szkodnik_byd napisał(a):no a swoja droga pozdrowienia dla chorwacji a jak juz tam jestes to szukaj nowych klubowiczow
Raczej ladnie opalonych i zgrabnych klubowiczek
Takze pozdrawiamy chorawacje

www.mazdaspeed.pl
szkodnik_byd napisał(a):no a swoja droga pozdrowienia dla chorwacji a jak juz tam jestes to szukaj nowych klubowiczow
smiechu napisał(a):Raczej ladnie opalonych i zgrabnych klubowiczek
smiechu napisał(a):Takze pozdrawiamy chorawacje ja sie wybieram dopiero w lipcy lub sierpniu bo sa wtedy tam delfiny
ahdov napisał(a):jechac i koniec...w samolot i nara...ale i tak jest ok.
szkodnik_byd napisał(a):no dzieki za koszyka panowie konam i padam na twarz lece do wanny i w kime
mily200 napisał(a):że tak powiem od wczoraj sąsiedzi kochają mnie 2 razy mocniej tylko szkoda że psiarnią mnie szczują
mam pytanie czy ktoś wie czy policja wogóle przyjmie takie zgłoszenie
szkodnik_byd napisał(a):tinwestycji ciag dalszy
Piotruś napisał(a):odwdzięczy się bezawaryjnym działaniem
Nefar napisał(a):Natomiast BMW, Audi, Mercedes, zdecydowanie sie wyrozniaja posrod innych aut. Dokladajac do tego bardzo dobre silniki i skrzynie biegow mamy calkiem ciekawa kompozycje nazwana potocznie samochodem.
Nefar napisał(a):BMW
Nefar napisał(a):Mercedes
Nefar napisał(a):Audi
Nefar napisał(a):Mercedes ma swoj styl. Sa to z zalozenia auta dla ludzi starszych. I nadal robia dobre auta. Takie C, SLR, S, CLK, SLK. Tak naprawde jedyne co mozna im zarzucic to lipna klase E.
Nefar napisał(a):Jesli chodzi o silniki to takie BMW moim zdaniem robi jedne z najlepszych na swiecie a diesle najlepsze na swiecie.
Nefar napisał(a):Tak naprawde szczerze, gdybys zarabial 15-20k na miesiac, to jezdzilbys mazda?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd