qlesh napisał(a):Więc nemi z całym szacunkiem, ale chyba daremne pisanie.
Wiem, ale nie chciałem, żeby Zula myślała, że robię z niej debila – to nie był mój cel.
www.mazdaspeed.pl
nemi napisał(a):różnie się w życiu zdarza i warto mieć pojęcie o tym i owym
pehop napisał(a): jałową dyskusję na tym forum
Akar.Zaephyr napisał(a):Dlaczego mam tracić godzinę czasu czekając na pomoc jeśli w pół godziny mogę sam koło zmienić?
nemi napisał(a):Ja zapłaciłem za assistance i co?
A koledzy w mazurskim lesie, z dala od jakichkolwiek zabudowań nie reagowali na moje wołanie (pochodzę z lubelszczyzny). Także sorry, ale dzięki temu, że mam jakieś pojęcie co gdzie w aucie jest i do czego służy zaoszczędziłem parę stówek i zapłaciłem tylko (niepotrzebnie) za telefon do ubezpieczalni.
Zula napisał(a):Błagam, nie rób ze mnie debilki, bo nią nie jestem oczko
Zula napisał(a):nemi napisał(a):Ja zapłaciłem za assistance i co?
A koledzy w mazurskim lesie, z dala od jakichkolwiek zabudowań nie reagowali na moje wołanie (pochodzę z lubelszczyzny). Także sorry, ale dzięki temu, że mam jakieś pojęcie co gdzie w aucie jest i do czego służy zaoszczędziłem parę stówek i zapłaciłem tylko (niepotrzebnie) za telefon do ubezpieczalni.
No to ja mam niezawodnych kolegów, ale może to kwestia uroku osobistego. W każdym razie – mając kolegów takich, jak moi – wiedza mechanika nie jest niezbędna.
Czolgista napisał(a):lucas_ka napisał(a):powinien umiec auto zatankowac( haha , bo sa tacy co tego nie umieją, serio).
tia, dziś na BP tankowałem LPG i przedemną stała kobitka skodą która nie potrafiła otworzyć wlewu paliwajak wróciłem od kasy właśnie rozmawiała z kimś przez tel. gdzie się to otwiera...
hmm a może ona po ASSISTANCE dzwoniła, żeby przyjechali jej otworzyć?
Zula napisał(a):No to ja mam niezawodnych kolegów, ale może to kwestia uroku osobistego. W każdym razie – mając kolegów takich, jak moi – wiedza mechanika nie jest niezbędna.
nemi napisał(a):A koledzy w mazurskim lesie, z dala od jakichkolwiek zabudowań nie reagowali na moje wołanie (pochodzę z lubelszczyzny)
Czolgista napisał(a):nemi chyba akurat w takiej sytuacji był (jeśli pamiętam była to już noc? a do domu ładnych parę stówek?). Tak więc poleganie na "kolegach" jest dobre do czasu...
Zula napisał(a):Są jeszcze telefony
Zula napisał(a):No tak, tylko że kto taki nie wie o tym, że PIN do karty bankomatowej się przydaje? Głupek lub bardzo maleńkie dziecko.
magicadm napisał(a):kierowca "ignorant" po przesiadce z super inteligentej "myślącej za niego" limuzyny do "normalnego samochodu"
pehop napisał(a):A ilu takich znasz? Bo ja ani jednego. Z moich obserwacji i generalnych zasad postępu (czy jak to określić) wynika, że przesiadki następują w drugą stronę.
pehop napisał(a):magicadm napisał(a):kierowca "ignorant" po przesiadce z super inteligentej "myślącej za niego" limuzyny do "normalnego samochodu"
A ilu takich znasz? Bo ja ani jednego.
sołtys napisał(a):pani jedzie na spotkanie, po drodze trzeba zatankować, nie wie jak otworzyć wlew paliwa poczym gdy po instrukcjach przez telefon udaje się tankuje i odjeżdza, staje po 500m na środku skrzyżowania ( okazało sie że zatankowała diesla benzyną)
pehop napisał(a):A Ty ciągle trollujesz
Najbezpieczniej będzie, jak wszyscy będą chodzić pieszo...
sołtys napisał(a):sytuacje były potencjalnie grożne dla innych uczestników ruchu.
magicadm napisał(a):Inny kumplel rozbił pożyczony samochód bo podczas ostrego hamowania wpadł w poślizg. Zwalił winę na brak ABSu i kontroli trakcji...do której przywykł na codzień.
soltys napisał(a):( okazało sie że zatankowała diesla benzyną), i co na to powiesz?? Inny pan fachowiec z tej samej firmy zajechał silnik bo świeciła sie kontorlka oleju a on jechał bo uważał że to nic ważnego (wystarczyło dolać oleju) też rozkraczył sie na A4.
soltys napisał(a):Obie te sytuacje były potencjalnie grożne dla innych uczestników ruchu.
pehop napisał(a):Wg mnie tłumaczenie niedojrzałego debila...
Nt. koleżanki nie będę się wypowiadał...
pehop napisał(a):BTW magicadm fajne video w podpisie
magicadm napisał(a):"Amator" objechał prawie 40 chłopów (i kilka kobiet), z których większość nie miała prawo jazdy.
pehop napisał(a):magicadm napisał(a):"Amator" objechał prawie 40 chłopów (i kilka kobiet), z których większość nie miała prawo jazdy.
Jak nie miała to nic dziwnego
pehop napisał(a):Jeszcze jeden filmik – relkama puszczana w UK w TV dosyć często:
http://youtube.com/watch?v=Cvja-PA5Egc
30mph to 50km/h
magicadm napisał(a):Czemu u nas tego nie pokazują?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości