Waluś napisał(a):jesteś tutaj niemalże ewenementem
No właśnie
Przemo napisał(a):u mnie w hatchbacku są takie same tarcze i łożysko jak w kombi
I to jest ciekawe, bo w kilku katalogach jakie przeglądałem jest tylko rozróżnienie GD/GV...
www.mazdaspeed.pl
es napisał(a):Czytam i czytam i oczom nie wierze. Tarcze z tylu spokojnie sie zdejmuje bez uszkadzania lozysk.
Waluś napisał(a):Przemo ty to w ogóle jesteś tutaj niemalże ewenementem
Overkill napisał(a):I to jest ciekawe, bo w kilku katalogach jakie przeglądałem jest tylko rozróżnienie GD/GV
Przemo napisał(a):Waluś masz na myśli mnie czy Madzie
Przemo napisał(a):Jak swojego 4WS-a widzę w jakimś katalogu to się cieszę i to bardzo, a przestaje się uśmiechać jak widzę cenę.
Uwazam ze bębny są o niebo lepsze ( mniej awaryjne – mniejsze koszty naprawy ) od tarcz i ciągle stojących zacisków. Zapytaj kolegów ktorzy mają bębny.....w bebnie jest tylko jedyny problem – rozpieracze szczek czesto "staja" ale naprawa to naprawdę grosze....obibook napisał(a): zamienic kiepsko działające bębny na tarcze na tylnej osi
steven napisał(a):tak, musisz ją odkręcićnajpierw jednak proponuję jakimś płaskim śrubokrętem, albo punktakiem odgiąć jej kawałek, który zabezpiecza przez samo odkręceniem
inaczej raczej nie drgnie... swoją drogą to klucz jest chyba 32 i proponowałbym jakieś długie przełożenie
ja miałem 32 na krzyżaku jak od kół, włożyłem na jeden koniec rurę około 80 cm
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6