeli tak to której firmy?
Jeszcze raz z góry dziękuje Wam za pomoc.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości