Czateria... 2021
W Jagu też mieszczę się już na spokojnie w 10 litrach. Na trasie potrafię zejść w okolice 7-7,5 litra
.
Kurde zapomniałem jak dobrze się to auto prowadzi
. Ostatni jeździłem G20 320i i powiem szczerze, bardzo średnio mi się tym autem jeździło. gumowy układ kierowniczy, zawieszenie miękkie, jakoś tak nie pewnie mi się jeździło tym autem.
Jestem raczej przeciętnym kierowcą, ale subiektywnie stwierdzam że BMW zabrało przyjemność z jazdy w cywilnych wersjach swoich aut.
Kurde zapomniałem jak dobrze się to auto prowadzi
Jestem raczej przeciętnym kierowcą, ale subiektywnie stwierdzam że BMW zabrało przyjemność z jazdy w cywilnych wersjach swoich aut.
..::Born To Rise Hell::..
Gib napisał(a):Proszę dodajcie mi odwagi żeby zmienić Saaba na coś fajniejszego co pali 18 l/100 w mieście i ma 200 kuni, tak to insignia w gazie
- Od: 15 maja 2012, 15:34
- Auto: Jest GJ 2.2 AT
Jest Citroen SpaceTourer
Było C4 Picasso
Była Mazda 6
GH
JohnnyB napisał(a):W Jagu też mieszczę się już na spokojnie w 10 litrach. Na trasie potrafię zejść w okolice 7-7,5 litra .
U mnie też bez dramatu

Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
U mnie czestotliwość tankwoania taka sama jak w Jeepie.
Różnica ze Jeepa zalewałem do pełna za 700 PLN, Jaguara zalewam za 440
.
Od Stycznia wracam na etat, praca 100% z domu, spalanie mi mocno zmaleje
.
Po zabawie w IT w służbie zdrowia, pora wrócić to Telco
, się jaram
.
Różnica ze Jeepa zalewałem do pełna za 700 PLN, Jaguara zalewam za 440
Od Stycznia wracam na etat, praca 100% z domu, spalanie mi mocno zmaleje
Po zabawie w IT w służbie zdrowia, pora wrócić to Telco
..::Born To Rise Hell::..
U mnie niebezpiecznie średnia poskoczył do prawie 6 litrów, nie jest dobrze. Wpadł za to na pocieszenie mieszek ładny, stary ze sztywnej ekoskóry już miał dziury. Pomysł z gałką z Turcji upadł ale może podpasuje z Scenic IV
idzie zima, akumulator muszę wymienić.
Polecacie coś- zwykły "kwasiok" do benzyny?
Bosch chyba niespecjalnie, podobnie jak varta..
Napiszcie coś złego o exide/centra bo chyba pójdę w tym kierunku
Polecacie coś- zwykły "kwasiok" do benzyny?
Bosch chyba niespecjalnie, podobnie jak varta..
Napiszcie coś złego o exide/centra bo chyba pójdę w tym kierunku
Historie mojej młodości :
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
Równo rok temu kupiłem Tuborga. Miał być Banner ale były jakieś przestoje z produkcją i polecili Tuborga. Póki co działa.
- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
W poprzednim Smarcie ze start/stop oryginalna Varta po 10 latach ciągle działała ale asekuracyjnie została wymieniona na kolejną – też nie sprawiała problemów do sprzedaży samochodu.
Trusted computing – Yes or No?
Gib napisał(a):Proszę dodajcie mi odwagi żeby zmienić Saaba na coś fajniejszego co pali 18 l/100 w mieście i ma 200 kuni, tak to insignia w gazie
Just do it
Za kilka lat może nie będziesz miał takiej możliwości. Trzeba się nacieszyć.
Mazda 626 coupe '90 / Mazda 626 Coupe '89 / Mazda 323 BA GT '94
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium