Kogo widziałem / widziałam
Cukierek napisał(a):BratCukierka napisał:
taki szybki jestem
Bądź poważny przecież Twoja Mazda ledwo sie rozpędza a co dopiero szybko jeździ!
No ba ale moja nie była malowana z każdej strony tak jak twoja![]()
Cukierek napisał(a):Żarty,żartami

nie no bk
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
BratCukierka napisał(a): ale moja nie była malowana z każdej strony tak jak twoja
No i co z tego,ale może dostanie w lato nowy lakierek to będzie ładniej wyglądać!
Jak powiedzał nasz prezydent: "[tiiit] Dziadu"
Dziś na parkingu pod wydziałem Humanistycznym UWM na Kortowie 2 w Olsztynie stała obok mojej identyczna Mazda jak moja na blachach WOS XXXX!Tyle że nie była tak malowana jak moja
Obok niej zielona 323P chyba na NO XXXXX,oraz seledynowa 323F BG na NOL XXXX.
Pozdrawiam
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
pozdrowienia hurtowe dla właścicieli:
przedwczoraj srebrna Mazda 6 MPS (hmm miodzio
)– śmignęła obok mnie w Laskach k.\Warszawy
ciemnej Mazdy Premacy – wczoraj ok 18 pod MMarkt na Górczewskiej
jeszcze raz pozdrawiam
przedwczoraj srebrna Mazda 6 MPS (hmm miodzio
ciemnej Mazdy Premacy – wczoraj ok 18 pod MMarkt na Górczewskiej
jeszcze raz pozdrawiam
- Od: 13 lis 2006, 21:46
- Auto: M323F/BJ/FP
W ubiegłym tygodniu w Starej Miłosnej czerwona MX-3 z podkładkami klubowymi ( czerwonymi ) – kierowca + pasażerka
Na Trakcie Brzeskim objechała mnie lewym pasem ciemna 626 GE z klubową naklejką. I na Ostrobramskiej zielona F-ka BA GT i chyba wiem czyja to
Na Trakcie Brzeskim objechała mnie lewym pasem ciemna 626 GE z klubową naklejką. I na Ostrobramskiej zielona F-ka BA GT i chyba wiem czyja to
Olcia ja rowniez pozdrawiam! milo z rana zobaczyc znajoma twarz
twoja mazda swietnie sie prezentuje
Ja dzis jeszcze widzialam sporo innych mazdeczek, ale bez oznak klubowych m in srebrna 323F BA WK i czarna 323 BG WZZ obie na Polczynskiej....

Ja dzis jeszcze widzialam sporo innych mazdeczek, ale bez oznak klubowych m in srebrna 323F BA WK i czarna 323 BG WZZ obie na Polczynskiej....

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
a ja dziś jeżdząc na rowerku ustrzeliłem autko duni:)

Dr_Astic napisał(a):czarnej Mazdy 323F BA,
pewnie Twilight Blue albo Noble Green bo czarnych nie było;)
Kubutek napisał(a):spotkałem na trasie również Violę, Devila ... równeiż pozdraiwam
Overkill napisał(a):Oprócz Dr. Jarka była Kinga, Violetka, oraz marek63hd.
Kinga, Marek, miło było Was poznać
Jaksa napisał(a):Pozdrawiam wszystkich .....
kinga napisał(a):Pozdrawiam serdecznie
gorące buziaki i dla Was
oraz wszystkich napotkanych mazdzianek w ten długi weekend na trasie Warszawa-Radom-Rzeszów-Sanok-Wetlina-Humenne(Słowacja)

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8