Kogo widziałem / widziałam
Pozdrowienia dla kierowcy 626 GF( identyczna jak moja
) z ktorym zamieniłem dwa zdania – było to dzisiaj ok 16.00 na Modlinskiej.

Ostatnio edytowano 1 kwi 2007, 22:25 przez Jaksa, łącznie edytowano 1 raz
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
a ja wczoraj widzialem Viole jak smigalem do pracy
pozdro
pozdro
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
Pozdrowienia dla Sł@w'a , Kubutka, zAgatki, mbmaster'a, M4rcin'a , Joli , moich kolegów (Hudego,Ryby-posiadającego 626 GE Diesel i Kmieciaka) , CHIPS'a (będącego BMW), Bruce'a będącego Xedosem 6 i Zbyl63 który pojawił sie swoją 626 GW DiTD oraz kolegów z Fiata CC
obecnych na spocie w Brodnicy 
Ostatnio edytowano 1 kwi 2007, 20:33 przez BratCukierka, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
Dzisiaj w Poznaniu na Lecha widzialem czrna 323 z halogenami na masce z klubu.....pozdro dla wlasciciela...
-
Fasola
Pozdrawiam kierownika i pasażerkę 323F BJ najprawdopodobniej z podkładkami klubowymi widzianej w kampinoskim Sierakowie
oraz serdeczne pozdrowienia dla Malutkiej spotkanej na Młocinach
Ja w nd. śmigałem na rowerku – rewelka
Bartek
oraz serdeczne pozdrowienia dla Malutkiej spotkanej na Młocinach
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ja w nd. śmigałem na rowerku – rewelka

Bartek
- Od: 25 paź 2003, 21:13
- Auto: tymczasowo Civic
Bartek napisał(a):oraz serdeczne pozdrowienia dla Malutkiej spotkanej na Młocinach
ja rowniez pozdrawiam

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
marcinkosky napisał(a):widzialem Viole i nawet nie zareagowala jak jej trabilem ale chyba dlatego ze jechalem RENAULTem ojca
pewnie tak
marcinkosky napisał(a): ja wczoraj widzialem Viole jak smigalem do pracy
... no to teraz wszystkie zaległości
Czolgista napisał(a):Sebas1236 napisał:
(kto by to spamiętał)
Violetka?
hehe, pewnie tak
no i przy okazji pozdrowienia dla czarnych, niebieskich, srebrnych, czerwonych, turkusowych, zielonych itd. rx-ów, mx-ów, efek, 626...spotkanych w ciągu ostatnich trzech tygodni

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
BratCukierka napisał(a):Pozdrowienia dla Sł@w'a , Kubutka, zAgatki, mbmaster'a, M4rcin'a , Joli , moich kolegów (Hudego,Ryby-posiadającego 626 GE Diesel i Kmieciaka) , CHIPS'a (będącego BMW), Bruce'a będącego Xedosem 6 i Zbyl63 który pojawił sie swoją 626 GW DiTD oraz kolegów z Fiata CC obecnych na spocie w Brodnicy
Rówierz pozdrawiam Całą DUŻĄ ekipę spotkaną w Brodnicy – było bardzo sympatycznie. Dzięki wielkie jeszcze raz. Do nastepnego.

Moja mazda to już tylko wspomnienie . . .
- Od: 28 mar 2006, 23:28
- Auto: 323F 1.6 :)
Czerwona 323 F (z niezłymi rurami na wydechu) nr rej. WT 27xxx – dzisiaj ok. 16.15 na ul. Melsztyńskiej.
Miałem przyjemność rozmawiać z sympatyczną właścicielką, która była zainteresowana przynależnością do Klubu i spotkaniami klubowymi. Oczywiście zaproponowałem odwiedzić strony internetowe MazdaSpeed i udział w najbliższym zlocie w Koninie. W imieniu wszystkich : ZAPRASZAMY DO KLUBU.
Jeszcze raz pozdrawiam Panią.
Miałem przyjemność rozmawiać z sympatyczną właścicielką, która była zainteresowana przynależnością do Klubu i spotkaniami klubowymi. Oczywiście zaproponowałem odwiedzić strony internetowe MazdaSpeed i udział w najbliższym zlocie w Koninie. W imieniu wszystkich : ZAPRASZAMY DO KLUBU.
Jeszcze raz pozdrawiam Panią.
„Zegar tyka. Wszystkich.”
Bartek napisał(a):Pozdrawiam kierownika i pasażerkę 323F BJ najprawdopodobniej z podkładkami klubowymi widzianej w kampinoskim Sierakowie
w końcu zauważeni
w sobotę widziana czarna lub granatowa Mazda Xedos na niebieskich podkładkach klubowych WF XX... przy ulicy Lubelskiej na przeciwko siedziby księży Pallotynów – pozdrawiam właściciela…
- Od: 13 lis 2006, 21:46
- Auto: M323F/BJ/FP
Pozdrowienia dla czerwonej MX-3, ktora mrugnela nam awaryjnymi wczoraj wieczorem za Płońskiem w kierunku Warszawy.
Takze pozdrowienia dla czerwonej MX-5 ktora nas obtrąbila i omrugala parenascie minut pozniej w okolicach Łomianek smigajac lewym pasem. Pare chwil pozniej ja dogonilismy na ktorys swiatlach, ale nie udalo sie zrownac, zeby zobaczyc, czy to przypadkiem nie Violka jedzie
X.
Takze pozdrowienia dla czerwonej MX-5 ktora nas obtrąbila i omrugala parenascie minut pozniej w okolicach Łomianek smigajac lewym pasem. Pare chwil pozniej ja dogonilismy na ktorys swiatlach, ale nie udalo sie zrownac, zeby zobaczyc, czy to przypadkiem nie Violka jedzie
X.
> Bo zaburza naturalną kolejność czytania.
>> Dlaczego?
>>> Odpowiadanie na górze listu.
>>>> Co jest najbardziej irytujące w e-mailach?
>> Dlaczego?
>>> Odpowiadanie na górze listu.
>>>> Co jest najbardziej irytujące w e-mailach?
- Od: 7 maja 2006, 22:04
- Auto: Mitsubishi Carisma 1.8 GDI '99
Xanth napisał(a):czy to przypadkiem nie Violka jedzie
tak to byłam ja

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
Szybka i wsciekłaVioletka napisał(a):czy to przypadkiem nie Violka jedzie
tak to byłam ja

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Jaksa napisał(a):Szybka i wsciekła![]()
![]()
doskonałe odzwierciedlenie Jareczku

Pozdrowionka dla Eternity którą dziś widziałem na Trasie Toruńskiej:)
Ps. fajny ten Twój Civic![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ps. fajny ten Twój Civic
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Dziś ok. 12.30 wracając ze szkoły widziałem Bruce'a swoim Xedoskiem 6 ,którego serdecznie pozdrawiam i którego podczas króciutkiej rozmowy zaprosiłem na sobotni spocik 
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19