Spotkania MazdaSpeed w Krakowie
ja też jestem za jakimś spocikiem może w ostatnią sobotę września??
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
- Od: 23 sie 2006, 13:53
- Auto: mazda 323 f 1.8 16v
to by był 30 wrezsień, sobota, godzina może 18?? tylko zostaje jedna kwestia – miejsce. Co proponujecie?
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
sida napisał(a):to by był 30 wrezsień, sobota, godzina może 18?? tylko zostaje jedna kwestia – miejsce. Co proponujecie?
Mi pasi a miejsce wsio jedno bo ja i tak niewiem gdzie co jest
- Od: 11 lip 2006, 08:50
- Auto: BMW E46 320i
hello
widze jakies ozywiene na forum
hmm czyzby jakis spocik
hehe
tylko czemu dopiero pod koniec wrzesnia ? ja tak daleko nie potrafie planować hehe zrobmy ustawke w jakims blizszym terminie wiekszosc z nas jest z krakowa a pogoda jest [tiiit], wiec moze wystarczy sms
widze jakies ozywiene na forum
tylko czemu dopiero pod koniec wrzesnia ? ja tak daleko nie potrafie planować hehe zrobmy ustawke w jakims blizszym terminie wiekszosc z nas jest z krakowa a pogoda jest [tiiit], wiec moze wystarczy sms
- Od: 29 gru 2003, 16:43
- Auto: mUćKa 626/GE/FP/GSI
ja teraz ostaro ćwiczę z ieskami na zawody które odbędą się w połowie września także mi najbardziej pasuje ostatni weekend 
Dziś minispot na parkingu na ul.Focha (przy bloniach za mostkiem na rudawie) o godzinie 16:00.
Bedzie Olek ,Sida i ja .
Charakter minispotu ma na celu poznania nowych osób oraz organizacji spotu pod koniec września.
Zapraszamy wszystkie osoby chętne do wzięcia udziału w spotach w krakowie.
Pozdrowienia
NewArK
Bedzie Olek ,Sida i ja .
Charakter minispotu ma na celu poznania nowych osób oraz organizacji spotu pod koniec września.
Zapraszamy wszystkie osoby chętne do wzięcia udziału w spotach w krakowie.
Pozdrowienia
NewArK
- Od: 24 sie 2004, 22:04
- Auto: 323F 1.8 '92 BG 16v SOHC LPG 103 KM
626 1.8 '96 GE 16V LPG 105 KM
jak bedzie pogoda to powinienem byc pozdro:)
only mazda!
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=9119
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=9119
- Od: 15 lut 2005, 21:39
- Auto: Mazda 323f 1.6 16V
Mazda 6 2006 2.0 DOHC 147 km
kurczem cholara ja to juz mam pecha jestem poza krakowem szkoda ale na nastepnego spota napewno wpadne!!!
Pozdrawiam i mam nadzieje ze wam dopisze i ze wreszcie cos sie ruszy tak jak za dawnych lat
na Redoo zawsze mozecie liczyc ale nie dzisiaj 

Śmierć Jezdzi Szybko!!!My Jezdzimy Jeszcze Szybciej:)
- Od: 29 cze 2004, 12:09
- Auto: Mazda 626 GE 2.0 16v.LPG.