zAgatka napisał(a):Wiesz co Jerry – bo Agata to czarownica i najlepiej ja spalić na stosie za to że ma swoje zdanie.
nie Agatko nie o to chodzi!!Chodzi o to zeby miec argumenty w rozmowie!!
i tak na marginesie mocno mnie zaskoczyłaś bo zawsze myślalem ze sa w klubie ludzie którzy w momencie kiedy jest coś nie tak napisza meila,pw czy info na gg aby sygnalizować obawy i roszczenia a moją i reszty zadaniem jest rozwiać obawy,wyciągać wnioski i dawać wam radość z kluby i do tych ludzi zaliczałem Ciebie

a teraz
Zobacz przykład samych zlotów(bo to akurat mja domena w tym klubie);po kazdym zakładane są tematy o wrazeniach i co ile osób wyraziło jakiekolwiek negatywne wnioski??Jedna,dwie......moze cztery, a mnie nie chodzi o czym wiele razy pisałem, zeby mi cukrować i pisać jaki jestem WIELKI i wogóle takiej motywacji nie potrzebuje ale dziękuje za nią bo to miłe

mnie chodzi o to by wyrazić opinie co nie tak co siak co owak by na następnym zlocie ten fakt poprawić lub znaleźć inne rozwiązanie.
Ja pamiętam tylko ravo miał negatywne odczycia zawsze i o tym mi pisał na pw jak i na forum i o to chodzi.
Ta sama sytuacja tyczy sie klubowych finansów dokonywania wyboru stanowisk
W tym klubie zauwazyłem taką tendencje iż rok jest [tiiit] a potem dwa miesiące trwaja jakieś spięcia i potem znowy rok jest dobrze i potem znowy spięcia PO CO TAK ROBIMY

nie wiem!!
Ja jak zauwazasz pisze to co myśle i po czesci przez to jestm nielubiany ale wole być nielubiany n iż mam sie sam oszukiwać poza tym chce znać moje miejsce w szeregu!!
Nie wnikam w Twoje i reszty przesłanki ale wierze ze przeanalizujecie to co miało i ma nadal miejsce i realnie podejdziemy do tematu.
Szkoda mi kazdej osoby która odchodzi z klubu,Piotrka za jego pomysły,Szymona za wkład w sprzet na ćwiartke,Olci za jej uśmiech który na imprezach błyszczał w kazdej minucie,Marka za jego miny ze zdjęć............to swieze przykłady ale pomimo tego faktu nie bede pozwalał na szykanowanie osób którym klub zawdzięcza,tak jak i tym którzy odeszli, swoje istnienie i mam chyba do tego troszke wieksze prawo niż np Marek a jesli sie myle niech mnie ktoś poprawi.
Ja nadal wierze ze Piotrek sie opamięta i wróci do KS-a,Szymon bedzie nas odwiedzał a reszta poprostu bedzie jesli nie to ja nie zamierzam ich błagać mam swoją godność a oni sa dorośli i te decyzje są ich decyzjami!!