I zrobieniu anteny wbudowanej w bagazniku + np. jakis wzmacniacz antenowy?
Zrobil ktos taki patent?
www.mazdaspeed.pl
Takiego nie, widziałem powkładane jakieś gumowe anteny..dno totalne. Oryginalna antena bardzo mi sie podoba i to nie ze względu na to że jest elektrycznie wysuwana, tylko na jej znaczną długość i położenie na boku.no_fear napisał(a):Zrobil ktos taki patent?
te wzmacniacze np. polskiego producenta Omegano_fear napisał(a): zrobieniu anteny wbudowanej w bagazniku + np. jakis wzmacniacz antenowy?
Heh wiem na pewno że przy 1/2 anteny (reszta ułamana) ściąga dosłownie wszystko.michi napisał(a):po zastosowaniu tego wzmacniacza i niewysuniętej antenie będzie zbierać stacje tak jak przy wysuniętej bez tego urządzenia??
ArtX napisał(a):Tego produktu jestem pewien bo zamontowałem ten patent w ojca aucie
Montowalem to w aucie, gdzie jest ulamana antena i wystaje jej z 10 cm bata, odbiór jest bardzo dobry,radio-jakiś wymęczony Philips, tak więc jestem pewien jego dzialania.Tech-Man napisał(a): bat wysuwa się mniej więcej do 3/4 wysokości
I mial rację wzmacniacze antenowe nie montuje sie przy odbiorniku tylko przy antenie aby osiągnąć pozytywny efektTech-Man napisał(a):Pytam jeszcze raz bo dosłownie dzisiaj byłem u kolesia który zajmuję się car-audio i mówił że te wzmacniacze anten to owszem wzmacniają odbiór stacji ale i szumy
radia philipsa bynajmniej te starsze modele są bardzo dobrej jakości jesli chodzi o odbiór radia ,podobnie wypadają jak starsze radia blaupunkta -nawet te najstatrsze modele z niemiec ze skalą do 105 Mhz odbierają idealnie na kiepskich antenachArtX napisał(a):Montowalem to w aucie, gdzie jest ulamana antena i wystaje jej z 10 cm bata, odbiór jest bardzo dobry,radio-jakiś wymęczony Philips
pawelc napisał(a):jakiej marki masz radio
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy Tuning i modyfikacje