WŁOCŁAWEK – spotkania regionalne
No to czekamy na wiadomości 

Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o  
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Witam Wszystkich i przepraszam za zwłoke – Mam ostatnio strasznie mało czasu – Ale przechodząc do tematu głównego
NIEDZIELA 03.12.2007 – TORUŃ – Około godziny 12:00 (do małej korekty jeśli ktoś chce). Miejsce spotkania również do ustalenia – Co Wy na to?? Mieliśmy zbyt mało czasu na większą organizacje dlatego też Celik będzie tylko 5 – Ale spokojnie to dopiero początki naszych spotkań.... czekam na odpowiedzi...

NIEDZIELA 03.12.2007 – TORUŃ – Około godziny 12:00 (do małej korekty jeśli ktoś chce). Miejsce spotkania również do ustalenia – Co Wy na to?? Mieliśmy zbyt mało czasu na większą organizacje dlatego też Celik będzie tylko 5 – Ale spokojnie to dopiero początki naszych spotkań.... czekam na odpowiedzi...
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.

- Od: 26 paź 2006, 23:26
- Auto: VVTi Inside – CELICA
bboy4 napisał(a):NIEDZIELA 03.12.2007 – TORUŃ – Około godziny 12:00

Ja bede na bank
 Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o  
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
bboy4 napisał(a):NIEDZIELA 03.12.2007 – TORUŃ – Około godziny 12:00
...za – z mojej strony mogłoby być troszkę wcześniej – mam po południu 90-te urodziny Babci
Dzieki  bboy za informację.Trochę późno ale nie szkodzi, kto miał być w ten weekend to będzie   
Z Włocławka Jacol będziesz chyba sam, więc zrób sobie zbiórkę gdzie chcesz i dawaj do Torunia.Ja z Korzeniem dołączymy do Ciebie na przejeździe Alexandrów-Ciechocinek.Dam Ci nr na priva to się zdzwonimy bo nie mam dostępu do netu w domu
  i dawaj do Torunia.Ja z Korzeniem dołączymy do Ciebie na przejeździe Alexandrów-Ciechocinek.Dam Ci nr na priva to się zdzwonimy bo nie mam dostępu do netu w domu  

Wszem i wobec informuje też, że w piatek moj brat zakupił swój wymarzony samochód którym jest UWAGA b] CELICA 1.8 VI gen.[/b]
b] CELICA 1.8 VI gen.[/b]
Mam nadzieję, że dołączy do nas w niedziele

Z Włocławka Jacol będziesz chyba sam, więc zrób sobie zbiórkę gdzie chcesz
Wszem i wobec informuje też, że w piatek moj brat zakupił swój wymarzony samochód którym jest UWAGA
Mam nadzieję, że dołączy do nas w niedziele

- Od: 1 lis 2005, 13:02
- Auto: Xedos 6 KF '94 / B 1600 '83 / Vivaro 1,9DI '03 / Fazer1 '11 /
Jak z lotniskiem, mamy coś usystematyzowanego w tej kwestii? 

Piotruś napisał(a):Jak z lotniskiem, mamy coś usystematyzowanego w tej kwestii?
bboy właśnie potwierdza rezerwację na jutro, info powinno być lada chwila.Opłata będzie symboliczna.
Jakie proponujecie miejsce spotkania obydwu grup

Hej wszystkim.
Jestem z Włocławka, ale studiuję w Poznaniu, dlatego w rodzinnym mieście bywam bardzo żadko. Teraz będe na święta, wiec może byśmy zorganizowali małe spotkanko?? Wiem, wiem, mam Forda Probe, ale przeciez serducho i zawiecha to Mazda 
Pozdrawiam

Jestem z Włocławka, ale studiuję w Poznaniu, dlatego w rodzinnym mieście bywam bardzo żadko. Teraz będe na święta, wiec może byśmy zorganizowali małe spotkanko?? Wiem, wiem, mam Forda Probe, ale przeciez serducho i zawiecha to Mazda
Pozdrawiam

- Od: 1 gru 2006, 20:37
- Auto: Ford probe 2.5 V6 USA
Kędziorek napisał(a):Hej wszystkim.
Pozdrawiam
Witam
Nie ma sprawy, jakiś świąteczny spocik napewno będzie organizowany także zapraszam.

Witam, dzisiaj o godzinie 20:00 na parkingu koło Hali Mistrzów będzie mikro spocik Mazdy  Koleś ma mazde MX-5 i chce sie dowiedzieć troche o klubie
 Koleś ma mazde MX-5 i chce sie dowiedzieć troche o klubie  Zapraszam jak coś
 Zapraszam jak coś 

Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Jacol napisał(a):Witam, dzisiaj o godzinie 20:00 na parkingu koło Hali Mistrzów będzie mikro spocik Mazdy Koleś ma mazde MX-5 i chce sie dowiedzieć troche o klubie Zapraszam jak coś
Nie wracaj mi bez fotek!!

Less roof, more fun

Więc tak. Przedstawiłem nasz klub w jak najlepszym świetle, powiedziałem o spotach i tak dalej  Zaprosiłem go na forum, wziął moje gg, jak się odezwie to dam linka do forum
 Zaprosiłem go na forum, wziął moje gg, jak się odezwie to dam linka do forum  Porobiłem troche fotek... Ale bardzo słabej jakości, robiłem tym szajsowatym aparatem w ciemności (pod lampą). Już niedługo będe miał lepszy sprzęcior, więc i fotki będą lepsze
 Porobiłem troche fotek... Ale bardzo słabej jakości, robiłem tym szajsowatym aparatem w ciemności (pod lampą). Już niedługo będe miał lepszy sprzęcior, więc i fotki będą lepsze  A teraz daje to co mam
 A teraz daje to co mam  

Jeszcze troche a aucie... Mazda MX-5 NA 1.6 (troche dłubnięta) ([jaki?] most od wersji 1.8)

Jeszcze troche a aucie... Mazda MX-5 NA 1.6 (troche dłubnięta) ([jaki?] most od wersji 1.8)

Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Już wiem która, widywało sie na mieście  
Mam nadzieję, że właściciel zapisze sie na forum

Mam nadzieję, że właściciel zapisze sie na forum
Nie liczy się cel, liczy się podróż...

- Od: 4 mar 2006, 17:18
Ciemnosc, widze ciemnosc, ciemnosc widze !   

Czyli szpera z cos wiecej o dlubnieciu w silniku? Jaki rocznik? I niech sie w koncu zaloguje na tym forum
 z cos wiecej o dlubnieciu w silniku? Jaki rocznik? I niech sie w koncu zaloguje na tym forum  

Jacol napisał(a):Mazda MX-5 NA 1.6 (troche dłubnięta) ([jaki?] most od wersji 1.8)
Czyli szpera

Less roof, more fun

Fiveopac napisał(a):Czyli szperaJacol napisał(a):Mazda MX-5 NA 1.6 (troche dłubnięta) ([jaki?] most od wersji 1.8)
...nie gadaj, że 1.8 miała 100 procentową blokadę dyfyrencjału....
...nie gadaj, że 1.8 miała 100 procentową blokadę dyfyrencjału.... język
Zadne cywilne auto nie mialo 100% blokady
Less roof, more fun

Fiveopac napisał(a):Zadne cywilne auto nie mialo 100% blokady
...eeee tam