www.mazdaspeed.pl
matthewc napisał(a):uwarzam ze powinno sie za to surowo karac. Ale nie w taki sposob!
matthewc napisał(a):To jest naruszenie podstawowego dla mnie prawa – prawa własności! to jest niesprawiedliwe, bo godzi nie tylko w samego kierowce, ale czesto tez i w całą jego rodzine!!
matthewc napisał(a):uwarzam ze powinno sie za to surowo karac. Ale nie w taki sposob!!!!![]()
matthewc napisał(a):To jest naruszenie podstawowego dla mnie prawa – prawa własności!!
magicadm napisał(a):zaproponuj wzamian
matthewc napisał(a):Myśle ze trzeba edukacjią
matthewc napisał(a):Ja kocham swoje mazdy i poprostu nie potrafie sobie wyobrazic ze ktos z jakiegobąć powodu by mi miał ktyórąś zabrać.
matthewc napisał(a):miałeś racje... dziwni są ludzie na forum
matthewc napisał(a):heh. kurde... faktycznie qlesh, miałeś racje... dziwni są ludzie na forum... Nawet prawo do wolności słowa i poglądów negują;]Jasne, pozwólcie sobie jeszcze zabierać telefony jak na 0700 zadzwonicie, i może żone jak ją zdradzicie?? Ja kocham swoje mazdy i poprostu nie potrafie sobie wyobrazic ze ktos z jakiegobąć powodu by mi miał ktyórąś zabrać. mamy juzn surowe prawo przeciwko pijanym kierowca. Myśle ze trzeba edukacjią ciemnote zabijać a nie kijem bez marchewy.
matthewc napisał(a):uwarzam ze powinno sie za to surowo karac. Ale nie w taki sposob
matthewc napisał(a):Myśle ze trzeba edukacjią ciemnote zabijać a nie kijem bez marchewy.
darryd napisał(a):pewnie gosc wypil na wieczor 2 piwka
darryd napisał(a):z tego co mi wiadomo kierowcy autobusow sa badani alkomatem przed wyjazdem
Xavier napisał(a):Nie „pitol”, że wierzysz w te 2 piwka. Po 2 miał by rano zero!
Xavier napisał(a):ak widać nie zawsze, skoro tu Policja działała na „prośbę dyrektora szkoły”.
darryd napisał(a):Usiadz przed tv kolo 20tej. wypij jedno piwko, potem drugie i poloz sie spac, rano o 7ej zlap za alkomat i nie
darryd napisał(a):Usiadz przed tv kolo 20tej. wypij jedno piwko, potem drugie i poloz sie spac, rano o 7ej zlap za alkomat i nie zapomnij napisac o efektach....
Czolgista napisał(a):pożyczy auto i dalej będzie jeździł.
Czolgista napisał(a): czemu sąd już 16 razy zakazywał mu prowadzić auto i ani razu nie zastosował ostrzejszej kary jak np. więzienie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 3 gości