Pozegnanie Lata na Śląsku 30.09 Katowice Lotnisko muchowiec

Postprzez Marcino » 1 paź 2006, 09:22

roberth napisał(a):bylem . zobaczylem , zlot udany :]
no i widziala mazdowiczow :D

No tak mi się coś zdawało że Ciebie widziałem ale byłem zbyt zafascynowany oglądaniem RX8.
Trzeba było podejść !!
Forumowicz

Od: 22 kwi 2005, 10:15
Auto: 6 kombi 2.0 diesel 2004r

Postprzez roberth » 1 paź 2006, 11:09

Marcino napisał(a):
roberth napisał(a):bylem . zobaczylem , zlot udany :]
no i widziala mazdowiczow :D

No tak mi się coś zdawało że Ciebie widziałem ale byłem zbyt zafascynowany oglądaniem RX8.
Trzeba było podejść !!

no czasu bylo malo,
wyscigi konkursy itp a bylem omega nie mazda
nastepnym razem jak bede mazda to podjade napewno
www.mmt.xu.pl ZAPRASZAM
"MMT" Car Service, Tuning
Forumowicz

Od: 21 lip 2005, 18:47
Auto: mazda 626 GD coupe 2,2 12V

Postprzez KosteK » 1 paź 2006, 12:14

Fotki robione przez makosta i przezemnie.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Forumowicz

Od: 16 cze 2005, 10:55

Postprzez Puhcio » 1 paź 2006, 15:03

Tej MX3 z kielc nie widziałem ... ktoś z klubu ?
Pozdrawiam,
Paweł
Forumowicz

Od: 16 sty 2005, 17:08
Auto: Volvo S70 2.5 A/T LPG

Postprzez KosteK » 1 paź 2006, 15:54

Puhcio napisał(a):Tej MX3 z kielc nie widziałem ... ktoś z klubu ?

Jeszcze nie z klubu :) Chłopak niedawno kupił tą MX3 i jak mówił jakiś tydzień temu zalogował się na Nasze forum. Chwilkę pogadaliśmy. Silnik z tego co pamiętam ma taki jak Marcino
Forumowicz

Postprzez Marcino » 1 paź 2006, 16:05

Dokładnie, jest to V6, zawiecha H&R i trochę z zewnąrz trzeba poprawić a znając życie w silniku też trzeba będzie delikatnie podłubać no i zegary indiglo do wymiany bądź naprawy bo ktoś to naprawdę tandetnie zrobił a na dodatek połamał wskazówkę. Właścicel mówił że po odpaleniu silnika zegar pokazywał mu od razu 40 albo 60 km/h. już dokładnie nie pamiętam
Forumowicz

Od: 22 kwi 2005, 10:15
Auto: 6 kombi 2.0 diesel 2004r

Postprzez KosteK » 1 paź 2006, 16:36

Poniżej jeszcze kilka galerii które udało mi się znaleźć z wczorajszego zlotu.

http://galeria.honda.slask.pl/zdjecia/2 ... index.html

https://zktuning.com/index.php?option=c ... emId=15163

http://mtk.6r.pl/galeria/thumbnails.php ... 274&page=1

oraz filmik ze zlotu wykonany przez Grupę Tuningową Nemesis

http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 9871&hl=pl

Panowie, pamiętacie zastanawialiśmy się co się tam jak otwiera
Obrazek
Fotkę pożyczyłem z galerii ze zlotu na Muchowcu ze strony zktuning.com
Forumowicz

Postprzez Gość » 10 paź 2006, 13:02

Witam serdecznie

W imieniu Hondy Śląsk chciałabym Wam gorąco podziękować za przybycie i udaną zabawę, bo koniec końców klimat imprezy tworzą właśnie uczestnicy, a z tego co widziałam zebrani pokazali że umieją się bawić.

A tak wyjaśniając – zlot był zorganizowany przez Hondę Śląsk przy wsparciu klubu Maska i naszego Jeremaia (jego nowy Civic siedzi w fotkach na waszym forum) oraz JKK. Dzięki ich pomocy, głównie finansowej ale nie tylko zlot mógł się odbyć i wiązać się z tylko symbolicznymi opłatami wjazdowymi.

Był to "otwarty zlot Hondy" bo taką nazwę wymyśliliśmy na tego typu imprezy. Czyli zlot dedykowany Hondzie, ale inne marki są mile widziane i chętnie zapraszamy również na kolejne.

Planujemy powolutku kolejny zlot w czerwcu, no mniej więcej. Ponieważ przygotowanie tego wrześniowego było bardzo "gorące" bo mieliśmy na to całe 2 tygodnie, za czerwcowy zabierzemy się wcześniej i damy info we właściwym czasie.

No przyznaję, niektóre plany nie wypaliły, ale to tylko z powodu braku czasu na organizację.

PS – cudo na zdjęciu powyżej, to CRX naszego klubowicza Ołka, który zrobił to wszystko własnymi łapkami. Warto docenić ogrom pracy.
Gość

Postprzez KosteK » 10 paź 2006, 13:32

Ania HS napisał(a):Witam serdecznie

W imieniu Hondy Śląsk chciałabym Wam gorąco podziękować za przybycie i udaną zabawę, bo koniec końców klimat imprezy tworzą właśnie uczestnicy, a z tego co widziałam zebrani pokazali że umieją się bawić.

A tak wyjaśniając – zlot był zorganizowany przez Hondę Śląsk przy wsparciu klubu Maska i naszego Jeremaia (jego nowy Civic siedzi w fotkach na waszym forum) oraz JKK. Dzięki ich pomocy, głównie finansowej ale nie tylko zlot mógł się odbyć i wiązać się z tylko symbolicznymi opłatami wjazdowymi.

Był to "otwarty zlot Hondy" bo taką nazwę wymyśliliśmy na tego typu imprezy. Czyli zlot dedykowany Hondzie, ale inne marki są mile widziane i chętnie zapraszamy również na kolejne.

Planujemy powolutku kolejny zlot w czerwcu, no mniej więcej. Ponieważ przygotowanie tego wrześniowego było bardzo "gorące" bo mieliśmy na to całe 2 tygodnie, za czerwcowy zabierzemy się wcześniej i damy info we właściwym czasie.

No przyznaję, niektóre plany nie wypaliły, ale to tylko z powodu braku czasu na organizację.

PS – cudo na zdjęciu powyżej, to CRX naszego klubowicza Ołka, który zrobił to wszystko własnymi łapkami. Warto docenić ogrom pracy.

Cieszymy się że mogliśmy być na zlocie. Naprawde udało Wam się zgromadzić sporo ludzi. Z całej imprezy tylko wiele do życzenia pozostawiała nawierzchnia lotniska jeśli chodzi o 1/4 mili. Na następnego tego typu zloty będziemy chcieli przyjechać napewno, mam nadzieje że już w większą ilością Mazdowiczów :)
Myślę, że kiedyś w przyszłości można by zrobić wspólny zlot w klimacie tylko Japońskim :)
Pozdrawiam i zapraszam do aktywności na naszym forum.
Forumowicz