Wyjaśnienia i to co mi sie nie podoba w klubie

Zapisy, wydarzenia, akcje społeczne i konkursy, czyli społeczność MazdaSpeed w akcji.

Postprzez Misiek-Bełchatów » 24 maja 2007, 09:32

Jerry napisał(a):Olcia i Marek nazwali mnie dupkiem

to jeszcze nie jest powód do tego aby robić wszystko żeby ktoś zniknął z forum i życia klubu ...

Jerry napisał(a):osobiście dopilnuje abyście znikneli z tego forum.

Jerry napisał(a):dopoki ja jestem w tym klubie to Ciebie tu nie bedzie

... skąd taka pewność że ich tutaj nie będzie ...
Forumowicz

Od: 26 wrz 2005, 18:55
Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i

Postprzez Jerry » 24 maja 2007, 09:32

Misiek-Bełchatów napisał(a):
Mev napisał(a):Ty Jerry przesadzasz tymi swoimi tekstami i na dobrą sprawę wcale się nie dziwię Oli i mbmasterowi

i tutaj Mev ma racje, Jerry może wypadałoby się zastanowić nad sobą ... może to Ty powinieneś zrezygnować, a nie np. Ola i mbmaster ... – nie znam Cię osobiście, nie mam też nic do Ciebie, ale troche przesadzasz.

następny :|
cytuje swoja wypowiedz napisaną post wyżej i nie uwazam iz zle postępuje

"nie wiem czy czytałes posta w którym Olcia i Marek nazwali mnie dupkiem i nie ja najeżdzałem na nich tylko to Ola ,Marek i jeszcze Agata rozkrecili sprawe wiec Twoj post uznaje za bezpodstawny.
A i jeszcze jedno kiedy ja sie pomyliłem z ich opłata za nocleg w Oliwii miałem na tyle kultury aby ich przeprosić ale oni za wyzwanie mnie publicznie niestety juz mnie nie przeprosili wiec Mev nie ........PI........... sie w poł słowa oki??"

Co do mojej rezygnacji,gdzieś wczesniej pisałem iz na stanowisku znalazłem sie dzięki Wam i jeśli uznacie ze mam odejść to odejde :D sam bez wezwan odejde po Mega Spocie i teraz zastanawiam sie dlaczego tak właśnie zdecydowałem :| :D
Forumowicz

Od: 18 kwi 2004, 13:00

Postprzez Jerry » 24 maja 2007, 09:37

Misiek-Bełchatów masz problem załóż temat odnośnie mojej osoby i zdjęcia mnie ze stanowiska i po sprawie!!
Misiek-Bełchatów napisał(a):... skąd taka pewność że ich tutaj nie będzie ...

tu nigdzie nie jest napisane o pewności raczej powinienem napisać ze zwisa mi to czy tu bedzie czy nie :)
Misiek-Bełchatów swoją droga fajnie zabiera sie głos w sprawie ludzi których sie nie zna co :) dla mnie to właśnie jest brak kultury.
Zresztą zostały mi dwa miesiące w tym pierdolniku wiec prosze Cie uszanuj fakt iz chce dociągnąć to konca Mega Spota i daj sobie na luz!!
Forumowicz

Postprzez Misiek-Bełchatów » 24 maja 2007, 09:44

Misiek-Bełchatów masz problem załóż temat odnośnie mojej osoby i zdjęcia mnie ze stanowiska i po sprawie!!

... nie chce żebyś rezygnował ze stanowiska, ale po co teksty w stylu ...

Jerry napisał(a):tu nigdzie nie jest napisane o pewności

Jerry napisał(a):dopoki ja jestem w tym klubie to Ciebie tu nie bedzie

... nie :|

Jerry napisał(a):Misiek-Bełchatów swoją droga fajnie zabiera sie głos w sprawie ludzi których sie nie zna co usmiech dla mnie to właśnie jest brak kultury.

Jerry – to że się nie znamy nie znaczy że nie mogę wyrazić swojej opinii, forum od tego jest.
Bez urazy ;)
Forumowicz

Postprzez Jerry » 24 maja 2007, 09:52

Misiek-Bełchatów luz ja wiem co mam robić,a ze moze troszke bardziej bezpośredni :D jestem to sory za to ale taki juz jestem.
Misiek mnie bedzie miło walnąc z Toba wkońcu wodeczke mała i mam nadzieje ze w tym roku uda mi sie tak zorganizować Mega w takim miejscu ze podpasuje wszystkim i spotkamy sie w 90% frekfencji
Naprawde tego pragne!!
Forumowicz

Postprzez Misiek-Bełchatów » 24 maja 2007, 09:54

Jerry napisał(a):Misiek mnie bedzie miło walnąc z Toba wkońcu wodeczke mała

damy rade ... ;)

Jerry napisał(a):mam nadzieje ze w tym roku uda mi sie tak zorganizować Mega w takim miejscu ze podpasuje wszystkim i spotkamy sie w 90% frekfencji

Postaram się żeby nic mi nie staneło na przeszkodzie jak z Koninem ...
;)
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje ;)
Forumowicz

Postprzez Jerry » 24 maja 2007, 09:57

<faja>
Misiek-Bełchatów napisał(a):Postaram się żeby nic mi nie staneło na przeszkodzie jak z Koninem ...

Misiek-Bełchatów napisał(a):damy rade ...

troszke pozmieniane i jak ładnie :D ;)
Forumowicz

Postprzez Misiek-Bełchatów » 24 maja 2007, 10:00

Jerry napisał(a):troszke pozmieniane i jak ładnie

bo w związku ważne jest to by iść na kompromis ... <lol>
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje ;)
Forumowicz

Postprzez zAgatka » 24 maja 2007, 10:37

Jerry napisał(a):nie wiem czy czytałes posta w którym Olcia i Marek nazwali mnie dupkiem i nie ja najeżdzałem na nich tylko to Ola ,Marek i jeszcze Agata rozkrecili sprawe wiec Twoj post uznaje za bezpodstawny.

Wiesz co Jerry – bo Agata to czarownica i najlepiej ja spalić na stosie za to że ma swoje zdanie. :(
Obrazek
Moja mazda to już tylko wspomnienie . . .
Forumowicz

Od: 28 mar 2006, 23:28
Auto: 323F 1.6 :)

Postprzez Jerry » 24 maja 2007, 10:57

zAgatka napisał(a):Wiesz co Jerry – bo Agata to czarownica i najlepiej ja spalić na stosie za to że ma swoje zdanie.

nie Agatko nie o to chodzi!!Chodzi o to zeby miec argumenty w rozmowie!!
i tak na marginesie mocno mnie zaskoczyłaś bo zawsze myślalem ze sa w klubie ludzie którzy w momencie kiedy jest coś nie tak napisza meila,pw czy info na gg aby sygnalizować obawy i roszczenia a moją i reszty zadaniem jest rozwiać obawy,wyciągać wnioski i dawać wam radość z kluby i do tych ludzi zaliczałem Ciebie :) a teraz :|
Zobacz przykład samych zlotów(bo to akurat mja domena w tym klubie);po kazdym zakładane są tematy o wrazeniach i co ile osób wyraziło jakiekolwiek negatywne wnioski??Jedna,dwie......moze cztery, a mnie nie chodzi o czym wiele razy pisałem, zeby mi cukrować i pisać jaki jestem WIELKI i wogóle takiej motywacji nie potrzebuje ale dziękuje za nią bo to miłe :) mnie chodzi o to by wyrazić opinie co nie tak co siak co owak by na następnym zlocie ten fakt poprawić lub znaleźć inne rozwiązanie.
Ja pamiętam tylko ravo miał negatywne odczycia zawsze i o tym mi pisał na pw jak i na forum i o to chodzi.
Ta sama sytuacja tyczy sie klubowych finansów dokonywania wyboru stanowisk

W tym klubie zauwazyłem taką tendencje iż rok jest [tiiit] a potem dwa miesiące trwaja jakieś spięcia i potem znowy rok jest dobrze i potem znowy spięcia PO CO TAK ROBIMY :| ??nie wiem!!
Ja jak zauwazasz pisze to co myśle i po czesci przez to jestm nielubiany ale wole być nielubiany n iż mam sie sam oszukiwać poza tym chce znać moje miejsce w szeregu!!
Nie wnikam w Twoje i reszty przesłanki ale wierze ze przeanalizujecie to co miało i ma nadal miejsce i realnie podejdziemy do tematu.
Szkoda mi kazdej osoby która odchodzi z klubu,Piotrka za jego pomysły,Szymona za wkład w sprzet na ćwiartke,Olci za jej uśmiech który na imprezach błyszczał w kazdej minucie,Marka za jego miny ze zdjęć............to swieze przykłady ale pomimo tego faktu nie bede pozwalał na szykanowanie osób którym klub zawdzięcza,tak jak i tym którzy odeszli, swoje istnienie i mam chyba do tego troszke wieksze prawo niż np Marek a jesli sie myle niech mnie ktoś poprawi.

Ja nadal wierze ze Piotrek sie opamięta i wróci do KS-a,Szymon bedzie nas odwiedzał a reszta poprostu bedzie jesli nie to ja nie zamierzam ich błagać mam swoją godność a oni sa dorośli i te decyzje są ich decyzjami!!
Forumowicz

Postprzez zAgatka » 24 maja 2007, 11:38

Jarek, nie zamierzam się ani usprawiedliwiać ani żałować tego co zrobiłam. Czy jest mi przykro- moze troche bo niektórych mogłam niesłusznie osądzić.
Mam jedynie żal za potraktowanie mnie jak wroga, a nie klubowicza dla którego ważne jest dobro klubu.
Była to decyzna przemyślana, a nie ot tak sobie kaprys. Jestem człowiemiem dla którego liczy sie uczciwosć, sprawieliwość i prawda. Jestem osobą ospowiedzialną i takiej samej odpowiedzialności oczekuje od innych ( nikomu w tym momencie nic nie zarzucam – żeby było jasne.)
Napisałam ten tekst po to by wyrazić to co czuje i co myśle, wyraziłam moje wątpliwości. Uważam równiez że nie były to tylko moje wątpliwości i nie mówie tylko o ludziach ze mna związanych. Takie sprawy powinny być wyjaśniane na ogólnym forum bo tak jak piszesz za jakiś czas znowu znajdzie sie osoba wg której coś będzie nie tak, stąd dział klub
Po moim tekście oczekiwałam spokojnych wyjaśnień i odpowiedzi a nie kłótni, wyzwisk i obelg, wywlekania własnych uprzedzeń.
NIe lubie kłócić się z byle powodów jak rówierz nie lubie mieć wrogów jestem za spokojnym dialogiem i wyjaśnieniem kontrowersyjnych tematów.
Co do zaufania – bo taki temat też się pojawił. Jestem osobą która nikomu zanadto nie ufa. Wiec się nie dziw że nie ufam osobom których własciwie nie znam.
Jako że uważam sie za osobę inteligentną, kulturalna i nie lubiącą kłótni
pragnę wyciągnąć jako pierwsz do Ciebie rękę na zgodę a co Ty z tym zrobisz zobaczymy....

Raz jeszcze pragne napisać że wszyscy opowiedzialni za klub nie powinni pozostać obojęni na to co się stało i będę się starali wyciągać wnioski z każdej sytuacji, by wszystkim żyło sie lepiej.
To tyle ode mnie
Obrazek
Moja mazda to już tylko wspomnienie . . .
Forumowicz

Od: 28 mar 2006, 23:28
Auto: 323F 1.6 :)

Postprzez Jerry » 24 maja 2007, 11:46

zAgatka napisał(a):Mam jedynie żal za potraktowanie mnie jak wroga, a nie klubowicza dla którego ważne jest dobro klubu.

a tylko i wyłącznie dlatego Cie tak potraktowano bo taki zrobiłas pijar temu tematowi zanim go załozyłaś.Poczytaj posty które pisałaś odnośnie tematu który założysz i on pogrązy pare osób :) Agata nie mozna było go potraktować inaczej jak wrogo,naprawde!!
Co do podania reki to sie ciesze i mam nadzieje ze nie odejdziesz z klubu tak jak pozostali i nie raz bedziemy balować :)
Forumowicz

Postprzez polnik@studio » 24 maja 2007, 15:44

ostatnie pytanie w temacie :) kto usuną konto Olci ? :|
[url=http://www.polnik-studio.pl/]systemy informatyczne[/url] || [url=http://www.athleticshop.com.pl/]sprzęt fitness[/url] || [url=http://www.trampoliny.com.pl.pl/]trampoliny[/url] || [url=http://www.ogrodowe-meble.pl/]meble ogrodowe[/url]
Forumowicz

Od: 18 lis 2003, 16:31
Auto: Kia pro cee'd/ Toyota Starlet

Postprzez BratCukierka » 24 maja 2007, 15:49

polnik@studio napisał(a):kto usuną konto Olci ?

ktoś kto ma uprawnienia do tego :|
Forumowicz

Od: 24 cze 2006, 20:21
Auto: Toyota Yaris Hybrid '19

Postprzez polnik@studio » 24 maja 2007, 15:51

ktoś kto ma uprawnienia do tego

no ale kto :) Jest ich kilku :)

chciałbym po prostu wiedzieć dlaczego to zrobił ?
[url=http://www.polnik-studio.pl/]systemy informatyczne[/url] || [url=http://www.athleticshop.com.pl/]sprzęt fitness[/url] || [url=http://www.trampoliny.com.pl.pl/]trampoliny[/url] || [url=http://www.ogrodowe-meble.pl/]meble ogrodowe[/url]
Forumowicz

Postprzez CheZZy » 24 maja 2007, 15:54

ale wy tu pier*&(&(^...no comment :] hahaha hahaha hahaha hahaha
Forumowicz

Od: 28 paź 2006, 18:49
Auto: MPV 2,0 benzyna 2000r., volvo v50

Postprzez BratCukierka » 24 maja 2007, 15:56

Gość napisał(a):Jerry napisał:
gdzie Agata,Ola,Marek i jeszcze pare innych osób

SimoneuS napisał:
A tak wogóle to można usunąc moje konto wraz ze wszystkimi postami

Nie wiem co na tym forum robi jeszcze konto moje i mbmastera Jerry napisał:
osobiście dopilnuje abyście znikneli z tego forum.

Jerry napisał:
dopoki ja jestem w tym klubie to Ciebie tu nie bedzie

Jerry napisał(a):Olcia napisał:
Nie wiem co na tym forum robi jeszcze konto moje i mbmastera

bo nie mamy czasu na pierdoły

brii napisał(a):A według mnie rzucasz słowa na wiatr

Jerry napisał(a):brii napisał:
A według mnie rzucasz słowa na wiatr

moze i tak..........skoro o to prosza to ABRAKADABRA
Forumowicz

Postprzez polnik@studio » 24 maja 2007, 15:57

jesteś tego pewien ;)
Forumowicz

Postprzez BratCukierka » 24 maja 2007, 15:58

ja nie mówię że to jerry bo on podobno nie ma uprawnień do tego....
Forumowicz

Postprzez jacobs » 24 maja 2007, 16:01

każdy koordynator chyba ma.
If you’re in control, you’re not going fast enough.
Forumowicz

Od: 20 lis 2005, 13:31