Grzyby napisał(a):A czy jako klubowicz nie mogłeś tego zaproponować we właściwym dziale
Tu jest wątek pt.
to tu napisałem.Wyjaśnienia i to co mi sie nie podoba w klubie
www.mazdaspeed.pl
m4rcin napisał(a):Tu jest wątek pt. Cytat:
Wyjaśnienia i to co mi sie nie podoba w klubie
to tu napisałem.
Grzyby napisał(a):Mamy odejść?? Dobrze
Tylko czy ci którzy zostaną podejmą się prowadzenia całości?
Piotruś napisał(a):...i do tego cały czas piję – jeżeli ktoś nie ma predyspozycji, nie potrafi, nie zna się, nie wie, jak to ma wyglądać, to na jaką cholerę się za to bierze, skoro tak wiele wysiłku i nerwów ją to kosztuje a wyniki i tak mizerne
m4rcin napisał(a):nie przyznawanie nagród samochodom innym niż Mazda
m4rcin napisał(a):Nie możecie po prostu się nad tym zastanowić i ew. wcielić w życie?
dunia napisał(a):widzisz Piotrek, choć moje efekty pracy jak uważasz są mizerne tylko ty szczekasz. Może ja powiem co mi się nie podobało z twojej strony podczas organizacji.....bo tak jak cię ostrzegałam moja cierpliwość też ma swoje granice.
1. Rozplanowałeś konkurencje ale zapomniałeś Kochany narysowac dyplomów..a może tylko przesłać mi ich do druku. Ups...ale najlepiej o tym chrzanić na zlocie że dUNIA NIE DOPILNOWAŁA...
dunia napisał(a):2. Możesz mi powiedzieć, dlaczego dla osób nienocujących chciałeś zafundować kolację i imprezęz czyjej kasy....czy ludzie będący na imprezie wiedzieli że będą sponsorować komuś jedzonko...
dunia napisał(a):3. Ze załatwiłeś hotel Energetyk na zlot ale w cenie 65 zł. za nocleg plus na kolacje kiełbaska z bułeczką za 25 zł. Że całość imprezy na uczestnika szacowała się w granicach 160 zł. Zaraz powiesz, że było dużo ludzi...ale pomyśl ile osób by było przy takich cenach.
dunia napisał(a):4. Że takie super warunki mieliśmy mieć pod warunkiem organizacji zlotu w kwietniu z Calibra Team...
dunia napisał(a):5. Że nie konsultując z nami zarezerwowałeś ten hotel a jak koszty nas przerosły to nagle przypomniałeś sobie że to ja się zajmuję noclegami. U mnie w domu na spotkaniu rozmowa była zupełnie inna.
dunia napisał(a):6. Nie informowałeś nas o niczym bo to nie leżało w naszych kompetencjach
dunia napisał(a):7. Mówiłam że kuli i świateł na imprezę nie będzie na co zrobiłeś minkę na forum, a na zlocie nagle podnisłeś krzyk
dunia napisał(a):8. Po tym jak okazało się że nie mamy miejsca na tyle osób w jednym hotelu, na forum zapytałam czy rezerwujemy dwa czy jeden hotel, odpowiedziałeś że zmiana hotelu nie wchodzi w grę i rezerwujemy drugi.
dunia napisał(a):9. dlaczego za nocleg data wpłat została zmieniona i ludzie wpłacali na dzień przed zlotem......czyżby celowo, bo może nie będzie dla nich miejsca i Duni się dostanie.....ale ja zarezerwowałam i tak więcej miejsc, więc trzeba było zrobić szum że coś nie tak bo ludzie się motają. Ja części tych osób NIE MIAŁAM NA LIŚCIE!!!!
dunia napisał(a):10. Dlaczego nie usłyszałam słowa PRZEPRASZAM jak posądziłes mnie że nie zostawiłam listy uczestników na recepcji choć ludzie byli już rozlokowani a lista była...
dunia napisał(a):11. Twoje zachowanie na zlocie.....nie miałeś odwagi porozmawiać jak stałam obok ciebie tylko odszedłeś...dlaczego
dunia napisał(a):12. To co uważasz za błedy w mojej organizacji, było spowodowane faktem że zarówno ja jak i nikt z Koordynatorów nie był informowany co jest a czego nie ma....
dunia napisał(a):ale jak się coś zesrało to najlepiej zwalić na Dunię a jak się nie da na Violę
dunia napisał(a):mam wymieniać dalej....
dunia napisał(a):Nie jestem zwolennikiem dyskusji na twoim poziomie, ale coż ostrzegałam....
ravo napisał(a):w koninie byla osobna klasa dla aut " nie mazd"
ravo napisał(a):nie mozemy przebolec ze oskarzasz zamiast rozmawiac i dawac propozycje
(najladniejsze auto)m4rcin napisał(a):Może tak jakieś głosowanie?
(brakującem4rcin napisał(a):Wg. mnie "góra" powinna rozpatrywać tak sytuacje i ew. dorzucić brakującą kasę.
Grzyby napisał(a):Już zapomniałeś za co przepraszałeś przed chwilą w tym wątku?
Ja nie mialem zahamowańGloby napisał(a):Jak widać, przesilenie wiosenne zbiera żniwo, aczkolwiek każdemu chyba będzie sluzyć zwymiotowanie
ArtX napisał(a):Ja tu tylko na chwilę żeby się wyżygać...
m4rcin napisał(a): Co nie zmienia faktu, że chcę zabaczyć na co te moje 50zł poszło
m4rcin napisał(a):Grzyby napisał:
Już zapomniałeś za co przepraszałeś przed chwilą w tym wątku?
Globy`ego za laptopa. Co nie zmienia faktu, że chcę zabaczyć na co te moje 50zł poszło. Nie rozumiem też dlaczego robisz z tego problem.
ravo napisał(a):nie widzisz bilansu na co idzie kasa ?
Violetka napisał(a):dobranoc kochani i przemyślcie sobie wszystko, dojrzyjcie w końcu
a całą resztę, której to wszytko nie dotyczy (klubowiczów oraz forumowiczów) w imieniu całego Klubu przepraszam, że muszą czytać te farmazony, wypociny czy jak kto woli
Globy napisał(a):Ja rowniez dolaczam sie oficjalnie do przeprosin w imieniu swoim jako Prezesa Klubu MazdaSpeed. Jak widac, przesilenie wiosenne zbiera zniwo, aczkolwiek kazdemu chyba bedzie sluzyc zwymiotowanie gleboko skrywanych watpliwosci. Spokojnych snow!
Oficjalny komunikat na temat rozwiazania zaistnialej sytuacji i rozlamu zdan w dniu jutrzejszym w dziale Projekty i Organizacja Klubu.
m4rcin napisał(a):Jak widzisz jest to mało jasne
ravo napisał(a):piotrek zobaczysz dzis w nocy heheh bedzie to tym razem troche inny post
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości