Edit by Mod:
Poprawiłem za Ciebie temat – na przyszłość lepiej byłoby, gdybyś od razu tak zrobił sam
www.mazdaspeed.pl
Dla sprawdzenia – wyjedź większość baku, zalej na jakiejś innej stacji (najlepiej statoil lub shell), i wtedy sprawdź (kwestia aplikowanych dodatków robi swoje – silniki jedno paliwo lubią a innego nie, bez urazy dla jakiegokolwiek paliwa i stacji)aarekkk napisał(a):Tankuje na pewnej stacji gdzie pracuje znajomy Tak wiec paliwo jest ok
a czy przypadkiem nie spadła Ci wyczuwalnie moc? Sprawdź szczelność całego dolotu (starczy dziurka jak łepek od szpilki!)aarekkk napisał(a):Wieksza chmure dopiero pusci na 4 przy 3.500 tys/o
Jakiego rodzaju kłopoty, bo możliwości jest wiele.aarekkk napisał(a):Dodam jeszcze ze zimą były kłopoty z odpalaniem
aarekkk napisał(a):A co z tym paleniem ?
Czasem może się zapowietrzać na ręcznej pompce, która jest nad filtrem.aarekkk akumulator masz ciut za mały.Ja u siebie mam 95Ah.Co do odpalania zimą to zerknij w podpis GofNeta,tam znajdziesz trochę przydatnych wiadomościdan napisał(a):Może gdzieś ci łapie powietrze do paliwa np na przewodach lub filtrze i zapowietrza się pompa to by tłumaczyło problemy z odpalaniem.
Co masz na myśli – rozwiń może tę myśl...aarekkk napisał(a):uszczelki pod kolektorami
To jest ilość KOSZMARNA a nie "zaledwie"...aarekkk napisał(a):przy predkości do100 spalił zaledwie 10 litrów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6