WŁOCŁAWEK – spotkania regionalne
No to czekamy na wiadomości 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Witam Wszystkich i przepraszam za zwłoke – Mam ostatnio strasznie mało czasu – Ale przechodząc do tematu głównego
NIEDZIELA 03.12.2007 – TORUŃ – Około godziny 12:00 (do małej korekty jeśli ktoś chce). Miejsce spotkania również do ustalenia – Co Wy na to?? Mieliśmy zbyt mało czasu na większą organizacje dlatego też Celik będzie tylko 5 – Ale spokojnie to dopiero początki naszych spotkań.... czekam na odpowiedzi...
NIEDZIELA 03.12.2007 – TORUŃ – Około godziny 12:00 (do małej korekty jeśli ktoś chce). Miejsce spotkania również do ustalenia – Co Wy na to?? Mieliśmy zbyt mało czasu na większą organizacje dlatego też Celik będzie tylko 5 – Ale spokojnie to dopiero początki naszych spotkań.... czekam na odpowiedzi...
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
- Od: 26 paź 2006, 23:26
- Auto: VVTi Inside – CELICA
bboy4 napisał(a):NIEDZIELA 03.12.2007 – TORUŃ – Około godziny 12:00

Ja bede na bank
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
bboy4 napisał(a):NIEDZIELA 03.12.2007 – TORUŃ – Około godziny 12:00
...za – z mojej strony mogłoby być troszkę wcześniej – mam po południu 90-te urodziny Babci
Dzieki bboy za informację.Trochę późno ale nie szkodzi, kto miał być w ten weekend to będzie
Z Włocławka Jacol będziesz chyba sam, więc zrób sobie zbiórkę gdzie chcesz
i dawaj do Torunia.Ja z Korzeniem dołączymy do Ciebie na przejeździe Alexandrów-Ciechocinek.Dam Ci nr na priva to się zdzwonimy bo nie mam dostępu do netu w domu
Wszem i wobec informuje też, że w piatek moj brat zakupił swój wymarzony samochód którym jest UWAGA
b] CELICA 1.8 VI gen.[/b]
Mam nadzieję, że dołączy do nas w niedziele
Z Włocławka Jacol będziesz chyba sam, więc zrób sobie zbiórkę gdzie chcesz
Wszem i wobec informuje też, że w piatek moj brat zakupił swój wymarzony samochód którym jest UWAGA

Mam nadzieję, że dołączy do nas w niedziele
- Od: 1 lis 2005, 13:02
- Auto: Xedos 6 KF '94 / B 1600 '83 / Vivaro 1,9DI '03 / Fazer1 '11 /
Jak z lotniskiem, mamy coś usystematyzowanego w tej kwestii? 
Piotruś napisał(a):Jak z lotniskiem, mamy coś usystematyzowanego w tej kwestii?
bboy właśnie potwierdza rezerwację na jutro, info powinno być lada chwila.Opłata będzie symboliczna.
Jakie proponujecie miejsce spotkania obydwu grup
Hej wszystkim.
Jestem z Włocławka, ale studiuję w Poznaniu, dlatego w rodzinnym mieście bywam bardzo żadko. Teraz będe na święta, wiec może byśmy zorganizowali małe spotkanko?? Wiem, wiem, mam Forda Probe, ale przeciez serducho i zawiecha to Mazda
Pozdrawiam
Jestem z Włocławka, ale studiuję w Poznaniu, dlatego w rodzinnym mieście bywam bardzo żadko. Teraz będe na święta, wiec może byśmy zorganizowali małe spotkanko?? Wiem, wiem, mam Forda Probe, ale przeciez serducho i zawiecha to Mazda
Pozdrawiam

- Od: 1 gru 2006, 20:37
- Auto: Ford probe 2.5 V6 USA
Kędziorek napisał(a):Hej wszystkim.
Pozdrawiam
Witam
Nie ma sprawy, jakiś świąteczny spocik napewno będzie organizowany także zapraszam.
Witam, dzisiaj o godzinie 20:00 na parkingu koło Hali Mistrzów będzie mikro spocik Mazdy
Koleś ma mazde MX-5 i chce sie dowiedzieć troche o klubie
Zapraszam jak coś 
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Jacol napisał(a):Witam, dzisiaj o godzinie 20:00 na parkingu koło Hali Mistrzów będzie mikro spocik Mazdy Koleś ma mazde MX-5 i chce sie dowiedzieć troche o klubie Zapraszam jak coś
Nie wracaj mi bez fotek!!

Less roof, more fun

Więc tak. Przedstawiłem nasz klub w jak najlepszym świetle, powiedziałem o spotach i tak dalej
Zaprosiłem go na forum, wziął moje gg, jak się odezwie to dam linka do forum
Porobiłem troche fotek... Ale bardzo słabej jakości, robiłem tym szajsowatym aparatem w ciemności (pod lampą). Już niedługo będe miał lepszy sprzęcior, więc i fotki będą lepsze
A teraz daje to co mam
Jeszcze troche a aucie... Mazda MX-5 NA 1.6 (troche dłubnięta) ([jaki?] most od wersji 1.8)

Jeszcze troche a aucie... Mazda MX-5 NA 1.6 (troche dłubnięta) ([jaki?] most od wersji 1.8)

Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Już wiem która, widywało sie na mieście
Mam nadzieję, że właściciel zapisze sie na forum
Mam nadzieję, że właściciel zapisze sie na forum
Nie liczy się cel, liczy się podróż...
- Od: 4 mar 2006, 17:18
Ciemnosc, widze ciemnosc, ciemnosc widze !
Czyli szpera
z cos wiecej o dlubnieciu w silniku? Jaki rocznik? I niech sie w koncu zaloguje na tym forum 
Jacol napisał(a):Mazda MX-5 NA 1.6 (troche dłubnięta) ([jaki?] most od wersji 1.8)
Czyli szpera

Less roof, more fun

Fiveopac napisał(a):Czyli szperaJacol napisał(a):Mazda MX-5 NA 1.6 (troche dłubnięta) ([jaki?] most od wersji 1.8)
...nie gadaj, że 1.8 miała 100 procentową blokadę dyfyrencjału....
...nie gadaj, że 1.8 miała 100 procentową blokadę dyfyrencjału.... język
Zadne cywilne auto nie mialo 100% blokady
Less roof, more fun

Fiveopac napisał(a):Zadne cywilne auto nie mialo 100% blokady![]()
...eeee tam