Jesienne spotkanie w Rykach

Postprzez Michallus » 12 lis 2006, 19:16

To wkońcu mowa jest o zlocie jesiennym czy oficlanym zimowym o którym była mowa min. w Rykach ? Bo ja wkońcu nic nie rozumniem.

Edit:
Już wszystko jasne, Globy wyjaśnił mi całą sprawę :)
Forumowicz

Od: 11 lip 2004, 00:08
Auto: CX-60 MX-5 ND

Postprzez Winetou » 12 lis 2006, 21:15

Ja tylko rzuciłem porównanie cen wynajmu, które przemawiają zdecydowanie za kąkolewem – potem inne osoby zaproponowały zorganizowanie zlotu w Kąkolewie – ja i bimbak zadeklarowaliśmy chęć współorganizacji, jako że dobrze znamy to miejsce. Jako, że decyzja prezesa jest taka, że zlot odbędzie się w Rykach automatycznie przestaje się udzielać w tej sprawie.

Nie rozumiem tylko krytycznego (żeby nie użyć sformułowania "prześmiewczego") tonu w wypowiedziach Jerrego apropos naszych zdolności organizacyjnych, skoro nikt jeszcze słowem nie wspomniał o tym, że ten zlot tam się odbędzie, a jak na luźną dyskusję, to podaliśmy aż naddto konkretnych informacji.

Pozdrawiam i życzę odrobinę więcej szacunku do innych
ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929 <faja>
Obrazek
Forumowicz

Od: 7 wrz 2005, 18:06
Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i

Postprzez xXx » 12 lis 2006, 23:05

O czym jerry xXx wogóle za przeproszeniem pieprzycie

Nie przesadzaj...
Forumowicz

Od: 23 paź 2003, 01:01
Auto: Audi A6 Avant 2.8 V6 APR

Postprzez ravo » 13 lis 2006, 00:54

Winetou napisał(a): Jako, że decyzja prezesa jest taka, że zlot odbędzie się w Rykach automatycznie przestaje się udzielać w tej sprawie.

KF jest za wami :) hehe mozna zaryzykowac i zrobic cos innego w innym miejscu
italian boy
Zarząd – Vice Prezes

Od: 26 gru 2003, 13:24
Auto: Trophy & F1 R26

Postprzez Jerry » 13 lis 2006, 11:37

Winetou napisał(a):Nie rozumiem tylko krytycznego (żeby nie użyć sformułowania "prześmiewczego") tonu w wypowiedziach Jerrego apropos naszych zdolności organizacyjnych, skoro nikt jeszcze słowem nie wspomniał o tym, że ten zlot tam się odbędzie, a jak na luźną dyskusję, to podaliśmy aż naddto konkretnych informacji.

Chyba przesadzasz(jak ja uwielbiam podnosić cisnienie hahaha ) nie neguje Twoich zdolności tylko zastanawia mnie fakt dlaczego robimy zamieszanie akurat w tym temacie który dotyczył regionalnego spotkania a nie ogólnopolskiego.Nie mam nic przeciwko aby Zimowy zlot był np w Kąkolewie dla mnei to rybka,a swoimi wypowiedziami zdaje mi sie ze skiepściliście temat bo tu chodziło o znalezienie chetnych na takie spotkanie a nie o rozmowe Kakolewo vs Ryki.
Forumowicz

Od: 18 kwi 2004, 13:00

Postprzez Winetou » 13 lis 2006, 12:31

Jerry napisał(a):Chyba przesadzasz

chyba nie – Twoja wypowiedź to była klasyczna szydera, której nienawidzę

Jerry napisał(a):jak ja uwielbiam podnosić cisnienie

już dawno temu to zauważyłem – choć muszę przyznać, że jesteś w tym mistrzem

Jerry napisał(a):nie neguje Twoich zdolności

negujesz

Jerry napisał(a):zastanawia mnie fakt dlaczego robimy zamieszanie akurat w tym temacie który dotyczył regionalnego spotkania a nie ogólnopolskiego

nie ja rozpocząłem te zamieszanie

Jerry napisał(a):Nie mam nic przeciwko aby Zimowy zlot był np w Kąkolewie dla mnei to rybka

jako koordynator, a szczególnie koordynator spotkań powinieneś mieć zdanie na ten temat – wręcz jestem skłonny stwierdzić, że Twoje zdanie powinno być kluczowym

Jerry napisał(a): swoimi wypowiedziami zdaje mi sie ze skiepściliście temat

pokaż mi którą

Jerry napisał(a):bo tu chodziło o znalezienie chetnych na takie spotkanie a nie o rozmowe Kakolewo vs Ryki.

tu się z Tobą zgadzam – ja tylko podałem cenę dla porównania i odpowiedałem na pojawiające się pytania – that's all
Obrazek
Forumowicz

Postprzez ...iAnia » 13 lis 2006, 15:43

Globy napisał(a):Psssst :P

Moje stanowisko, ktore jeszcze przedyskutuje jutro z Jerrym, opiera sie na organizacji Zlotu Zimowego w Rykach po Nowym Roku, jak to bylo w tamtym roku. Duzo sniegu i duzo frajdy. Jeszcze w tym roku nie planuje udzialu w organizacji podobnego spotkania, aczkolwiek wola Klubowiczow moze zwyciezyc.

Kakolewo w moim odczuciu otrzymuje otwarta furtke i bardzo pragne, zebysmy tam wszyscy spotkali sie wiosna, a nawet na spotkaniu jeszcze wiekszego kalibru. Do tego beda potrzebne wspolne sily, a wiem doskonale, ze tamtejszy region ma powazny potencjal organizacyjny i sama miejscowka posiada wiele zalet. Tak wiec nie widze tutaj powodu do klotni – rozmowy o przyszlych zlotach zostana otworzone w innych watkach, a ewentualnym spotkaniem w Rykach w listopadzie lub grudniu musialaby sie zajac chetna osoba/grupa, ktora dostanie potrzebne namiary oraz informacje.

W pełni popieram Globiego. Myślę że mogłabym pomóc w organizacji zlotu zimowego ogólnopolskiego w Rykach. Jak byłam w stanie jeszcze z Marcini... to pomagałam organizować nocleg. Marcini... z innymi koordynatorami załatwiał lotnisko. Myślę że zawsze można go poprosić o pomoc (i negocjacje) jeśli będzie miał czas i ochotę spodziewam się pomoże. Tylko nie wiem czy on jeszcze jest w klubie.

Ryki zimowe ogólnopolskie są dobrym pomysłem.

Niewiele wiem na temat Kąkolewa, ale jako stara klubowiczka wiem, że ważne jest aby zmieniać miejsca spotów ogólnopolskich. W Toruniu zlot był bardzo dobrze zorganizowany, więc liczę też na Kąkolewo wiosenne :)

Nie zapominajcie że jest jednak bardzo dużo pracy przy organizacji takiego zlotu i potrzeba na to czasu, dlatego Ryki proponuję w styczniu lub nawet lutym, a kąkolewo bliżej maja (to oczywiście moje luźne myślenie)

I proszę przestać się kłóćić <killer>

Pozdrowionka
Pozdrawiam wszystkich Maździarzy!
Kierowco, motocykle są wszędzie, patrz w lusterka!!!!
Forumowicz

Od: 24 maja 2006, 13:03
Auto: Kawa ER5 i Honda Prelude :)

Postprzez ravo » 13 lis 2006, 19:05

...iAnia napisał(a):. Myślę że zawsze można go poprosić o pomoc (i

jaka pomoc hehe on jest koordyantorem spotkan :)

...iAnia napisał(a):Ryki zimowe ogólnopolskie są dobrym pomysłem.

ja zglaszam swoja nieobecnosc !!

...iAnia napisał(a):I proszę przestać się kłóćić

dobrze Aniu : :)
italian boy
Zarząd – Vice Prezes

Postprzez xXx » 13 lis 2006, 20:17

ja zglaszam swoja nieobecnosc !

To chyba nic nowego.... <lol>
Forumowicz

Od: 23 paź 2003, 01:01
Auto: Audi A6 Avant 2.8 V6 APR

Postprzez piotrek929 » 13 lis 2006, 23:06

jesteście zajefajni :) żal by mi było kazdego zasranego litra wachy
moja mazda nie widziala od trzech lat mechanika, bo sam przy niej robie :D
Forumowicz

Od: 27 lis 2005, 21:39
Auto: mazda 929 S 3.0 V6 24V DOHC

Postprzez Piotrek » 13 lis 2006, 23:12

piotrek929 napisał(a):jesteście zajefajni :) żal by mi było kazdego zasranego litra wachy

a to sie tyczylo kogos konkretnego czy raczej ogółu? :| Co post to lepiej hahaha
Forumowicz

Od: 12 maja 2004, 21:00
Auto: 626 GE / 626 GF / PF 125p '75

Postprzez ravo » 14 lis 2006, 00:17

piotrek929 napisał(a):żal by mi było kazdego zasranego litra wachy

zal by Ci bylo spotkac sie z ludzmi ktorzy pomogli Ci przy zakupie auta ? czy moza z innymi ktorzy z checia by Ci pomogli ale po co jak szkoda zasranego paliwa
italian boy
Zarząd – Vice Prezes

Postprzez Jerry » 14 lis 2006, 10:08

Winetou napisał(a):
Jerry napisał(a):Chyba przesadzasz

chyba nie – Twoja wypowiedź to była klasyczna szydera, której nienawidzę

Jerry napisał(a):jak ja uwielbiam podnosić cisnienie

już dawno temu to zauważyłem – choć muszę przyznać, że jesteś w tym mistrzem

Jerry napisał(a):nie neguje Twoich zdolności

negujesz

Jerry napisał(a):zastanawia mnie fakt dlaczego robimy zamieszanie akurat w tym temacie który dotyczył regionalnego spotkania a nie ogólnopolskiego

nie ja rozpocząłem te zamieszanie

Jerry napisał(a):Nie mam nic przeciwko aby Zimowy zlot był np w Kąkolewie dla mnei to rybka

jako koordynator, a szczególnie koordynator spotkań powinieneś mieć zdanie na ten temat – wręcz jestem skłonny stwierdzić, że Twoje zdanie powinno być kluczowym

Jerry napisał(a): swoimi wypowiedziami zdaje mi sie ze skiepściliście temat

pokaż mi którą

Jerry napisał(a):bo tu chodziło o znalezienie chetnych na takie spotkanie a nie o rozmowe Kakolewo vs Ryki.

tu się z Tobą zgadzam – ja tylko podałem cenę dla porównania i odpowiedałem na pojawiające się pytania – that's all

Waaaaaaaaaaaaw <uklon>
Forumowicz

Od: 18 kwi 2004, 13:00

Postprzez Winetou » 14 lis 2006, 10:25

Jerry napisał(a):Waaaaaaaaaaaaw

thnx, też uważam, że jestem boski <lol>
Obrazek
Forumowicz

Postprzez ...iAnia » 14 lis 2006, 10:42

piotrek929 napisał(a):jesteście zajefajni :) żal by mi było kazdego zasranego litra wachy

?? Bo jakoś nie rozumiem.... <jelen>
Pozdrawiam wszystkich Maździarzy!
Kierowco, motocykle są wszędzie, patrz w lusterka!!!!
Forumowicz

Od: 24 maja 2006, 13:03
Auto: Kawa ER5 i Honda Prelude :)

Postprzez malutka » 14 lis 2006, 11:14

Aniu ja tez nie czaje-ale w tego typu tematach zawsze bylo duzo agresji ;)
piotrek929 nie oceniaj wszystkich po tym jak sie kloca nieliczni, zwlaszcza ze ci ktorzy sie kloca, pozniej potrafia usiasc razem przy jednym stole i dobrze sie bawic....
Obrazek
good girls go to heaven bad girls go everywhere...
bad girl ;)
Forumowicz

Od: 6 maja 2006, 12:20
Auto: マツダ MX-6 2.0 FS '92

Postprzez ravo » 14 lis 2006, 11:17

Malutka napisał(a):po tym jak sie kloca nieliczni, zwlaszcza ze ci ktorzy sie kloca, pozniej potrafia usiasc razem przy jednym stole i dobrze sie bawic..

bo to konstruktywna dyskusja :)
italian boy
Zarząd – Vice Prezes

Postprzez dunia » 14 lis 2006, 11:26

Malutka napisał(a):ci ktorzy sie kloca, pozniej potrafia usiasc razem przy jednym stole i dobrze sie bawic....

amen :)
Forumowicz

Od: 29 cze 2006, 15:36
Auto: 323 f (BA) 2,0 V6

Postprzez piotrek929 » 14 lis 2006, 13:19

czyli moją wypowiedzią wywołałem zadumę i wszyscy zastanowili się nad sobą i są już zgodni, o to mnie chodzilo :)

oczywiście moja wypowiedź nie dotyczyła konkretnych osób, tylko tej atmosfery którą zastałem, ale tak to mozna odebrac, jeśli się widzi w jakim napięciu i nerwach odbywa sie organizacja takiego przedsięwzięcia to przeciętnemu sympatykowi marki wcale sympatycznie nie jest.

oczywiście jesteście warci każdego litra wachy hehehe, pozdrawiam i nie kłućcie się niepotrzebnie
moja mazda nie widziala od trzech lat mechanika, bo sam przy niej robie :D
Forumowicz

Od: 27 lis 2005, 21:39
Auto: mazda 929 S 3.0 V6 24V DOHC

Postprzez Grzyby » 14 lis 2006, 13:57

:)
Obrazek
d.pa
Forumowicz

Od: 3 paź 2004, 23:09
Auto: Peugeot 508 Hybrid4 '13
Suzuki Aerio 2.3l LPG '06