NBR napisał(a):racja, już jednego łyknąłem, czekam na następne tankowanie
Ja mam Ferrari Enzo, najładniejszy moim zdaniem
www.mazdaspeed.pl
NBR napisał(a):racja, już jednego łyknąłem, czekam na następne tankowanie
Netto napisał(a):NBR napisał(a):racja, już jednego łyknąłem, czekam na następne tankowanie
Ja mam Ferrari Enzo, najładniejszy moim zdaniemnastępny będzie F 50.
pehop napisał(a):chyba dobrze, bo bryczka pali 0.5 – 1l/100 km mnieji jest jakby deczko zwawsza
Lizak napisał(a):samochodziki są fajne usmiech ale zamiast nich wole zbierać punkty w BP partnerclub a później wymienić na samochody usmiech albo jakieś przydatne rzeczy
Poli napisał(a):do tego znacznie lepszy program punktowy SMART dla przykładu to samo kino domowe na Shellu kosztowało 17 tys pkt na Orlenie 117 tys
nemi napisał(a):Poli napisał(a):do tego znacznie lepszy program punktowy SMART dla przykładu to samo kino domowe na Shellu kosztowało 17 tys pkt na Orlenie 117 tys
tylko na orlenie z tego co pamietam dostajesz punkt za 1 zł, a na shellu musisz wydac 4,5 zl(chyba, ze tankujesz gaz)
Poli napisał(a):ale kupując np. 2x Snickersa to jest 50 pkt lub jak kupujesz płyn do spryskiwaczy dostajesz 200 pkt....
nemi napisał(a):ze względu na marną obsługę na wszystkich stacjach jakie odwiedzałem.
ravo napisał(a):wczoraj na statoilu trafilem w nocy na 2 wiesniakow ktorym nie chce sie tylka ruszyc by zatankowac LPG hhihi cwaniaczki patrza sie przez szybe i czekaja az wyjde z auta i wcisne wezwanie obslugi bo oni maja za male mozgi by widziec ze stoje tylko i wylcznie przy LPG język wiec jako ze wredny jestem wcisnalem przycisk i trzymam jakeis 30s wychodzi jeden i mowi " prosze sie nie opierac o dystrybutor" hehe
Lizak napisał(a):pehop napisał:
chyba dobrze, bo bryczka pali 0.5 – 1l/100 km mniej język i jest jakby deczko zwawsza
dlatego warto lać lepsze paliwko, u mnie auto po ultimate jak pisałem lepiej chodzi ale i ciszej. Niby wyda się troche więcej na tankowanie ale później to się zwraca przy mniejszym spalaniu
mazdziak napisał(a):czy taki ogromny koncern jak BP narazał by sie na szwank sprzedając zwykłe paliwo jako Ultimate?
Zresztą ja wyczuwam róznice po tym paliwie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości