Wyjaśnienia i to co mi sie nie podoba w klubie

Zapisy, wydarzenia, akcje społeczne i konkursy, czyli społeczność MazdaSpeed w akcji.

Postprzez m4rcin » 21 maja 2007, 23:05

Grzyby napisał(a):A czy jako klubowicz nie mogłeś tego zaproponować we właściwym dziale

Tu jest wątek pt.
to tu napisałem.
Obrazek
Forumowicz

Od: 8 wrz 2005, 21:51
Auto: TT

Postprzez slav » 21 maja 2007, 23:09

;)
Ostatnio edytowano 24 maja 2007, 06:47 przez slav, łącznie edytowano 1 raz
Forumowicz

Od: 29 maja 2005, 23:38
Auto: rozne

Postprzez Grzyby » 21 maja 2007, 23:09

m4rcin napisał(a):Tu jest wątek pt. Cytat:
to tu napisałem.

a o tamtym dziale nawet nie wiedziałeś do dzisiaj??
Dzisiaj doznałeś takiego olśnienia "finansowego"??

Jeszcze raz zapytam – ciężko zapytać tylko trzeba rzucać na prawo i lewo oskarżeniami?
Obrazek
d.pa
Forumowicz

Od: 3 paź 2004, 23:09
Auto: Peugeot 508 Hybrid4 '13
Suzuki Aerio 2.3l LPG '06
Renault Trafic 1.6 TT '16
Fiat Doblo 1.6 16V '01
Dacia DV 1.6 LPG '14
Fiat Ducato Pilote First 62A, 2.5TDI, '98
Burstner Amara 535TK

Postprzez m4rcin » 21 maja 2007, 23:12

Grzyby napisał(a):Mamy odejść?? Dobrze
Tylko czy ci którzy zostaną podejmą się prowadzenia całości?

Grzyby Ty chyba nic nie rozumiesz. Napisałem o niejasnościach w przyznawaniu nagród oraz w finansach, bo to mi się nie podoba. Może po prostu trzeba nad tym popracować? Dałem propozycję rozwiązania – głosowanie na najpiękniejsze auto , nie przyznawanie nagród samochodom innym niż Mazda oraz skany rachunków. Tyle. Nie możecie po prostu się nad tym zastanowić i ew. wcielić w życie?
Obrazek
Forumowicz

Postprzez dunia » 21 maja 2007, 23:14

Piotruś napisał(a):...i do tego cały czas piję – jeżeli ktoś nie ma predyspozycji, nie potrafi, nie zna się, nie wie, jak to ma wyglądać, to na jaką cholerę się za to bierze, skoro tak wiele wysiłku i nerwów ją to kosztuje a wyniki i tak mizerne

widzisz Piotrek, choć moje efekty pracy jak uważasz są mizerne tylko ty szczekasz. Może ja powiem co mi się nie podobało z twojej strony podczas organizacji.....bo tak jak cię ostrzegałam moja cierpliwość też ma swoje granice.
1. Rozplanowałeś konkurencje ale zapomniałeś Kochany narysowac dyplomów..a może tylko przesłać mi ich do druku. Ups...ale najlepiej o tym chrzanić na zlocie że dUNIA NIE DOPILNOWAŁA...
2. Możesz mi powiedzieć, dlaczego dla osób nienocujących chciałeś zafundować kolację i imprezę :| z czyjej kasy....czy ludzie będący na imprezie wiedzieli że będą sponsorować komuś jedzonko...
3. Ze załatwiłeś hotel Energetyk na zlot ale w cenie 65 zł. za nocleg plus na kolacje kiełbaska z bułeczką za 25 zł. Że całość imprezy na uczestnika szacowała się w granicach 160 zł. Zaraz powiesz, że było dużo ludzi...ale pomyśl ile osób by było przy takich cenach.
4. Że takie super warunki mieliśmy mieć pod warunkiem organizacji zlotu w kwietniu z Calibra Team...
5. Że nie konsultując z nami zarezerwowałeś ten hotel a jak koszty nas przerosły to nagle przypomniałeś sobie że to ja się zajmuję noclegami. U mnie w domu na spotkaniu rozmowa była zupełnie inna.
6. Nie informowałeś nas o niczym bo to nie leżało w naszych kompetencjach
7. Mówiłam że kuli i świateł na imprezę nie będzie na co zrobiłeś minkę na forum, a na zlocie nagle podnisłeś krzyk
8. Po tym jak okazało się że nie mamy miejsca na tyle osób w jednym hotelu, na forum zapytałam czy rezerwujemy dwa czy jeden hotel, odpowiedziałeś że zmiana hotelu nie wchodzi w grę i rezerwujemy drugi.
9. dlaczego za nocleg data wpłat została zmieniona i ludzie wpłacali na dzień przed zlotem......czyżby celowo, bo może nie będzie dla nich miejsca i Duni się dostanie.....ale ja zarezerwowałam i tak więcej miejsc, więc trzeba było zrobić szum że coś nie tak bo ludzie się motają. Ja części tych osób NIE MIAŁAM NA LIŚCIE!!!!
10. Dlaczego nie usłyszałam słowa PRZEPRASZAM jak posądziłes mnie że nie zostawiłam listy uczestników na recepcji choć ludzie byli już rozlokowani a lista była...
11. Twoje zachowanie na zlocie.....nie miałeś odwagi porozmawiać jak stałam obok ciebie tylko odszedłeś...dlaczego
12. To co uważasz za błedy w mojej organizacji, było spowodowane faktem że zarówno ja jak i nikt z Koordynatorów nie był informowany co jest a czego nie ma....ale jak się coś zesrało to najlepiej zwalić na Dunię a jak się nie da na Violę
mam wymieniać dalej....
Nie jestem zwolennikiem dyskusji na twoim poziomie, ale coż ostrzegałam....
Forumowicz

Od: 29 cze 2006, 15:36
Auto: 323 f (BA) 2,0 V6

Postprzez ravo » 21 maja 2007, 23:14

m4rcin napisał(a):nie przyznawanie nagród samochodom innym niż Mazda

czemu ? placa skaldke placa za zlot, nie rozumiem ? w koninie byla osobna klasa dla aut " nie mazd"

m4rcin napisał(a):Nie możecie po prostu się nad tym zastanowić i ew. wcielić w życie?

nie mozemy przebolec ze oskarzasz zamiast rozmawiac i dawac propozycje
italian boy
Zarząd – Vice Prezes

Od: 26 gru 2003, 13:24
Auto: Trophy & F1 R26

Postprzez Grzyby » 21 maja 2007, 23:16

ciekawa forma propozycji, nie ma co......
Już zapomniałeś za co przepraszałeś przed chwilą w tym wątku?

Chyba faktycznie czegoś tu nie rozumiem
Obrazek
d.pa
Forumowicz

Fiat Doblo 1.6 16V '01
Dacia DV 1.6 LPG '14
Burstner Amara 535TK

Postprzez Violetka » 21 maja 2007, 23:29

dobranoc kochani i przemyślcie sobie wszystko, dojrzyjcie w końcu
a całą resztę, której to wszytko nie dotyczy (klubowiczów oraz forumowiczów) w imieniu całego Klubu przepraszam, że muszą czytać te farmazony, wypociny czy jak kto woli :)
Obrazek
Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche

www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
Forumowicz

Od: 20 lut 2006, 17:46
Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8

Postprzez Globy » 21 maja 2007, 23:32

Ja rowniez dolaczam sie oficjalnie do przeprosin w imieniu swoim jako Prezesa Klubu MazdaSpeed. Jak widac, przesilenie wiosenne zbiera zniwo, aczkolwiek kazdemu chyba bedzie sluzyc zwymiotowanie gleboko skrywanych watpliwosci. Spokojnych snow!

Oficjalny komunikat na temat rozwiazania zaistnialej sytuacji i rozlamu zdan w dniu jutrzejszym w dziale Projekty i Organizacja Klubu.
Klubowicz

Od: 24 paź 2003, 22:02
Auto: C140 M120

Postprzez Pit » 21 maja 2007, 23:32

dunia napisał(a):widzisz Piotrek, choć moje efekty pracy jak uważasz są mizerne tylko ty szczekasz. Może ja powiem co mi się nie podobało z twojej strony podczas organizacji.....bo tak jak cię ostrzegałam moja cierpliwość też ma swoje granice.
1. Rozplanowałeś konkurencje ale zapomniałeś Kochany narysowac dyplomów..a może tylko przesłać mi ich do druku. Ups...ale najlepiej o tym chrzanić na zlocie że dUNIA NIE DOPILNOWAŁA...

mam Ci przypomnieć PW z info, że chcesz je dostać do końca miesiąca (kwietnia). A teraz grzecznie sprawdź kiedy je dostałaś, przeproś i wyjdź :) Przeproś jeszcze za brak dyplomów za karaoke, które też dostałaś spakowane zipem.

dunia napisał(a):2. Możesz mi powiedzieć, dlaczego dla osób nienocujących chciałeś zafundować kolację i imprezę :| z czyjej kasy....czy ludzie będący na imprezie wiedzieli że będą sponsorować komuś jedzonko...

...zlot wyszedł na + i chciałem, aby te osoby zostały na rozdaniu i na imprezie :)

dunia napisał(a):3. Ze załatwiłeś hotel Energetyk na zlot ale w cenie 65 zł. za nocleg plus na kolacje kiełbaska z bułeczką za 25 zł. Że całość imprezy na uczestnika szacowała się w granicach 160 zł. Zaraz powiesz, że było dużo ludzi...ale pomyśl ile osób by było przy takich cenach.

nic bardziej błędnego. Przy założeniu min. 50 osób nocujących cena była 50 zł na nocleg z kolacją + bezstresowa impreza. Hotel o "delikatnie" lepszym standardzie, napąknę

dunia napisał(a):4. Że takie super warunki mieliśmy mieć pod warunkiem organizacji zlotu w kwietniu z Calibra Team...

racja, delikatnie przypomnę, że udało mi się takie same wynegocjować dla nas w przypadku zlotu 3 dniowego

dunia napisał(a):5. Że nie konsultując z nami zarezerwowałeś ten hotel a jak koszty nas przerosły to nagle przypomniałeś sobie że to ja się zajmuję noclegami. U mnie w domu na spotkaniu rozmowa była zupełnie inna.

racja – stwierdził globus, że w życiu 50 nocujących nie zbierzemy <lol> przecież Wy wiecie lepiej, no nie?

dunia napisał(a):6. Nie informowałeś nas o niczym bo to nie leżało w naszych kompetencjach

o czym to chciałabyś być informowana?

dunia napisał(a):7. Mówiłam że kuli i świateł na imprezę nie będzie na co zrobiłeś minkę na forum, a na zlocie nagle podnisłeś krzyk

...w PW pisałaś, że "zobaczysz co da się zrobić". Temat ucichł, a kuli ni huhu. Dla mnie, jak ktoś do sprawy nie wraca i nie alarmuje, oznacza – nie ma problemu, załatwione

dunia napisał(a):8. Po tym jak okazało się że nie mamy miejsca na tyle osób w jednym hotelu, na forum zapytałam czy rezerwujemy dwa czy jeden hotel, odpowiedziałeś że zmiana hotelu nie wchodzi w grę i rezerwujemy drugi.

racja, już było za późno...

dunia napisał(a):9. dlaczego za nocleg data wpłat została zmieniona i ludzie wpłacali na dzień przed zlotem......czyżby celowo, bo może nie będzie dla nich miejsca i Duni się dostanie.....ale ja zarezerwowałam i tak więcej miejsc, więc trzeba było zrobić szum że coś nie tak bo ludzie się motają. Ja części tych osób NIE MIAŁAM NA LIŚCIE!!!!

ooo może masz bardziej rozwiniętą tę teorię spisku :)

dunia napisał(a):10. Dlaczego nie usłyszałam słowa PRZEPRASZAM jak posądziłes mnie że nie zostawiłam listy uczestników na recepcji choć ludzie byli już rozlokowani a lista była...

Twoja była w tym brocha, żeby DOPILNOWAĆ rozlokowanie ludzi, powinnaś tam stać i pomagać recepcjonistce.

dunia napisał(a):11. Twoje zachowanie na zlocie.....nie miałeś odwagi porozmawiać jak stałam obok ciebie tylko odszedłeś...dlaczego

nie miałem czasu nawet nic zjeść, o gadce z tobą nie wspomnę, zapierdalałem z mikrofonem jak mróweczka :)

dunia napisał(a):12. To co uważasz za błedy w mojej organizacji, było spowodowane faktem że zarówno ja jak i nikt z Koordynatorów nie był informowany co jest a czego nie ma....

jaśniej, konkretniej, czego nie ma?

dunia napisał(a):ale jak się coś zesrało to najlepiej zwalić na Dunię a jak się nie da na Violę

...na osobę odpowiedzialną za daną część, nie zwalić tylko rozliczyć...

dunia napisał(a):mam wymieniać dalej....

jasne, wymieniaj, chętnie odpowiem :)

dunia napisał(a):Nie jestem zwolennikiem dyskusji na twoim poziomie, ale coż ostrzegałam....

no comments :|
Ostatnio edytowano 21 maja 2007, 23:38 przez Pit, łącznie edytowano 1 raz
Forumowicz

Od: 14 lut 2005, 06:56
Auto: FD3S

Postprzez m4rcin » 21 maja 2007, 23:35

ravo napisał(a):w koninie byla osobna klasa dla aut " nie mazd"

Takie rozwiązanie mi też pasuje.
ravo napisał(a):nie mozemy przebolec ze oskarzasz zamiast rozmawiac i dawac propozycje

Ja nie mogę przeboleć, że czytasz tylko między wierszami...
m4rcin napisał(a):Może tak jakieś głosowanie?
(najladniejsze auto)
m4rcin napisał(a):Wg. mnie "góra" powinna rozpatrywać tak sytuacje i ew. dorzucić brakującą kasę.
(brakujące
i jeszcze pomysł, żebyś wstawił te skany.
Grzyby napisał(a):Już zapomniałeś za co przepraszałeś przed chwilą w tym wątku?

Globy`ego za laptopa. Co nie zmienia faktu, że chcę zabaczyć na co te moje 50zł poszło. Nie rozumiem też dlaczego robisz z tego problem.
Obrazek
Forumowicz

Postprzez Artiks » 21 maja 2007, 23:38

Globy napisał(a):Jak widać, przesilenie wiosenne zbiera żniwo, aczkolwiek każdemu chyba będzie sluzyć zwymiotowanie
Ja nie mialem zahamowań ;)
ArtX napisał(a):Ja tu tylko na chwilę żeby się wyżygać...
<lol>
Forumowicz

Od: 29 gru 2006, 12:17
Auto: 323F BA Z5 –> RENAULT LAGUNA III 2.0 DCI

Postprzez ravo » 21 maja 2007, 23:38

m4rcin napisał(a): Co nie zmienia faktu, że chcę zabaczyć na co te moje 50zł poszło

ja Cie nie rozumiem :) nie widzisz bilansu na co idzie kasa ? czy nie wierzysz na co poszla i chcesz skany rachunkow ?
italian boy
Zarząd – Vice Prezes

Postprzez Grzyby » 21 maja 2007, 23:40

m4rcin napisał(a):Grzyby napisał:
Już zapomniałeś za co przepraszałeś przed chwilą w tym wątku?

Globy`ego za laptopa. Co nie zmienia faktu, że chcę zabaczyć na co te moje 50zł poszło. Nie rozumiem też dlaczego robisz z tego problem.

nie z treści kochany – z formy !!
Nie rozumiesz?
Obrazek
d.pa
Forumowicz

Fiat Doblo 1.6 16V '01
Dacia DV 1.6 LPG '14
Burstner Amara 535TK

Postprzez m4rcin » 21 maja 2007, 23:47

ravo napisał(a):nie widzisz bilansu na co idzie kasa ?

Widzę np. w maju:
"Xsix -375,00zł Naklejki" ;niżej
"Piotrus -42,00zł Naklejki"
podczas gdy w marcu:
"organizacja zlotu -360,00zł dyplomy, identyfikatory, naklejki, nagrody, baterie"
Dla mnie jest to ciekawe. Organizacja zlotu tańsza od naklejek majowych? Jak widzisz jest to mało jasne.
Obrazek
Forumowicz

Postprzez ravo » 21 maja 2007, 23:51

a moze bys pomyslal go czytajac ?

ze np w marcu to byl zlot zimowy i bylo 20 aut a wt rykach 100 ? i bylo ich troche wiecej przez co byly drozsze ?

nie wiem co tu jest malo jasne ale jak cos zawsze sluze Ci pomoca i tlumaczeniem, nawet w innych sprawach – polityka, motoryzacja, sport, itp its – PW albo gg i dzialamy :)
italian boy
Zarząd – Vice Prezes

Postprzez Pit » 21 maja 2007, 23:53

Violetka napisał(a):dobranoc kochani i przemyślcie sobie wszystko, dojrzyjcie w końcu
a całą resztę, której to wszytko nie dotyczy (klubowiczów oraz forumowiczów) w imieniu całego Klubu przepraszam, że muszą czytać te farmazony, wypociny czy jak kto woli :)

Globy napisał(a):Ja rowniez dolaczam sie oficjalnie do przeprosin w imieniu swoim jako Prezesa Klubu MazdaSpeed. Jak widac, przesilenie wiosenne zbiera zniwo, aczkolwiek kazdemu chyba bedzie sluzyc zwymiotowanie gleboko skrywanych watpliwosci. Spokojnych snow!

Oficjalny komunikat na temat rozwiazania zaistnialej sytuacji i rozlamu zdan w dniu jutrzejszym w dziale Projekty i Organizacja Klubu.

..nooo... koniec dyskusji :) przyklepać, uciszyć... niech się uspokoi :) jutro oficjalne stanowisko "prezesa" :D ...będziecie zadowoleni

czyli standardzik, nic sie nie zmienia <lol>
Forumowicz

Postprzez Grzyby » 21 maja 2007, 23:54

m4rcin aż zacytuję zAgatkę "nie brnij"
Teraz wziąłeś się za przeglądanie bilansu?
Jak napisał nemi – jak ktos ma pytania to zawsze może spytać ravo.
Odpowiesz że właśnie to robisz. Ok. ale dlaczego dopiero teraz najpierw wysuwając zarzuty? Czy to wg Ciebie jest w porządku? Tak się takie rzeczy załatwia?

Poza tym –
m4rcin napisał(a):Jak widzisz jest to mało jasne

co tutaj jest niejasne? Masz napisane jasno i wyraźnie na co poszło 360zł – co jeszcze chcesz?
Obrazek
d.pa
Forumowicz

Fiat Doblo 1.6 16V '01
Dacia DV 1.6 LPG '14
Burstner Amara 535TK

Postprzez ravo » 21 maja 2007, 23:54

piotrek zobaczysz dzis w nocy heheh bedzie to tym razem troche inny post <diabełek>
italian boy
Zarząd – Vice Prezes

Postprzez Pit » 21 maja 2007, 23:55

ravo napisał(a):piotrek zobaczysz dzis w nocy heheh bedzie to tym razem troche inny post <diabełek>

tere fere :P
Forumowicz