Wesołych Swiat ,tez nie umyłem auta
Czateria 2025
Ja zjechałem 103 na 93 od początku roku i utrzymałem do września,wrzesień do teraz +4/5 . Po nowym jeszcze raz próba zejścia poniżej 90kg moze się uda.
-
Przemek...

- Od: 8 wrz 2006, 15:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Ja rok temu odpuściłem z 95 na 77kg.
Optymalnie dla mnie byłoby 75, ale obiecałem córce, że jak zejdę na 75kg to kupię buty i zacznę biegać, więc trzymam sztywno nie mniej niż 77, bo biegać nie lubię
Spokojnych świąt.
Nie przejadajcie się
Optymalnie dla mnie byłoby 75, ale obiecałem córce, że jak zejdę na 75kg to kupię buty i zacznę biegać, więc trzymam sztywno nie mniej niż 77, bo biegać nie lubię
Spokojnych świąt.
Nie przejadajcie się
Historie mojej młodości :
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
normalnie.....chudo
.
U mnie chooooojowo ale stabilnie. 115kg. Niech bedzie, w kolejnym roku o tej samej porze melduje sie z wynikiem 92 kg
.
U mnie chooooojowo ale stabilnie. 115kg. Niech bedzie, w kolejnym roku o tej samej porze melduje sie z wynikiem 92 kg
..::Born To Rise Hell::..
Brawo wy.
Nemi, jak cos to w ladniejsza pogode mozemy sie zgadac. Mustang dostepny, nawet na zimowych kolach.
Jeszcze trakcji nie ma za mocnej, ale juz mozna simgac.
Musze zawias przod ogarnac bo lata po calej szeorokosci jak pocisniesz i utrzymasz
Nemi, jak cos to w ladniejsza pogode mozemy sie zgadac. Mustang dostepny, nawet na zimowych kolach.
Jeszcze trakcji nie ma za mocnej, ale juz mozna simgac.
Musze zawias przod ogarnac bo lata po calej szeorokosci jak pocisniesz i utrzymasz
To jeszcze na starym zderzaku.
Ten idzie na handel. Auto bedzie w oryginale. Ta wersja do mnie nie przemawia.
A co do blach, Bruja to po hiszpansku Wiedźma
. ot tak na czesc małzonki 
Ma nowy soft na silniku, nieshamowana jeszcze, ale wedlug tunera teraz jest miedzy 450 a 460 KM.
Aby dobic do 500 trzeba jeszcze lekko wrzucic jakies 15 kola, wiec chyba sie nie bede si porywal.....ale pewnosci nie ma
.
Ten idzie na handel. Auto bedzie w oryginale. Ta wersja do mnie nie przemawia.
A co do blach, Bruja to po hiszpansku Wiedźma
Ma nowy soft na silniku, nieshamowana jeszcze, ale wedlug tunera teraz jest miedzy 450 a 460 KM.
Aby dobic do 500 trzeba jeszcze lekko wrzucic jakies 15 kola, wiec chyba sie nie bede si porywal.....ale pewnosci nie ma