roberth napisał(a):bylem . zobaczylem , zlot udany![]()
no i widziala mazdowiczow
No tak mi się coś zdawało że Ciebie widziałem ale byłem zbyt zafascynowany oglądaniem RX8.
Trzeba było podejść

www.mazdaspeed.pl
Marcino napisał(a):roberth napisał(a):bylem . zobaczylem , zlot udany![]()
no i widziala mazdowiczow
No tak mi się coś zdawało że Ciebie widziałem ale byłem zbyt zafascynowany oglądaniem RX8.
Trzeba było podejść
Ania HS napisał(a):Witam serdecznie
W imieniu Hondy Śląsk chciałabym Wam gorąco podziękować za przybycie i udaną zabawę, bo koniec końców klimat imprezy tworzą właśnie uczestnicy, a z tego co widziałam zebrani pokazali że umieją się bawić.
A tak wyjaśniając – zlot był zorganizowany przez Hondę Śląsk przy wsparciu klubu Maska i naszego Jeremaia (jego nowy Civic siedzi w fotkach na waszym forum) oraz JKK. Dzięki ich pomocy, głównie finansowej ale nie tylko zlot mógł się odbyć i wiązać się z tylko symbolicznymi opłatami wjazdowymi.
Był to "otwarty zlot Hondy" bo taką nazwę wymyśliliśmy na tego typu imprezy. Czyli zlot dedykowany Hondzie, ale inne marki są mile widziane i chętnie zapraszamy również na kolejne.
Planujemy powolutku kolejny zlot w czerwcu, no mniej więcej. Ponieważ przygotowanie tego wrześniowego było bardzo "gorące" bo mieliśmy na to całe 2 tygodnie, za czerwcowy zabierzemy się wcześniej i damy info we właściwym czasie.
No przyznaję, niektóre plany nie wypaliły, ale to tylko z powodu braku czasu na organizację.
PS – cudo na zdjęciu powyżej, to CRX naszego klubowicza Ołka, który zrobił to wszystko własnymi łapkami. Warto docenić ogrom pracy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość