lukaszm napisał(a):czy pojawiają się u Was pasy na ekranie podczas odbioru z kamerki lub śnieżenie?
raczej nie... czasem zasniezy troszke, ale ja mam po wi-fi (nie po kablu) i jest to chwilowe
www.mazdaspeed.pl
lukaszm napisał(a):czy pojawiają się u Was pasy na ekranie podczas odbioru z kamerki lub śnieżenie?
mam takie pytanko czy pojawiają się u Was pasy na ekranie podczas odbioru z kamerki lub śnieżenie? Zastanawiam się czy u mnie to wina kabla czy czegoś innego.
oskaro napisał(a):Kamera jest źle zamontowana, do góry nogami, można to było zauważyć ponieważ oświetlenie tablicy nie oświetla tablicy, oświetla blendę.
Wojtek napisał(a):Lepiej pod żarówkę cofania... Masz w temacie jak to zrobić...
Żarówka oświetlenia tablicy rejestracyjnej będzie uruchamiała kamerę tylko jak sama będzie świeciła... generalnie więc tylko w nocy...
Wojtek napisał(a):Na wysokosci łaczenia wspomnianych plastikow (za nimi oczywiscie) jest wejscie kabla od lampy zespolonej... nalezy "namacalnie" ja znalezc i troche przyciagnac do siebie... naciac oslone kabli i poszukac kabelka fioletowo-czerwonego (tak bylo w moim przypadku). To jest wlasnie plus swiatel cofania. Uzywajac szybkozlaczki podlaczamy nasz kabel i zabezpieczamy cale zlacze...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości