Edit:
Już wszystko jasne, Globy wyjaśnił mi całą sprawę
www.mazdaspeed.pl
Winetou napisał(a): Jako, że decyzja prezesa jest taka, że zlot odbędzie się w Rykach automatycznie przestaje się udzielać w tej sprawie.
Winetou napisał(a):Nie rozumiem tylko krytycznego (żeby nie użyć sformułowania "prześmiewczego") tonu w wypowiedziach Jerrego apropos naszych zdolności organizacyjnych, skoro nikt jeszcze słowem nie wspomniał o tym, że ten zlot tam się odbędzie, a jak na luźną dyskusję, to podaliśmy aż naddto konkretnych informacji.
Jerry napisał(a):Chyba przesadzasz
Jerry napisał(a):jak ja uwielbiam podnosić cisnienie
Jerry napisał(a):nie neguje Twoich zdolności
Jerry napisał(a):zastanawia mnie fakt dlaczego robimy zamieszanie akurat w tym temacie który dotyczył regionalnego spotkania a nie ogólnopolskiego
Jerry napisał(a):Nie mam nic przeciwko aby Zimowy zlot był np w Kąkolewie dla mnei to rybka
Jerry napisał(a): swoimi wypowiedziami zdaje mi sie ze skiepściliście temat
Jerry napisał(a):bo tu chodziło o znalezienie chetnych na takie spotkanie a nie o rozmowe Kakolewo vs Ryki.
Globy napisał(a):Psssst
Moje stanowisko, ktore jeszcze przedyskutuje jutro z Jerrym, opiera sie na organizacji Zlotu Zimowego w Rykach po Nowym Roku, jak to bylo w tamtym roku. Duzo sniegu i duzo frajdy. Jeszcze w tym roku nie planuje udzialu w organizacji podobnego spotkania, aczkolwiek wola Klubowiczow moze zwyciezyc.
Kakolewo w moim odczuciu otrzymuje otwarta furtke i bardzo pragne, zebysmy tam wszyscy spotkali sie wiosna, a nawet na spotkaniu jeszcze wiekszego kalibru. Do tego beda potrzebne wspolne sily, a wiem doskonale, ze tamtejszy region ma powazny potencjal organizacyjny i sama miejscowka posiada wiele zalet. Tak wiec nie widze tutaj powodu do klotni – rozmowy o przyszlych zlotach zostana otworzone w innych watkach, a ewentualnym spotkaniem w Rykach w listopadzie lub grudniu musialaby sie zajac chetna osoba/grupa, ktora dostanie potrzebne namiary oraz informacje.
...iAnia napisał(a):. Myślę że zawsze można go poprosić o pomoc (i
...iAnia napisał(a):Ryki zimowe ogólnopolskie są dobrym pomysłem.
...iAnia napisał(a):I proszę przestać się kłóćić
piotrek929 napisał(a):żal by mi było kazdego zasranego litra wachy
Winetou napisał(a):Jerry napisał(a):Chyba przesadzasz
chyba nie – Twoja wypowiedź to była klasyczna szydera, której nienawidzęJerry napisał(a):jak ja uwielbiam podnosić cisnienie
już dawno temu to zauważyłem – choć muszę przyznać, że jesteś w tym mistrzemJerry napisał(a):nie neguje Twoich zdolności
negujeszJerry napisał(a):zastanawia mnie fakt dlaczego robimy zamieszanie akurat w tym temacie który dotyczył regionalnego spotkania a nie ogólnopolskiego
nie ja rozpocząłem te zamieszanieJerry napisał(a):Nie mam nic przeciwko aby Zimowy zlot był np w Kąkolewie dla mnei to rybka
jako koordynator, a szczególnie koordynator spotkań powinieneś mieć zdanie na ten temat – wręcz jestem skłonny stwierdzić, że Twoje zdanie powinno być kluczowymJerry napisał(a): swoimi wypowiedziami zdaje mi sie ze skiepściliście temat
pokaż mi którąJerry napisał(a):bo tu chodziło o znalezienie chetnych na takie spotkanie a nie o rozmowe Kakolewo vs Ryki.
tu się z Tobą zgadzam – ja tylko podałem cenę dla porównania i odpowiedałem na pojawiające się pytania – that's all
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości