Spotkania MazdaSpeed w Krakowie
ja też jestem za jakimś spocikiem może w ostatnią sobotę września??
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.

- Od: 23 sie 2006, 13:53
- Auto: mazda 323 f 1.8 16v
to by był 30 wrezsień, sobota, godzina może 18?? tylko zostaje jedna kwestia – miejsce. Co proponujecie?
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.

sida napisał(a):to by był 30 wrezsień, sobota, godzina może 18?? tylko zostaje jedna kwestia – miejsce. Co proponujecie?
Mi pasi a miejsce wsio jedno bo ja i tak niewiem gdzie co jest

- Od: 11 lip 2006, 08:50
- Auto: BMW E46 320i
hello
widze jakies ozywiene na forum
hmm czyzby jakis spocik
hehe
tylko czemu dopiero pod koniec wrzesnia ? ja tak daleko nie potrafie planować hehe zrobmy ustawke w jakims blizszym terminie wiekszosc z nas jest z krakowa a pogoda jest [tiiit], wiec moze wystarczy sms
widze jakies ozywiene na forum
tylko czemu dopiero pod koniec wrzesnia ? ja tak daleko nie potrafie planować hehe zrobmy ustawke w jakims blizszym terminie wiekszosc z nas jest z krakowa a pogoda jest [tiiit], wiec moze wystarczy sms

- Od: 29 gru 2003, 16:43
- Auto: mUćKa 626/GE/FP/GSI
ja teraz ostaro ćwiczę z ieskami na zawody które odbędą się w połowie września także mi najbardziej pasuje ostatni weekend 

Dziś minispot na parkingu na ul.Focha (przy bloniach za mostkiem na rudawie) o godzinie 16:00.
Bedzie Olek ,Sida i ja .
Charakter minispotu ma na celu poznania nowych osób oraz organizacji spotu pod koniec września.
Zapraszamy wszystkie osoby chętne do wzięcia udziału w spotach w krakowie.
Pozdrowienia
NewArK
Bedzie Olek ,Sida i ja .
Charakter minispotu ma na celu poznania nowych osób oraz organizacji spotu pod koniec września.
Zapraszamy wszystkie osoby chętne do wzięcia udziału w spotach w krakowie.
Pozdrowienia
NewArK

- Od: 24 sie 2004, 22:04
- Auto: 323F 1.8 '92 BG 16v SOHC LPG 103 KM
626 1.8 '96 GE 16V LPG 105 KM
jak bedzie pogoda to powinienem byc pozdro:)
only mazda!
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=9119
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=9119

- Od: 15 lut 2005, 21:39
- Auto: Mazda 323f 1.6 16V
Mazda 6 2006 2.0 DOHC 147 km
kurczem cholara ja to juz mam pecha jestem poza krakowem szkoda ale na nastepnego spota napewno wpadne!!!
Pozdrawiam i mam nadzieje ze wam dopisze i ze wreszcie cos sie ruszy tak jak za dawnych lat
na Redoo zawsze mozecie liczyc ale nie dzisiaj 
na Redoo zawsze mozecie liczyc ale nie dzisiaj Śmierć Jezdzi Szybko!!!My Jezdzimy Jeszcze Szybciej:)

- Od: 29 cze 2004, 12:09
- Auto: Mazda 626 GE 2.0 16v.LPG.